fatih 106 camiasi kim biliyormusun ? 15 20 ye araba alıp kozmetigi duzeltip 3 - 5 prof foto cekip 5 -10 saksakcı bulup allayıp pullayıp 30 a patlak araba cakmak .
peki sozum size sevgili camia , sisircikce sisirdiniz piyasayi . ne oldu simdi ? 60 bine 106 , 120 bine typer 300 bine s2000 - 350z .
yıllarca sustum yazmadım , para kazanmadınız beyler sadece itibarinizi kaybettiniz .
106 ya sen ben gibi normal binip normal satanlardan degil bunlar .
ticaret adı altinda piyasa sisirenler bunlar .
temizi 50 mi ? 60 mi ? 70 mi ?
varsin 4 kapiya 80 harcayayım , varsin bitik kesik yanik bitik 106 toplayayim . bunlara havadan 1 kurus kazandirirsam namerdim .
4 kapidan , xs den , quikten olmadı renault flastan broadwayden gti yaparimda bu cakallara rizkimi kaptirmam prim vermem . buda boyle biline .
fatih 106 camiasi kim biliyormusun ? 15 20 ye araba alıp kozmetigi duzeltip 3 - 5 prof foto cekip 5 -10 saksakci bulup allayip pullayip 30 a patlak araba cakmak .
peki sozum size sevgili camia , sisircikce sisirdiniz piyasayi . ne oldu simdi ? 60 bine 106 , 120 bine typer 300 bine s2000 - 350z .
yıllarca sustum yazmadim , para kazanmadiniz beyler sadece itibarinizi kaybettiniz .
106 ya sen ben gibi normal binip normal satanlardan degil bunlar .
ticaret adi altinda piyasa sisirenler bunlar .
temizi 50 mi ? 60 mi ? 70 mi ?
varsin 4 kapiya 80 harcayayim , varsin bitik kesik yanik bitik 106 toplayayim . bunlara havadan 1 kurus kazandirirsam namerdim .
4 kapidan , xs den , quikten olmadi renault flastan broadwayden gti yaparimda bu cakallara rizkimi kaptirmam prim vermem . buda boyle biline
Bana camiayı tanıtmana gerek yok yeterince biliyorum. 3-5 kuruşluk araba için kaşarlara mermi atacaktım ben.
Çakallara rızk yedirme konumuz değil ki. 4 kapının görüntüsü ile gti-quicksilverin goruntusu bir değil malesef. Honda vti sedan-hb gibi olsa tercih edilir ama hiç alakası olmayan iki kasa.
tabiki bir degil goruntusu ruhu viraj alması vs alakasiz araclar ama iste benim demek istedigim farkli . yani o camia ile ilgili acayip doluyum .
arti tum yazdiklarina katiliyorum . yinede o gunleri aramıyor degil insan nerde o 17 18 20 liralara temiz 106 lar . demirin tuncuna 106 nin patlagina kaldik .
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...21162351/detay
Merhabalar araç hakkında bilgisi olan var mıdır veya araç hakkında yorumlarınız nedir?
ALFA ROMEO MİTO QV
10/12 yılda düzgün bir gti a ya denk gelmedim ya çok yüksek fiyat çektiler. Artık aramayı bıraktım. Allahım bişeyi nasip etmiyorsa zorlamayacaksınNe demişler Allah murad ederse bir kulun işini; mermere geçirir çürük dişini.
Allah murad etmezse bir kulun işini; lokumla kırar sağlam dişini...
#RenaultSport Clio-R
Naçizane fikrim çok neşeli olmadığı kanaatindeyim marsbiyel dodik koltuklar vs 2parcadan fazla yada bol macunlu parçası var gibi yinede siz bilirsiniz tabi.
Ac 106 gti
En Saxo VTS
Enp typR
Dey s2k
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...24321000/detay
bilen eden var mıdır? vts ler fiyat olarak uygun geldi bana
teşekkürler
İlanlardaki en alınabilir gti hangisi şuan? Bilgisi olan var mı dostlar?
Merhabalar, https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...38250218/detay
Ne dersiniz techturkey ailesi, restorasyon yapılır mı, uğraşılır mı ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)