2 ay önce 25 falandı epeyi düşmüş.
Printable View
Eğer elindeki tüm parayı bu araca yatırıcaksan girme.
4 tane delsol aldım. En bakımlısının bile mutlaka masrafı oluyor.
Arkadaşlar, abiler selamlar. Maddi ihtiyaçtan dolayı çok sevdiğim aracımı satmak zorundayım. Severek alıp kendimce emek verdim. Değerini bilen birine gitmesini isterim.
8 ay önce ağır bakımları(triger seti,külbütör contası, kayışlar, yağ, su vs) yapıldı.
205/45/16 Sıfır Michelin Pilot Sport 3 lastik aldım.
Oem EK9 katlanır ayna(japonyadan getirttim)
Oem EK9 spoiler(japonyadan getirttim)
EK9 Konsol (Tüm sistem faal olarak çalışmaktadır.)
İntegra typer jant
İntegra typer kadran
Skunk2 short shift ve vites topuzu
EK9 Civic Typer Recaro Koltuklar (Orjinale sadık kalınması açısından arka koltukları siyaha çevirdim)
AEM V2 Filtre
Toda 4-2-1 Headers (Sıfır aldım)
Skunk2 emme ve kelebek
P28 + S300 beyin (Samsung tablet ile beyine bağlanıp değerleri anlık olarak görebilir, müdahale yapabilirsiniz)
Aklıma şu an gelmeyenler yüzyüze konuşulur.
Araç zaten bilinen bir araç Mertcan abi'nin emeği hayli fazla, bende elimden geldiğince araca bakımlı ve temiz baktım.
Fiyat olarak 38.000TL düşünüyorum. İletişim pm
http://i67.tinypic.com/2zdybtw.jpg
http://i65.tinypic.com/346b7tw.jpg
aracın üzerindeki ekstralar 10-12 bin eder zaten. gerçek alıcılar değerlendirsin.
Recaro koltuklar, ek9 kanat, ek9 katlanır ayna, toda headers..
Bunlar araç alındıktan sonra yapılan ekstralar.
Lastikler ve ağır bakıma harcanan parayı saymıyorum. Kaba taslak 5-6 bin lira para harcadı batuhan.
Satmasını hiç istemesem de, değerini bilecek kişiye gider umarım.
Ciddi manada motosiklet almasaydım bu aracı alırdım vti hakkında doğru düzgün bilgim olmamasına rağmen duruşu mükemmelmiş umarım değerini bilecek biri alır kazasız belasız inşallah
Merhaba arkadaşlar 34LT2147 plakalı gri vti Hakkı'nda bilgisi olan varmı acaba araç İstanbul'da sahibinden de var yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...18714949/detay
Araç hakkında bilgisi olan var mı? Bir aralar Antalyada kolu kanadı kırık bir vti vardı bu araç mı aracaba?
07 GMA 85 Kirmizi VTi hakkinda bilgisi olan var mi ?
http://i.hizliresim.com/9Lj415.jpg
http://i.hizliresim.com/qBzYkR.jpg
Araç hakkında bilgisi olan var mı?
Bir arkadaşım 26-27 arası vtec arıyor değişen falan takıntısı yok motor sanzıman güzel olsun yeter diyor varsa pm atabilirsiniz
Sedan Vti bakınıyoruz bir kaç parça değişen olabilir kule şase direklik bir durum olmadığı sürece sorun değil.
zır stock olmaması tercihimiz
Beyler bilgisi olan var mı? motor faturasız ve işli değilmiş. İlerde muayenden v.b şeylerden kafa ağrıtır mı?
Loading site please wait...
vizede motor no okunamıyo hafif kusur. onun için çoğu kişi işletmiyo artık.
Yukarda sorgusu geçen eg vtec bizdeydi satın alana arkadaş komple yeniledi aracı gerçekten güzel oldu boyası motoru zaten honda konusunda baya tecrübeli birisi sonra bu ilan sahibi almış aracı çok kullanmadı diye biliyoruz,güzel bir swap eg motor konusuna gelince muayenesi zaten aracın var ve artık aynı marka motor olursa sıkıntı çıkmıyor...
Cookies and JavaScript support required
Araç hak. bilgisi olan varmı ?
Bilgisi olan yada gidip bakan var mı ? Uzun zamandır ilanda 30 küsurlardan düştü
Bu araç hakkında bilgisi olan varmı , eski plakası vs ?
Merhaba arkadaşlar 34UZ1640 yeşil hatchback vti Hakkı'nda bilgisi olan var mı acaba şimdiden teşekkürler
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 31.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 328160178
araç hakkında bilgisi olan var mı ?
06ae9137 Ankara daki plakası
Siyah 98 model civic vti
Ankara da Bms kazım abı de Turbolandı arac
daha Izmıre Satıldı Erol abi aldı
35AN1640 plaka oldu
erol abı komple sarı ya boyattı
daha sonra araba Bursa ya satıldı
16 Jap 11 oldu
arac motor kırdı
o sekılde mınıksler aldı
motorsuz sekılde Ankara ya satıldı yenı den turbolanacaktı ama
yıne motorsuz sekılde araba satıldı
ondan sonrakı durum hakkında bılgım yok
en son ıstanbulda turbo luydu Powertune bahadır abı ugrasıyordu sanırım
su an tekrar atmsoferıge donmus
kasa olarak on 3 parca degısık resımde gorundugu gıbı onun harıcınde eskı zamanda baska degısen yoktu bakım alınması gerekır
Beyler selamlar
34 uz 1640 vti bileniniz var midir?
Abim letgo da gormus. rica etti sizlerden yardimlarinizi. Eksik olmayin ;)
araç hakkında bilgisi olan varmı ?
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 38.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 355426102
Arkadaşlar kusuruma bakmayın ama prim yaptırmayın şu insanlara. Sahibini tanımam etmem,Allah çarşısını pazar etsin hayırlı satışlar ancak 40 liralar nedir baba. 43 liraya ep3 typer almıştım 20 sene önce değil sonuçta,birkaç yıl içinde nasıl böyle kafalar yaşar bu ülke. Hep bizim yüzümüzden.
ALMAYIN ALDIRMAYIN 20 liralara insin. Yurtdışında fabrika çıkış 106 gti,vti tarzı araçlar 500-1000 euro arasında gidiyor araştırabilirsiniz. Ülkemizin içindeki araçlar has altından falan mı yapılıyor,kendimize gelelim.
:)