Sen yaşıyon mu kanka ya :D @Skyhawk34
Printable View
Sen yaşıyon mu kanka ya :D @Skyhawk34
zaten böyle millet sohbetini aça aça uzay parası olmadı mı ?(koleksiyon niyetli alanlar istisna) Ben niye gidip 45liraya vti alayım ? aynı ikilemde zamanında kalıp gittim tsport aldım gayetde memnundum.daha iyi giden daha iyi duran daha konforlu araçtı.Tsportu geçtim şimdi arkadaşların dediği gibi az daha koysa 208thp ds3 vb vti geçecek duracak araç seçeneği bol(fiyatına göre).önceden aftermarketi çok vb avantajı vardı ama o da kalmadı artık 1 tık ile her aracın parçası geliyor yeter ki paran olsun.
İyi de vti geçen aynı paraya araba var mı diye sorsam bu kadar cevap almazdım herhalde :D
Bizde köyden dün gelmedik allahtan açıp internette üç aşağı beş yukarı fiyatlara bakabiliyoruz.
Ben sadece hani bu arabayı tanıyan eden var mı diye sordum.Misal başkası sorsa tanıyan var mı diye , tanımadığım için gelip buraya bişey yazmazdım.
Mal da , can da bir anlıktır.Bir an içinde ikisi de kaybolabilir o yüzden çok hesabını kitabını yapmanın anlamı yok.Hele de mal başkasına aitse :)
106 gti = ts 6985
vtec vti = keh p8600r
arkadaşlar takas düşünüyorum bu araç hakkında bilgisi olan var mı
bildiklerin eski vl vtec olduğunu söyledi 4 senedir bende dedi ön düzeni komple makyajlıya çevirmişler fakat çocuk tekrardan makyajsız kasaya çevirdiğini söyledi. harici bilgi varsa iyi olur
Honda / Civic / 1.6 / VTi / 34 BJJ 61 RED sahibinden.comda - 572192417
ilan dışı satılık max 1-2 parça değişenli vti arıyorum. sedan hb fark etmez motoru mekaniği temiz, sağlıklı olsun yeterli.
Bizim aldığımız zamanlarda İesler 16 19 arası en temizleri vardı.
VTI lar ise 23 26 arası çok güzel araçlar vardı.
Şimdi bakıyorum da tavan yapmış VTI lar biz saklasaymışık şimdi altın değerine satacakmışız :)
Honda / Civic / 1.6 / VTi / Cuma Gunune Kadar Acil Fiyat Favorilere Duyurulur sahibinden.comda - 593280867
Plaka: 34 TZ 8769 Zamanının en meşhur Vti'larından Beyaz Sedan Vti. Teyzenin yıllarca LPG'li binip satmadığı araç zaten plaka yazılınca forumda da konusu çıkıyor. 2014 yılında LPG'li vaziyette olduğu ve güncel 240.xxx km'de olduğu diğer Vti konusuna yazılmış. İlandaki araç 216.xxx km'de boncuk diye ittirilmeye çalışılıyor. Forumdan birisi düşünür eder veya bir başkası almadan es kaza plakayı yazar Google'a bu mesajımı inşallah okur.. Millet kendini iyice aşmış dolandırıcılıkta çığır spec :D
Kardesim %98 lik kesimde butun vti lar forumun elinden gecti,kimse burda masum degil hepimiz cakaliz :) bizden kimse almaz :D
2 tane TZ var, bahsettiğiniz araç bu değil. Diğeri.
Teyzeden nasıl almışlar onu hayret..
Araç hakkında bilgisi olan var mı ? Son zamanlarda el değiştirmiş plakası yeni plakalardan.. Km orijinal mi acaba..
Honda / Civic / 1.6 / VTi / Nadir kalanlardan stok 190binde sahibinden.comda - 600128635
Bu da meşhur Ebb VTi. Eski sahiplerinin konularını okudum fakat burada hakkında pek bilgi yok boyalı parçaları, değişik parçaları var mı gibi.. Bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim.
Honda / Civic / 1.6 / VTi / 34 Ebb 36 vti sahibinden.comda - 593204781
Yeşil olan 4 5ay evvel takla attı, EBB nin sağ ön çamurluk değişik olması lazım ama araba izmirdeyken görmüştüm gerçekten illik gibi bir araç
Güzel bi araç var sedan yeşil, 50bine alıcam inşaallah. Hayırlısı
Satar ya niye satmasın
@OmeR-FE
Merhaba,
Gecen gunlerde bu araca bakmaya gittim. Motorda yag kacaklari ve sanziman vites gecislerinde cartlama mevcuttu. Bu araca girelim mi? Yoksa farkli bir vti' mi dusunelim? Aracin oncesini bilen var midir? Degerli bulgilerinizi rica ederim. Tesekkurler.
İlan no: 607184619
Sorry, you have been blocked
Bu araç bir süredir radarımda ama geçmişini bilemiyorum pek.
Ek olarak yakın bir zamanda meşhur anneanne Vtec satıldı forumdakiler muhakkak akıbetini bilir sordurabilirsiniz VTi'cılara.
Bir de Gümüşhane'de 29 plaka bir tane vardı yeşil onu gerçekten merak ediyorum ne olduğu hakkında..
Bu arabalar hala nasıl 200binde ben ona şaşıyorum :D
Boyasız denen araç eski BUV plaka, antalyada beyaz kaplamaydı bi ara. Mekanik olarak motoruyla çok oynandı. Kasası muhtemelen boya ister, 98 yılından beri üstündeki boya (kapalı garajda kalmadıysa bu araba) baya yıpranmıştır
kapıların üstlerinde güneş yanığı vardı zaten yanlış hatırlamıyorsam
eski buv evet antalya yada rize den gelmişti yanlış hatırlamıyorsam antalyadayken bakmıştım boya isteyen yanıkları gamzeleri vardı
abi trabzona typera gittim 5 parça boya dedi 5 değişenli çıktı hataya vtec için gittim yine dedikleri gibi çıkmadı biniyorum arada bi 106 ma oh miss