Ayip. Bokunu cikartma.
Printable View
Benim 2005 araba 2009 model olmus bide fiyati 2 ye katlanmis ilanlar dogruymus :)
Bu fiyatlar ne amk asşfkjasflkjasfk
az yazmışlar 200 olsun düz olsun...
Büyük şirketlere taş çıkaracak mükemmel bir örgüt yapısı bayıldım :D
piyasanın anasını ikmek bu işte
hep aklımda olan bişeydi bu
en temizinden tutda en pertine kadar hepsini topla 150K'dan ilan aç nede olsa hastası çok
piyasa nasıl yükseltilirin somut bir örneği olmuş.bu fiyatlara alıcı bulursa da hiç şaşırmam :)
İsteyen istediğini yazarda önemli olan bu paraları veren varmı
Yeni typer cıkınca piyasa alt üst olur
Eıv hakkında bilgim yok. Kaporta boya durumu nasıldır
Birkac kus beyinlinin bir araya gelerek kendileriyle dalga gectirmesinden baska bisey degil arkadaslar fazla takilmayin gulun gecin sizde :)
honda türkiye bu kadar s2000 satmadı bir kalemde
İçlerinden birtaneside benim eski arabam:) yok hayır tek takıldıgım konu şu her parçasını eline aldıgım önü farklı arkası farklı bi s2000'in fiyatı nasıl 130 milyar :)))
Kardesim satarken ufak tefek kazasi var temiz en ince ayrintisina kadar kefilim gibi yazilar yazdin simdi onu farkli arkasi fsrkli yaziyorsun seni tanimasam art niytli dicem yakismadi bu laf sana alan almis satan satmis yazma bnce boyle diger ticaretlerini etkiler
yüce s2000 sen nelere kadirsin :D
Ben yaptığım ticaretin herzman arkasındayım , ben satarkende delikanlı gibi çıktım dedim bu araba gri'den dönme diye he şunuda altına bastıra bastıra söyledim kesinlikle keyfe keder siyaha boyandı alın istediğiniz yere götürün gösterin diye , ufak tefek kazada demedim zaten bendeyken 55 milyar tramer vardı bu arabnın ufak kazası zaten olamaz ben aldıkdan sonra o tramer kaydı 80 milyarı gördü .. Ben tutupda kimseye hatasız demedim sadece gelin götürün gösterin içinize sinerse alın dedim ve şuan Allahıma çok şükür pert arabayı kesinlikle kapımın önüne dahi sokmuyorum ve herzaman dediğim gibi kapımın önündeki arabaları isteyen istediği ustaya servise ayrı ayrı götürüp gösterebilir .. Art niyetli olsaydım eğer motor içi boyalı değil denen arabanın , motor içinin asıl renginin ne oldugunu gösteren fotoğraflarını paylaşırım , benim tek derdim benim sattığım benim yaptıgım arabayı kimse bana gelip anlatmaya anlatırken de artislik yapmaya kalkmasın ..
Beyler kazalisini begenmiyosaniz bakiniz kazasizlar var onu alin mal saticinin para sizin su an piyasada kara borsa olan bi mal arz talep meselesi kimseyi kucumsemiyorum yanlis anlamayin beni ama parasi olan varsa alir biner kazalisini almayin kazasizi var orda