Bu teyzeler amcalar bitirecek beni gelmiş 70 yaşına GTİ da GTİ gençlerin önünü açması lazım artık ya bu nedir arkadaşiçim gidiyor arkadaş o araba daha 170 görmemiştir belki
![]()
Bu teyzeler amcalar bitirecek beni gelmiş 70 yaşına GTİ da GTİ gençlerin önünü açması lazım artık ya bu nedir arkadaşiçim gidiyor arkadaş o araba daha 170 görmemiştir belki
![]()
41 UU 106 Peugeot 106 gti 2001
34 YKN 76 Citroen c3 2010
34 YKN 89 Vw Transporter T5 2005
nerdeymiş bu zm biri söylesinde gidip alayımda son teyze hikayeside bitsin varmıdır teyzeyi bilen nerde oturdugunu söyleyicek.
Toyota Forever
beyler hiç gidip boşuna insanları daha fazla rahatsız etmeyin..sanırım bundan sonra arayana çok ağır küfür edecek amca ve teyze..bende az önce araya hatrı sayılır kişileri soktum (mevki olarak yüksek yerlerden) adam nuh diyor peygamber demiyor.
yine siz bilirsiniz isteyen istediğini yapabilir ama yiyeceğiniz laflara şimdiden kendinizi hazırlayın.
numaramızı zorla hatra binayen aldı ama satmıyorum satmıyorum satmıyorum diyor.araç şuanda da otoparkta gerçekten de güzel araba.
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
ya burdan kalkıp erdeğe gittik, küfür yemek isteyen arasın diyim![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
bütün forum aradı sanırım aslında elbirliği ile yaktıralım o zaman arabayınapıcak tursusunumu kurucak versin kırbaçlayalım
![]()
Toyota Forever
Ya işin şakası bir yana, facebook ta grupta da yazmıştım, bazı şeyler para ile satın alınamaz, mesela bu araç gibi, bunun gibi birçok araç biliyorum ve çoğunun sahibi ile yüz yüze görüşme imkanım oldu genelde maddi olarak doygun insanlar oldukları için dursun satılsa bana ne faydası olacak diyor bu yüzden satmıyorlar, birisine 2006 model dizel araba teklif ettim kafa kafaya takas edelim dedim, bana sıfır araba alsan yine vermem dedi, şansı fazla zorlamamak lazım.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
yazık arabalar durmaktan çürüyecek ahahaha![]()
41 UU 106 Peugeot 106 gti 2001
34 YKN 76 Citroen c3 2010
34 YKN 89 Vw Transporter T5 2005
Allah ZM yi bana nesip etsin
Lise yıllarımın hayali sarı 106gti.
Birgün maddi durumum çok çok iyi olursa bi 106 alıp komple şaseye kadar soyup baştan orjinal sarısıyla sıfır parçalarla toplicam
Ha ZM olursa hiç uğraşmama bile gerek yok![]()
bidaha ki ay erdeğe yazlığa gidicemolur mu dersiniz
![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
sarı 106 cok güzel masallah diyelım, kısmet satıldıgı zaman kıymetını bılen bırı alır insallah efsane makına
apaçinin eline düşmesinde .. inş değerini bilen birine gider ..bende 2 tane biliyorum kapalı garajda yatan onlarda satmıyor malesef ..
KESER DÖNER SAP DÖNER; GÜN OLUR HESAP DÖNER...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)