Eski L plaka
Yasine laf edenlerde kumdan s2000 yapıp oynasın.
Alır biner satar sizde anca bıdı bıdı edersiniz.
Çok laf boş icraat sizinki.
Onu bunu boklayıp fiyat tartışıcagınıza alın binin onun fiyatı bunun kazası elestiriyosunuz anca.
Şunuda unutmayın, birgün bi s2000 alırsınız , alıcak olursunuz ya yasine ya bana ya gökhana ya emre abiye yani burda tartıstıgınız muhalefet yaptiginiz kisiye illaki isi iz duser. Ya parça ya sorgu illaki bi isiniz duser. Surda bos yere muhalefet yapip dusman toplamayin. Hep soyledim tekrar soyluyorum alti ustu 1 ton civata gerek yok bu sacma muhelefetlere yorumlara. Kimse kimseye zorla bisey satmiyor kimse zorla bisey almiyor alan aliyo satan satiyo ama konusanlar 3. Sahislar oluyor.
Connecting site...
bilgisi olan varmı
Connecting site...
Araç hakkında biraz acil bilgi ihtiyacım var arkadaşlar.
Bu aracı mersinde bir arkadaşım alıp bir süre binmişti , hiç zorlamadı kendisi tabiki evvelki durumunu bilmiyorum ozaman 64-65 gibi birşeye satmıştı. Bende kendisiyle konuştuğumda güzel temiz felan ama sel hasarı var arabanın demişti , nekadar doğru nekadar yanlış bilemiyorum ama aklınızda olması adına yazmak istedim.
TTS'11
Sel hasarlı olansa Hatay'dan giden araç
aracın selden trameri var kaporta olarak bozuk değil çok tramerden dolayı uzun süre satılmadı bakılıp alınabilir bence
aracı istanbuldan arkadaşım sattı motor yapılmıştı aldığında ekspere sokuldu araç çok iç açıcı değil s2k alıcakmısın bilmiyorum ama bilgi verim sana yinede baktır araca ama o rakamın çok altına aldılar nasıl aciliyetse ben çözemedim geriswi sana kalmış
jantları bronz renkti,orj.renge boyanmış,hataydan galeriden satlıktı biz baya ilgilenmiştik,sel hasarı var 65'e ilana çıktı 62'ye satıldı biz o mu bu mu derken satılmıştı fena kaçırmıştık şimdi ise araki bulasın zaten bıraktık artık s2000 bakmayı![]()
Bnce alınablir zamanında çok güzel rakamlara satılıyodu almadık alan arkadaşada kazanacağı para anasınn ak sütü giibi helal olsun aldı bekledi satıyo ve gidip bakılıp bi pazarlıkla alınır selden hasarlı dedikleride serviste komple elektrik tesisatı değişti diye duymuştum eğer doğruysa kaçırmayın kaporta olarak güzel bi araba
34 S 5524 rocco
61 KE 451 rocco
34 ZNR 51 s2k
34 NVG 46 s2k
34 VB 8343 s2k
34 JN 5261 s2k
YASİN GÜNER !!
Connecting site...
Arac hakkında bilgisi olan varmı acaba ?
Arkadaşlar DE2000 hakkında detay bilgisi olan paylaşabilir mi lütfen? Tramerde kaydı görünüyor
Aracın linki: DE2000 ilan
JenGoO Nickli Üyeden Alıntı
Valla ben kimsenin aracını kötülemek istemem ama ilanlara bakarken dikkatimi cekmişti, kaput açık fotoda kuleleri incelerseniz pek bişe sölemeye gerek kalmıyo bnce
Yada fotolardan öyle gorunuyo bilemicem
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)