fu plaka b.evlerden satılıkken bakmıştım güzel araçtı ama hasar kaydı çok yüksekti.
Printable View
fu plaka b.evlerden satılıkken bakmıştım güzel araçtı ama hasar kaydı çok yüksekti.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...81694378/detay
Araç hakkında bilgi alabilir miyim ? Eski plakaları 34seg ve 34 L imiş. Geçmiş sayfalara baktım fakat detaylı bilgiye rastlamadım.
bahçeşehirden 90000 gibi bir rakama satıldı diye biliyorum sağ taraf boyalı yanlış hatırlamıyorsam L plaka iken sağ kapı değişmişti daha net bilgisi olanlar görünce yazar...
Aracı bulursanız plakası da hazır,fiyata yorum yapmicam
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...84910223/detay
150 bin'leri gördük. bundan 1 sene önce bi yorumda görmüştüm 150 k 'ları görürsek hiç şaşırmayız diye . Hiçte şaşırmadım şahsen olaya bak :D
dayı satılıyor valla talebi olan ve ikamesi olmayan mallar herzman zam görmeye devam edermış piyasanın kuralı bu :)
kırmızı kaca satıldı bilen biliyor 145 2 sene saklarsa belki satar.
O paraya 1 s2k 1 typer 1 de vtec alinirdi belki hala alinir :))
şu konuya aylardır bakmıyorum
sahibindenede bakmadım aylardır
şu an şoktayım 3 rakamlı sk2 yoktu nolmuş böyle
bende s2k yı satalı bir yıldan fazla oldu vallaha arabayı bedavaya vermişiz ,şuan tekrar bakıyorum yakın zamanda almayı düşünüyorum ama fiyatlar uçmuş sürpriz yumurtada çok gibi nasıl olucak bende bilmiyorum :)
Millet hepten yedi kafayı 3 rakamlı s2000 ler :) ben 3 tane aldım sattım o zamanda dedim halada diyorum bu arabanın en kralı boyasz hatasızı 80 binden fazla etmez adam 100 yada üstü rakam yazmış 100 mlyar vericem arabada n dijital kliması var ne koltuk ısıtması var bomboş bi araba sadece görüntü kimse yanlış anlmasın bugün öle bi gün olduki 100 binlik olanda 60 bin olanda aynı olduu aaaa s2000 mi s2000 ha pahalı ha pert :) ama ne yazıkki şöylede bi durum var hala 90 yada üstü rakamlara satılan arabalar var satana lafım yok yediği ekmek helali hoş olsun ben diyorum etmez ama uygun rakama alsam bnde 90 100 isterim çünkü alıcısı var ekmeğine bakarım
hondanın fiyatları konuşuldukça daha da artacak kimse kusurabakmasında hep hondanın fiyatı konuşuluyor yav bütün arabaların piyasası artmış durumda 2009 da 13.5 liraya sattığımız clio şuan 19 20 isteniyo 106 lar 8 10 lirayken 20 25 olmuş durumda vti 20 iken 30 olmuş durumda
Knka dur şmdi bide vti sorgulama 106 sorgulama bölümü kitlenicek :) zamanında 20 ye almadığımz vti lar 32 milyar benm kendi elimle sattığım arabaya duman atıyo diye bor koyup satmışlar adama boluda yatak sarmış şmdi araba boncuk diye ilanda :D
Kimin ne patlak arabalar toplatip sattığını herkes çok iyi biliyor zaten burda kimse kimseye demesin 100ler pahalı etmez o bu diye o diyenlere verseler boyasiza isterler ayni parayı. yazilanlarla yapilanlarin celismesi ne garip:confused:
eder etmezi bırakın arkadaşlar satan satıyor senlerdir bu muhabbet var...fiyatlara etkenmi ? hayır işime gelmeyen arabayı almıyorum ben sizlerde öyle yapın madem....ammaaa hem düşük km hem boyası en iyilerden vs gibi terimlerde olan araçlar kimde olsa satan kişi o parları ister,bu her markada böyle hondası bmw si fark etmez yani güzel araba her zaman güzelde para :)
slm millet 34 LC 4096 2004 bu aracı bilen varmı ?