alıntı yanlış olmuş galiba benim ilanımda f1 yada 220hp gibi bir ibara bulunmuyor :) he 9-10 lira harcanırsa 500hp olabilir ama :)
Printable View
Evet orada bi karışıklık olmuş :D
Arkadaşlar biraz geriye gittim konuda bir şey bulamadım araç hakkında bilgisi olan var mı ? Arkadaşım alacak
Sorry, you have been blocked
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
bilgisi olan var mı? bi arkadaşım düşünüyor kendine.
34 BAF 83 vti hakkında bilgisi olan var mı?
bilgisi olan varmı yada sedan vti önerebilecek birisi
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
vti aranıyor;
ilanların dışında,
eli yüzü düzgün,
mümkünse değişensiz veya max 1 parça değişenli,
boya takıntım yok, düzgün boyandığı sürece.
sedan, hb fark etmez.
Bende var. Sedan yeşil. Sıfır değişensiz. Yoğunluktan ilan açamadım.
http://hizliresim.com/01zRlo
Mutlu abi biliyorum arabayı face de paylaştın gördüm, ama o paralara çıkamıyorum ya :(
O yüzden 1 parça değişen olabilir boya olabilir dedim :D
30 Bin' e sedan vti var mıdır ?
Hafta içinde alım yapacağım.
Biz 30 bine 1.6 ies bulamıyoruz sen vti diyorsun.
araç hakkında bilgisi olan varmı ? plaka 34 GHU 25 kırmızı sedan değişen kaput ön çamurluk 2 parça dendi
https://i.hizliresim.com/nWANOM.jpg
Araç hakkında bilgisi olan varmı yazabilirmi.
eski k vtec galiba deri döşeme var kanka :)
Olabilir kanka bizden bilen birileri varsa merak ettim b18 varmış falan diye duydum üstünde doğrumudur deilmidir bilemedim.
Eğer tahmin ettiğim araç ise. Arkadaşım topladı geldiğinde bitik bir makinası vardı,sonra toplandı ama makinası b18c di hatta lsd flan vardı+beyin de vardı. Son hali motor içi vs güzel toplamıştık. Eğer araçta air var ise birde içinde kötü bir deri döşeme kesin o araçtır.
Buralar eskiden ne hızlıymış be Facebook Vti sayfaları çıktı çıkalı herkes elini ayağını çekmiş :)
Benim eski aracım satılık düşünen varsa tavsiye edebilirim.10 e 6622 eski plakası.sag arka kapı sacı değişik sadece.97 model 41.5 düşünüyor sahibi
sa arkadaşlar vti almayı düşünüyorum önerebileceğiniz bir araba var mı?