User Tag List

Sayfa 5/32 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
601 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: s2000 sorgu.

Tunç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bulut Y. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Connecting site...

beyler bu eski potomyalı mı be ?
    o değil gibi

Mutlu Değerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Supersprint

2000model bi S2000in boyasız olması onun için büyük avantaj, fiyatı bilmem ama kesinlikle alıcı bulur. GAZ nadir S2000lerdendir

Zekky'ye teklifler yağıyodur dünden beri
    İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.

SuperSprint
    Misafir
    Alıntı Mutlu Değerli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @Supersprint

2000model bi S2000in boyasız olması onun için büyük avantaj, fiyatı bilmem ama kesinlikle alıcı bulur. GAZ nadir S2000lerdendir

boyasız demek alınır demekmi senin için ?
    bir yanda tek parça boyalı 5 sene yeni birde 10.000 ucuz s2000 olcak ben gidecem 1 parça boyalı diye onu almıcam boyasız olsun dicem 5 sene eski araca birde 10 bin fazla verecem saol bana göre bir kafa yapısı değil bu herkesin kendi düşüncesi tabi benide bağlamaz

zekky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SuperSprint Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim ben senin aracın o para eder etmez demiyorum ki yazımı iyi oku
    adam bi sayfa önce 74.000 tl 2005 model s2000 diyor tek parça boyalı diyor çok temiz diyor muhtemelen 70 e verecek elini sıkan olsa aynı adam bir sayfa sonra senin aracın için kaçırılmıcak diyor 80 e vs vs şimdi millet enayimi 5 sene eski bir araca bi harttop coil var diye 10.000 fazla para versin ? sana mantıklı geliyorsa bişi demiyorum yani ozaman iki araçta temiz demicek birisi şöle böle diğeri çok aşırı temiz ondan bu para dicek demek istediğim bu.. sende altındaki aracı 80 e almadın zaten zararınada ver demiyorum ama o kişi bana 2005 model tek parça boyalı s2000 i 70 e bırakıosa senin 2000 model aracına bi coil bi hardtobu var diye kimse 80 vermez burda bi çelişki var anlatabildim umarım ha 74 dediği araçta eminim tamamen stock ekstrasız bir araç değildir o yüzden eklediğin her parçanın fiyatını yazıp ben bunları yaptım fiyatıma bunları eklerim dersen herkes bakımını zartını zurtunuda ekstra olarak ekler fiyatına yazar ilan açar keşke öle basit olsa hayırlı satışlar..
    Farkettiysen birine piyasadaki çoğu arabayı bozar demiş digerine kaçırılmaz fırsat demiş.
    S2000 camiasinda nekadar çok araba gezdim baktım gördüm, kendi arabam yanında ne 2009lar gördüm gül gül öldüm.
    Keşke herşey boya tramer olsa, bu arabanin ici disi difransiyeli sanzimani rollerden cikmamisi yanlamaktan beyni donmusu kaldirimdan inmeyip boyasiz olani boyasiz olup hayata küseni nelerini gördüm.
    Yani bu s2000 oyle matematik hesabiyla bilgisayar basinda 2005 1 parca boyali bukadarsa su model bukadar boyali araba bukadardir demekle olmuyor.
    2005 araba alirsin boyasiz diye motor kulaklari koturdur disk balata baski bitiktir zinciri uzamistir bide yag degisiyim dersin bi bakmissin 7-8 liralik olmussun.
    Onun icin evde klimasi acik klavye basinda s2000 sorgulayan yorum yapan adama hayat neguzel

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mutlu Değerli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @Supersprint

Parca söksem bugün satarım eşşek semeriyle satılır diye tek fiyat.
    Satilirsa ekime satilmazsa kasima kadar binerim , sonra cilasini ceker brandasini orter şafak sayarım

sinan-s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zekky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Farkettiysen birine piyasadaki çoğu arabayı bozar demiş digerine kaçırılmaz fırsat demiş.
    S2000 camiasinda nekadar çok araba gezdim baktım gördüm, kendi arabam yanında ne 2009lar gördüm gül gül öldüm.
    Keşke herşey boya tramer olsa, bu arabanin ici disi difransiyeli sanzimani rollerden cikmamisi yanlamaktan beyni donmusu kaldirimdan inmeyip boyasiz olani boyasiz olup hayata küseni nelerini gördüm.
    Yani bu s2000 oyle matematik hesabiyla bilgisayar basinda 2005 1 parca boyali bukadarsa su model bukadar boyali araba bukadardir demekle olmuyor.
    2005 araba alirsin boyasiz diye motor kulaklari koturdur disk balata baski bitiktir zinciri uzamistir bide yag degisiyim dersin bi bakmissin 7-8 liralik olmussun.
    Onun icin evde klimasi acik klavye basinda s2000 sorgulayan yorum yapan adama hayat neguzel
    Zeki benım evde klima yok bende bakıyoum öle
    2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
    2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
    ]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
    1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
    2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)

Bulut Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zj bi 20 bi 30 tramerliydi sanirim hatta nires satmisti bir ara

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sinan-s Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zeki benım evde klima yok bende bakıyoum öle
    Ahaha sen malın iyisini bilirsin abi sıkıntı yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bulut Y. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zj bi 20 bi 30 tramerliydi sanirim hatta nires satmisti bir ara
    Aynen oyle. Azizdeyken cok kotu degildi ama suan ne halde bilmiyorum.
    Potomyaliyi bi arkadasim benim bildigim parca parca satti hurdaya ayrildi.

SuperSprint
    Misafir

Tamam siz 1 sene s2000 koltuğuna bindiniz profsunuz biz hiç bişiden anlamıoz s2000 uzay makinası değil oda bir araba diğer arabalar gibi boyası kaportası mekaniği sölediklerin her araç için geçerli daha doğrusu her spor araç için sen bu işin içinde bukadar durup bizi hiç bişi anlamıo konumuna koyuyosan yada klima açık yorum yapıoz siz çok uraştınız piyasayı elinizde tutuonuz havasındasın ya bende diyorumki sen o arabayı piyasada 70 liraya gerçek ap2 doluyken 80 e sat gel bide beni sat
    tamam aracın çok temizdir mükemmel bakımlıdır ama altındaki 15 senelik bir araba el insaf tabi işin diğer kısmı araba senin 150 de desen alan alır almayan almaz ama sana bakıp 2000 model araca 80 yazmış ben niye 2005 lere 100 yazmıyım diyince başkası onlarıda kimse suçlamasın çünkü olayın başlangıç noktası sensin

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamam siz 1 sene s2000 koltuğuna bindiniz profsunuz biz hiç bişiden anlamıoz s2000 uzay makinası değil oda bir araba diğer arabalar gibi boyası kaportası mekaniği sölediklerin her araç için geçerli daha doğrusu her spor araç için sen bu işin içinde bukadar durup bizi hiç bişi anlamıo konumuna koyuyosan yada klima açık yorum yapıoz siz çok uraştınız piyasayı elinizde tutuonuz havasındasın ya bende diyorumki sen o arabayı piyasada 70 liraya gerçek ap2 doluyken 80 e sat gel bide beni sat
    tamam aracın çok temizdir mükemmel bakımlıdır ama altındaki 15 senelik bir araba el insaf tabi işin diğer kısmı araba senin 150 de desen alan alır almayan almaz ama sana bakıp 2000 model araca 80 yazmış ben niye 2005 lere 100 yazmıyım diyince başkası onlarıda kimse suçlamasın çünkü olayın başlangıç noktası sensin
    Pasa bence kendı ıcınde tut dusuncelerını. Adamın malı nokta, ıstedıgı eakamı yazar cızer. Benım eskı 05 s2000 ımde 90+ rakamlara el degıstırdı. Ozel aeac satılır bukadar basıt

SuperSprint
    Misafir
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pasa bence kendı ıcınde tut dusuncelerını. Adamın malı nokta, ıstedıgı eakamı yazar cızer. Benım eskı 05 s2000 ımde 90+ rakamlara el degıstırdı. Ozel aeac satılır bukadar basıt
    adamın çektiği fiyata bişi diyen yok zaten o fiyata benim fikrim satamaz diyorum sadece benim takıldığım nokta aynı kişilerin 2005 araca yazdığı fiyatla 2000 araca yazdığı fiyat arasındaki çelişki ikiside temiz die söyleniyor yani sonra piyasa neden *** oldu olur tabi ya sattığın 2005 cacık yada 2000 olan şişirmiş fiyat bunun başka açıklaması yok ama bunu kalkıp dürüstçe sölesin ozaman burda reklam değil sorgu yapılıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendini satilicak mal kadar degersiz gorme, benim arabam biton civata ben 80e satarimda yine insana deger biçmem.
    Yorumunuda sil, banka dekontuyla satış kagıdını koyarım kendine ilan açmak zorunda kalırsın.
    Allah herkesin gonlune gore versin, daha iyisini nasip etsin.

y.güner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim ben senin aracın o para eder etmez demiyorum ki yazımı iyi oku
    adam bi sayfa önce 74.000 tl 2005 model s2000 diyor tek parça boyalı diyor çok temiz diyor muhtemelen 70 e verecek elini sıkan olsa aynı adam bir sayfa sonra senin aracın için kaçırılmıcak diyor 80 e vs vs şimdi millet enayimi 5 sene eski bir araca bi harttop coil var diye 10.000 fazla para versin ? sana mantıklı geliyorsa bişi demiyorum yani ozaman iki araçta temiz demicek birisi şöle böle diğeri çok aşırı temiz ondan bu para dicek demek istediğim bu.. sende altındaki aracı 80 e almadın zaten zararınada ver demiyorum ama o kişi bana 2005 model tek parça boyalı s2000 i 70 e bırakıosa senin 2000 model aracına bi coil bi hardtobu var diye kimse 80 vermez burda bi çelişki var anlatabildim umarım ha 74 dediği araçta eminim tamamen stock ekstrasız bir araç değildir o yüzden eklediğin her parçanın fiyatını yazıp ben bunları yaptım fiyatıma bunları eklerim dersen herkes bakımını zartını zurtunuda ekstra olarak ekler fiyatına yazar ilan açar keşke öle basit olsa hayırlı satışlar..

74 dediğim arabada extra hiçbişey yok bi varex koysan 2 bin lira hartop 4 binlira coil 2 binlira ön lip boyası vs 300 tl al sana ıvırı zıvırı 80 oldu 74 dediğim arabayı 70 e verse ben alırım zaten kimseye kalmaz
    34 S 5524 rocco
    61 KE 451 rocco
    34 ZNR 51 s2k
    34 NVG 46 s2k
    34 VB 8343 s2k
    34 JN 5261 s2k

YASİN GÜNER !!

SuperSprint
    Misafir
    merak ettim hangi araç 74 ? ilan plaka resim varmı

TonyMontana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zeki askere gideceği için satma kararı almış. Açık açıkta yazmış satılırsa ekime satılmazsa kasıma kadar binerim diye..

Ee bu durumda 80 e satılmaz diye yorum yapmak nasıl bir mantıktır anlamıyorum. Sorgulama konusunda fikirlerin işi ne? Burası sorgu konusumu araba satılır satılmaz ekspertiz değer biçme konusumu belli değil. Sonra vay arkadaş sorgulama kapandı. Kapanır tabi şu dönen muhabbetlere bak
    13 Suzuki Gsx-R 600
    05 Honda S2000
    13 John Cooper Works Gp Limited Edition

Facebook & Instagram /TomayRessamoglu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendini satilicak mal kadar degersiz gorme, benim arabam biton civata ben 80e satarimda yine insana deger biçmem.
    Yorumunuda sil, banka dekontuyla satış kagıdını koyarım kendine ilan açmak zorunda kalırsın.
    Allah herkesin gonlune gore versin, daha iyisini nasip etsin.
    Ayakta alkışlıyorum şu an altı üstü maldır gelir geçer kalp kırmanın anlamı yok
    34 S 5524 rocco
    61 KE 451 rocco
    34 ZNR 51 s2k
    34 NVG 46 s2k
    34 VB 8343 s2k
    34 JN 5261 s2k

YASİN GÜNER !!

SuperSprint
    Misafir
    yahu hala aynı muhabet banane fiyattan ondan bundan ben takıldığım noktayı belirttim fiyat yazmakta herkes özgür burası satılık bölümüde değil ona bakılırsa sorgulanmamış araçlar bu kdar detaya inmeye gerek yok gönül ister 100 e satsın ama sonra kimse ağlamasın fiyatlar neden böle oldu diye neyse 74 lük araç hakkında bilgi alabilirmiyim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    merak ettim hangi araç 74 ? ilan plaka resim varmı
    İlan yok resimleri telefonumda var plakası 34 BL 7649 sahibinn adı mehmet balcı benim adımda yasin güner ulaşırsanız adımı söyleyin yardımcı olur ilanda değil araba hayali bi araba değil uydurmadım ulaşın adama oda güzel bi araba alınır bence
    34 S 5524 rocco
    61 KE 451 rocco
    34 ZNR 51 s2k
    34 NVG 46 s2k
    34 VB 8343 s2k
    34 JN 5261 s2k

YASİN GÜNER !!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)