ızmırdekı arkadasımında denedı kac kez engın abının arabasıyla stok polo ıkısıde 2013 yapılan ıslemler yazılımsız olarak guc alınıyor ve farkı acarak gıtmıstı engın abı 2 3 boy olmustu.
Printable View
ızmırdekı arkadasımında denedı kac kez engın abının arabasıyla stok polo ıkısıde 2013 yapılan ıslemler yazılımsız olarak guc alınıyor ve farkı acarak gıtmıstı engın abı 2 3 boy olmustu.
bide mobil 0w-40 new life atın 2 hp de oradan gelir (not: alay edilmek için yazılmamıştır güç ve tork kazandırıyor)
Slm izmirden 2012 gti var denemek isterim dp forge dv orta iptal dp den sonrasi orjnal boru arkaya kadar sonda warex simota carbon kit denemk osteyen olursa ozelden goruselim aracim tam dolu 4 kapi ust acilir
bugün serpauto imes in yanı dimes sitesinde dudullu yeni bir firma her türlü ölçüm mevcut makineler yeni ve çok kaliteli rot balans ölçümü hata payları fren testleri yol tutuş testleri süspansiyon testi gibi testler var
benim araç orda 34 derece sıcakta 177 hp 130 kw çıktı cth motor
2013 cupralar 180 hp ise kafamı keserim :)
abi sence dahamı fazla
ben en çok ölçümü yapan adamla paşaoğlu Bekir le konuşuyorum bende 183 hp nin üstü cth hiç çıkmadı diyor
bazı arkadaşlar 190-192 hp diye iddaa ediyor bazılarıda komple egzost ile ölçüm yapıp cth ler 190 hp diyor
abi arabasına güvenen gelsin o halde ölçelim
maliyet 50 tl
Benim arastirdigim kadariyla 2013 cth kodlu tsi lar 190+ hp
İstanbul içi stock cupra varsa gtc 1.6T ile deneyebirim. Benim aracımda 180 hp
Sirf su konu icin yemin ediyorum arabami satip bi 13 cupra daha alicam direk dynoya sokucam:) Yusuf abi,bak sunuda gozden kacirma yalniz ben bunuda soyledim.Her arac ayni gucu verecek diye bir kaide kural yok.Ayni banttan cikarlar birisi her zaman ya daha az ya daha cok verir.Fa'da fabrikadan sansli cikanlardan biriydi yapacak birsey yok:)
Hayret ediyorum.gercekten
Yani filtre + egzost + dp ile 15 hp alindigi nerde gorulmus...
Yazılımınız çıktı CTH cılar Hayırlı Olsun..
herkeze merhaba öncelikle. bende de 2013 gti var cth motor. şu aracımda bmc ota ve supersprint catback egsoz var. dyno ya çıkıcam en kısa zamanda.buraya yazarım ne çıktığını
34 derece sıcakta 177 hp çıktım
diğer bir arkadaş komple egzost ile 185 hp
'13 cupra
Custom da Dp ve Egzoz
Stg 1 ile kaç kw ları görür var mı tahmin??