Yusuf abi egzozdan sonra bi dyno yaparsan bizimlede paylas lutfen. Rahatlikla 230hp barajini asacagini umit ediyorum pompa benziniyle.
Printable View
Yusuf abi egzozdan sonra bi dyno yaparsan bizimlede paylas lutfen. Rahatlikla 230hp barajini asacagini umit ediyorum pompa benziniyle.
O kadar cikmaz. Max 220 civaridir.
Bu gucleri hangi dynodan bekliyoruz buarada?serp veya maha degildir heralde dimi?
değil galiba Serhan, olamaz yani.
Yani.Cunku serp veya mahada 220 cok dusuk bi hedef
Yusuf abinin aracı için söylüyorum serpte falan tahminim 235-245 aralığında çıkartır bence. Pompa benzini ile bu, üstü için yakıt gerekebilir.
Serpauto da stock benim arac 177 hp cikti sonuc bence dogru cunku gucunu bildigim birkac arac daha cikti onlarda mantikli sonuclarla indiler dynodan bu arada serpauto des sanayi sitesinde yeni acilan bir yer burasi yanlislik olmasin
Oncelikle Zeki kardesim egzosttan sonra dyno sart elbette yine serpautoya giderim herhalde benim tahminim de 220-230 araligi 100-200 15 civari dusunuyoruz zira
Belki yarın bir fırsat bulursam paşaoğlunda dyno ya çıkabilirim. Stock 2013 polo cti bakalım ne sonuç verecek.
konuyu hortlatalım bakalım şimdi cth ler yazılımlı vs giderli hepsi yazan arkadaşlar bugun ne yorum yapabilirler ?
stok basınç farkından dolayı stokta CTH hızlı, yazılımlı halleri ise eşit.
Cav 0.8 basio cth 1.1 bar fark bu :D