Aynı aracın rezil bir kahverengisi tüpsüz, ekransız, lastikleri kötü vaziyette 98.500 liraya satıldı :D Çok da yoğa görselleri atmamak lazım :D
Printable View
Piyasayı 2-3 faktör etkiliyor.
Sosyal medyanın verdiği rahatlıkla yapılan reklamlar, kötü araçların güzel diye satılması. Mübadil kötülükteki araç sahiplerinin ''onun ki bu parayı ettiyse ben niye onun sattıgı parayı yazmıyorum'' ve malı iyi olanın ''Ulan o araç o para ediyorsa benimki 15bin fazlası kesin etmesi lazım'' deyip belirledigi fiyat.
Alt paraların araçlarının hiç durmadan zamlanması, bugün eli ayağı düzgün bir Tofaş en en en az 20bin TL. Aksesuarlı düşük km'liler 30a doğru gidiyor. Buna istinaden 1.4 Civic ler 35bin, 1.6iES'ler 45bin TL bandında. Boyasız bi iES'i bu devirde 50den aşağı kimse vermiyor. Bakın alırsınız demiyorum, adamlar güzel olan mal hep ilgi çeker diye satmıyor. Boyasız 100.000km altındaki araçlar özellikle kırmızı rengine 55 istiyorlar. VTi'larda bu orantıda yükseliyor.
Diğer bir etken ise ekonomi. Ciddi ciddi 130bin TL bandına Mercedes C180, BMW E90 M Sport almak varken insanlar 0 sümbül alıyorlar. K bakmayında o aracın 2000 model bir iES'ten fazlası yok daha çok eksiğini sayarım size.
Ben kendim 38e aldığım iES'i 44e sattım, üstünde VTi jant far stop spoiler lip gibi extralarla verdim. Araç 206binde değişensiz, tavan kaput bagajı boyasızdı. Ve ben ilanda 20dk tuttum aracı. İlk arayan dediğin gibiyse gelip aldık, araba aramaktan sıkıldık çünkü dedi. Geldiler expere girdik ve direkt notere gittik. Aldığım VTi'da bana 60a mal oldu. Benden 2 gün önce arkadaşım 64e Lacivert sedan almıştı, 40gün sahip olup 72ye sattı (sattı demek biraz garip kalır, gelip elinden zorla aldılar) 72ye alanda 74e vermiş diye duyduk. Araç 175binde Değişeni yoktu. Yukardaki Burak53ün eski aracı 41 AS... Şu an 35 DEL plakası hatta.
Ben satmayı düşünmüyorum çünkü çocukluk hayalim. Satarsamda EP3 almak için satarım. Bugün güzel bir EP3 90-110bin TL bandında ve ben almak istesem bu paraları verip almak durumundayım. Kimse malını zorla satmıyor, herkes istediği parayı istemekte özgür(se) piyasa daha çok yükselir. Bu 0 araç fiyatları daha çok 2.eli hem yükseltir, hemde talep asla azalmaz.
Eskiden s2000 ler ucuzmuş bazı abiler almıyormuş sonradan fiyatları yükselmiş s2000'lerin onların söylediklerine göre öyleymiş bende bir arkadaşımdan duydum yani o abiler kim bilmiyorum ama neyse :D Birde 2008-2009 yıllardırıydı forumdan bir abiyle tanıştık (facebook üzerinden) kendisi bana honda vtec vti diyordu bende o ne fln dedim gel bir gün görürsün ne olduğunu dedi.Gitmez olaydım yarabbi o nasıl bir arabadır nasıl bir basıklıktır nasıl bir duruştur ve o nasıl bir araba sürüştür o gün kendisiyle tanıştığımızda VTEC nedir bizzat yaşadım yaşamaz olaydım dengem bozuldu şok oldum :D hep o günü hatırlıyorum belki gördüğüm hiçbirşeydi çok daha fazlası vardı ama bana fazlasıyla yetti.Töğbe estağfurullah hastalık gerçekten nasıl bir teknoloji nasıl bir ses yani Allah banada nasip eder inşallah gerçekten Honda bambaşka her ne kadar pugcu olsamda öyle gözüksemde kendisi bana vtec açtı öldüm öldüm dirildim hala o günlerde yaşıyorum ama favorim tabiki laci olan az çok kimden bahsettiğimi anlamışsınızdır.El elden üstündür çok daha iyileri vardır tabiki ama kendisi benim 1 numaramdır o günden sonra hayatımda çok şey değişti iyiki tanıdım onu.Kendisine sesleniyorum burdan foruma yazmıyor kendi nickiyle ama yani sen varya fenasın fenaa bence tekrar bana VTEC açmalısın söz bu sefer delirmiycem sakinliğimi koruycam :D
Ülkecek bir konuda daha kafayı yedik,ötesi yok.
Günün sonunda 90 küsür model civic'e biniyorsun yazıktır günahtır.
Hondacılarda burdadır görmüşlerdir de, artık sıkıldı millet. Ben vti ı satmamış olsam okur geçerdim. Herkesin malı kıymetli sonuçta. Fiyatların böyle olması sadece araç sahiplerinin kabahati değil ki. Ülke şartları, en başta ÖTV ye gelen zamlar ile birlikte sıfır araç fiyat artışları piyasayı bu hale getirdi. Ocak ve Şubat geçtikten sonra görün siz bu piyasayı bide :)
En son biri 140 a fn2 girmiş :)
49, sayfda birileri beni etiketlemiş ama sayfa açılmıyor arkadaşlar :)
niye cevap vermiyorsun okuyupta demeyin sonra
Abi selam,
Kendi aracım.E34-36-39 alayı sapıtmış durumda malesef.Markasal veya model bazlı yazmadım.Bence hiç biri şuan yazıldığı/Malesef satıldığı rakamı haketmiyor sistemimiz çok yanlış ilerliyor.
Belli bir kesim bu araçları ekmek(para) olarak görmeye devam ettikçe bu da devam eder böyle malesef.
Hayır olsun sonumuz.
İnanılmaz bir piyasa şişirmesi var.
Bu yıl ilana yüksek km de FK2 girdi. Yüksek dediğim sanırsam 80k km idi fiyatı 155 bin tl idi. Neden çünkü bakıyor ilana 30-40k km de arabalar 170-180 isteniyor 155 bin istiyor. Ama aynı zamanda düşük km diye 90k km de FN2 ilana giriyor fiyatı 110-120 bin TL ye. Biri 10-11 yıllık araba diğeri 4 yıllık araba. Fiyatların saçmalığına bakın. Bugün de 140 bin tl ye FN2 ilana giriyor 185 Bin tl ye FK2 ilanda idi hala satılmıyordu. Arada 40-45 bin TL fark var kim alır 140 a FN2 yi. 10 yıllık araba neresi patlayacağı belli değil.
VTI konusunda 2007 yılında arkadaşımda vardı 17 yaşında arabayı kaçırıp Pendikte biniyorduk siyah FB plakalı idi o zaman 11 Bin TL ye satmıştı EP3 ler 30-40 bin tl arasında idi. 20 yıllık arabaya 70 bin tl vermekte büyük fanatiklik ister. Benim şahsi düşüncem arabalar el altından bu paralara kesinlikle gitmiyor yazılan rakamlar hep şişirme piyasayı yükseltmek için benimde başıma geldi çünkü.
bu konu bence kapansın artık. evet vti denen arabaların artık hepsi çok kazalı. benim arabam kazasız diye kimse kıçını yırtmasın. ep3'ler de aynı şekilde.
Kazalı vti-gti yoktur, yeterince pohpohlanmamış vti-gti vardır.
Çoğu kazalı evet te, kimse artık bunlara takılmıyor. Değişen olur 1-2 parça, içerler temizse alınıyor araçlar. Yeterki kasa ve iç kondisyonu yerinde olsun :)
Ha leş olup, yancı experden rapor alınıp güzelmiş süsü verilen arabaya bende sövüyorum
ya bırakın şu VTI ları kazalı mı kazasız mı ne farkeder muhabbetini. ayrıca vti kupon araç sayılmaz artık hak veriyorum fakat kimse de itin g*tüne sokmaya çalışmasın.
34vr1706 plakalı vti antalyayalı yaptık hayırlı olur inş
vti benim ergenlik hayalimdi, aldim bindim modifiye ettim sattim 15 sene once, ustune ep3 de aldim onu da yukledim bindim sattim, 78 bin lira bence ep3 bile etmemeli.
Ulkedeki fiyatlarin sacmalamasi bu arabalarin bu paralari hakettigi anlamina gelmez, vti dedigin arabanin gunumuzde ne motoru verimli, ne kaportasi saglam, ne sokakta az gorulen bir araba ne de guvenli...
Ha dersen ki ulkede herkes 10-15 lira arasi aylik maas aliyor ya da kazaniyor o zaman evet bu rakamlara alsin satsin insanlar da ulkenin genel kazanc ortalamasina bakinca vti 78 lira, ep3 100 kusur lira, iyi kotu jantlar 5-6 bin lira, cok sacma geliyor ne yazik ki disaridan bakinca :)
Ya hala vti sorgusu konusu aktifmis bayadir girmiyordum foruma... birakin beyler sorgulama o su bu... icinize sineni alin istediginiz gibi imkanlar dahilimde yapin binin...
Sevgiler. Saygilar... gorusmek uzere.
O zaman ön yargılı olmamak lazım
güzel yazmışsın da , bugün orjinal mi bir jant alayım desen 9-10 bin TL , Kpro alayım desen 6-7 bin tl + wideband 1500 + yazılım + buji ile yine burası da bir 10 luk oluyor yani araca iki tune parçası koyayım desen 20 binden başlıyor.
arabaların kaç olması lazım sence ? 30 bin falan mı ?
enflasyon denen bir olayı neye istinaden göz ardı ediyorsunuz ben anlamıyorum. ülkede 5 sene önce ki elektrik faturası ile şimdi ki fatura aynı mı da sadece kalkıp Vti ve Typer lar bu kadar etmea yeaa diyebiliyoruz ?
Ben kahve agziyla vti type r bu kadar emea yeaa demiyorum, yukarida mantikli bir aciklama yaziyorum.
zaten bir jant takiminin 9-10 bin lira olmasi, motorlarin atmosferik oldugu icin harcadigina oranla kazandigin performansin yetersiz oldugunu dusundugum icin verimsiz motor diyorum.
Bu devirde 30 beygir alicam diye 20-30 bin lira motora harcamak zorunda kaldigim 160-200 beygir arabanin cok da degerli olmamasi gerekiyor zaten. Mantikli olani o.
Ulkede enflasyon oraninda ve uzerinde maaslar artiyorsa o zaman araclarin fiyati da belli oranda yukselebilir. Fakat hic bir normal ekonomide eger arac klasik ya da cok rare kategoride degilse arabalar hem yaslanip hem de degerlerini 3e 4e katlamazlar. Ha maaslar 5 senede 4e 5e katlandiysa Turkiyede ok.
Genel problem zaten arac sahiplerinin bunu normallestirmesi e bu fiyatlar normal demesi, dunyanin hic bir yerinde bu paralarin 5te biri bile etmiyor bu arabalar, biz isyan edip itiraz edecegimize e ne olacagdi yeeea vti 78 ulen ep3 120 fn2 140 olacak tabi dersek bize mustehak zaten :)
Daha önce yazdım, yine yazayım. Şu forumda bir şeyleri açıklama şevkini bulmamın tek sebebi, bu açıklamaların muhatap bulacağı kitlenin TechTurkey kitlesi olması. Yani en nihayetinde akıllı adamlar olduğumuzu düşünüyorum. Honda modellerinin çoğu insana antipatik gelmesinin de yüzlerce sebebi var, hak veriyorum. Çünkü malesef bu arabalara hiçbir boktan anlamayan adamlar da biniyor. Ticaretini yapan yalaka tayfa da biniyor. sahip olduğunda Ferrari aldığını düşünen de biniyor.
Fakat şöyle derin ve farkındalığı yüksek bir açıklama yapmak gerekirse; ki gerekiyor ve şu an yapıyorum. (yine!)
Arkadaşlar;
Dünyanın belki de en istikrarsız ekonomisine, dolayısıyla para birimine sahibiz. Adamların 1 birim parası, senin 6 - 6.5 birim parana denk.
Üretim anlamında çok gerideyiz. Tüm bu döviz kaybına karşılık, dünyanın en yüksek vergilendirmesine tabiiyiz.
2013 yılına ait gazete küpürü linki;
Yıl 2013 Polo 29.900 TL >> Sayfa 1 - 5
Bırakın artık şu para etmez, bu para etmez muhabbetini. Gidip pek ala sıfır Clio veya sıfır Golf alabilirsiniz. 150 - 200 bin TL 'ye.
Yok biz bindik, biz ettik, biz yaptık demenize gerek yok.
ben de ortak zevkleri paylasan insanlar oldugumuzu anlatmak icin vti ve type r a bindigimi ve para harcadigimi yaziyorum yoksa baska bir derdim yok.
benim kisisel fikrimdir, forum ortak fikir paylasim alani oldugundan paylasmakta sakinca gormuyorum, dolayisiyla o pahali su pahali muhabbetini birakmak gerekmiyor bence. Ben kisisel olarak vti'a 70-80 lira vermem, ep3 typer'a da 100-120 vermem, vermek isteyenler zaten alip satiyorlar bu araclari, onlar gule gule kazansinlar harcasinlar binsinler.
150-200 bin liraya gidip sifir clio alacagima gider kendimi ucurumdan atarim heralde bir petrolhead olarak :)
Zamanında binemedik zamanında binemedik :agbe::agbe::agbe:
Olay çok basit. Tamamen arz talep meselesi.
Bu kadar seveni olmasa fiyatı 80 bile olmazdı.
Her araba için geçerli bu, talep olmazsa bu denli bir fiyat artışı olmaz.
He zaten enflasyondan dolayı her araba üzerine 10-20 bin koydu, o ayrı :)
Aslında direkt sana değildi yazdıklarım. Kişisel fikrine saygım var. Ben araç fiyatlarının sadece şişirme yüzünden olmadığını, yan sebepleri olduğunu da açıklamak istedim. Bir de motoru için kötü olduğu görüşüne katılmıyorum. Ödül almış bir motora sahip bu araçlar. Kasası için yorum yapamam. Vag grubu gibi sac kalınlığı, şase kalitesi yoktur belki. Ama *** da değil yani :)
Petrolhead olduğunun farkındayım. Ama uçurumdan atlama yine de : ))
16 ağustos 2012 de ;
dolar kuru : 1.78 TL
çeyrek altın : 151,60 TL
Asgari ücret : 940,50 TL
burada yola çıkacak olursak o tarihte düzgün ep3 48-50 civarından hesaplarsak asgari ücretin 50 katı yapıyor. dimi ?
peki günümüzde bu kurlar ne durumda ?
Dolar : 5.88 TL
Çeyrek Altın : 479 TL
Asgari ücret : 2324 TL
bugünden yola çıkacak olursak yine eli ayağı düzgün bir ep3 115 bin TL civarında ve yine asgari ücret üzerinden yola çıkarak hesaplayalım ;
115.000 / 2324 = 49.48 katı
oran orantı denen, enflasyon denen bir şey var şu an ki fiyatı araba eder etmeze girersek bir çok marka var etmeyeceği değerde satılan. konuyu Vti yada Typer diye kısıtlamanın mantığı yok.
bende Clio Sembol için 120 bin TL vermem mesela ona girecek olursa işin içinden çıkılmaz..
Sahibinden Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model Kocaeli 205.000 km Yeşil - 13588974 | arabam.com
41 SC 747 Plakalı araç bilgisi olan var mıdır acaba?