BİSMİLLÂHİRRAHMANIRRAHİM 106...!!!!!!
Ve hepsinden önemli hızlı arabalar için şükürler olsun...
Connecting site... bilgisi olan var mı?
Ah obanın ah bitti artık o samanlıklar millet honda is bulamıyor bu devirde 1.7 ler bile kalmadı artık müzelik oldu artık
gariban 106 gti....
Alanada satanada hayirli olsun arkadaslar
Bende satilmayacak niyetiyle gonlume gire herseyini yaptim ama nasip kismet bu isler
Aracimin ilanini dusurdum elimi sikana araci veririm en azindan bilindik birine gitsin.arabanin irzina gececek bir tipin eline gider yazik olur..
Artik tamamen kullanim disi 106. Türkiye'ye dondugumde yeni araci aktif olarak kullanmayi dusunuyorum 106 yatacak
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
(Oban) kardeşim Evet eski arabam çok iyiydi sanırım ege tarafında,valla ben bırakmadım ben gönülden bağlıyım 3gün önce ilk sahibinden boyasız patlattım gene;bugün yedek malzemelerini aldım ayrıca bir tane daha var garajımda
Harbiden araç kalmadı yaprak Dökümü oldu iyice. Sahibindene bakarsan hepsi değişensiz arabaya git bak 2 parçadan birleşmiş, sorarsan abi valla ben bilmiyorum hiç baktırmadım bana değişensiz dediler![]()
BVP Mugen TYPE R
Cooper S R56
YTP 106 GTI
Jet 106 GTI
Gerçekten cok zor bu zamanda 106 almak , ben 5 senemi bitirdim 106imla arada arkadaslarima filan bakiyoruzda piyasa uçmuş 3 sene once 11 lira vermicegimiz 106 lar 21 lira olmuş, Allah arayan arkadaşlarin yardimcisi olsun.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
son 10 gün 5-6 tane araca bakma fırsatım oldu çoğu hüsran, 2 parça değişen deniliğ gittiğim aracın tavanında 1800 dereceleree macun çıkıyor gerçekten artık 20 liralara temiz gti bulmak zor, SS evet bursada keremde araç gayet diri ve güzel far,stop,jant olarak dolu gösterişli yürürde bi o kadar güzel ,renk kriterime uymadığı için ben tercih etmedim.
İn pro yu çakan bebek diye ilan açıyorArayan arkadaşlara Allah kolaylık versin o kadar düzgün araç var ki içinden almak çok zor tabi hepsi çok düzgün çünkü
)
BİSMİLLÂHİRRAHMANIRRAHİM 106...!!!!!!
Ve hepsinden önemli hızlı arabalar için şükürler olsun...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...35462716/detay
bilgisi olan ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)