@Burak53 ----
Printable View
@Burak53 ----
Haklısın artık okuduğumu bile anlamaz oldum :)
adama sorunca motorun komple orj olduğunu söylüyor. ben oraya kaporta yazmadım bile diyebilir
öte yandan bu yaştaki bir araçın makinası ve yürüyeni önemli bence.boya değişen aramak büyük hata olur.Zaten boyasız yada hatasız olsa 100,000 :) alıp biryere sürttün değişti yada boyandı merhaba 60,000 :)
mevzu değişen aranması değil ki zaten, ayrıca bu paralara çıktıktan sonra 10 daha koyar aşağıdaki aracı alırım
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...8573414/detay/
Şimdi birileri gelir der “ 55 e ies satılıyor 60 gayet normal” diye :D
ne olursa olsun vti ile fn2 typer arasında 10 lira fark olmaz. Fk2 ile ep3 arasında 10 lira fark olmasından daha absürt bir durum bence bu.
zamanı ile 5 tane vti alıp binmiş keyfini sürmüş , setup yapıp koşturmuş bir insan olarak yazıyorum. çok güzel özel araba evet ama şu 10 lira fiyat farkını gördükten sonra da kalıp Vti almam ben şahsen.
netice olarak bu muhabbetin sonunda kan çıkar :D
Atmoyu ozledim yalan yok bakiniyorum vti egk20 egb18c ek20 biseyler olacak gibi
Fiyat konusunda haklisin o parayi veremem. Satiyorum desem 40 a alirlar elimden :)
Kismet olursa ogleden sonra motorun satisini verecegim sonra vti sahibine son teklifimi yapip diger araclardan birini alacagim
nacizane yorum yapmak istiyorum. VTI'lar 30-35 Bin TL iken Ep3 Typerlar 45-55 Bİn TL, S2000ler 70-100 Bin TL aralığındaydı.
Daha sonra arabaların piyasası yükselmedi. Paranın değeri düştü. Çünkü s2000 70-100 Bin TL aralığında iken Kurtköy'de 70 Bin TL'ye daire satılıyordu. Şimdi kurtköy'de o paraya öyle bir daire alamazsın.
Şu an Ep3 Typerlar 80-110 bin TL aralığında. VTI'ların 50-60 Bin TL aralığında satılması normal. Ben 30 Bin TL'ye VTI binerken asgari ücret 800 küsürlerdeydi. şimdi 2200 küsür.
Bir arabanın kaç para edeceğinden ziyade, o parayı edecek temizlik ve kondisyonda mı orası daha önemli. geçen yıllar içinde bakımları düzenli yapılmış, üzerine emek harcanmışsa o araba piyasa fiyatını hak eder. Ama içinden geçilmiş, turşu kıvamındaki VTI'da 40 bin lira bile verenin aklını öperim.
Ben haftasonu araci gordum. Degisenine boyasina yorum yapmam o aracin. Sase kule tavan duzgunse tabi.
Arkadas araci calistirdi masallah saat gibi calisiyor araba lafim yok. Fiyatinada birsey diyemem mal onun isterse 100 yazar satar satmaz onun sorunu. Ben 60 verip almam onu biliyorum sadece
Dedigim gibi motorun devrini vereyim diger araclarda netlestirsin kendini ona gore son teklifimi yapar olursa ne ala olmazsa da eldekilerle devam
2014 yılında 35 li rakamlara satmıştım şimdi ilana düşmüş paraya bak be.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...65206046/detay
Bugün denk geldim. Satıcı "Araba" galerisi. fd6 satıyor, premium. 26 binde ve 12k hasarı var. 90.000 Yazmış ilana, nadirmişşş :D FD6'nın bi nadirliği var da sanki ... Bakalım ne zaman patlayacak piyasa.
Çarşambayı bekliyoruz artık.Sel almazsa :)
Bende de var 52 binde boyasız elegance beyaz renk. Sende de var çeşitli yerleri boyalı makyajsız premium düşük km. Geleyim yarın 60'a alayım desem vermeyeceğini ikimiz de iyi biliyoruz. Sorunsuz, sıkıntısız, bakımları düşük maliyetli atmosferik eşekten başka bir şey değil. Ama ben de 6 haneli rakamın altına vermeyeceğim aracımı yakın bir zamanda ilanda olacak. Sarı sitenin tekelleştirdiği piyasa yerine buralarda milletin ilanlarına bu araba bu kadar eder mi alüminyum dersek eşeğe bile muhtaç kalırız yakında :D
Piyasa diye bir kavram var, 3 aşağı 5 yukarı ona okutursun. Her araç alan kişi/galeri fırsattan istifade 5-10 koyarak satmaya çalışıyor.Böyleleri yüzünden zaten bu piyasa bu halde. **Sen unique :D bir araç diyip, sadece kmsi olmayan bi premium fd6 yi 90'a - neredeyse fb7 parasına yazarsan - tabi dalga geçerim/geçerler. Kendinde biliyorsun senin aracının yine bi ederi olur, kazasız boyasız elegance diyorsun. Ama dediğim araç ne alaka :) Neyse umarım istediğiniz fiyata satarsınız, iyi forumlar