var mı başka tecrübesi olanfiat 500 e kayacak yoksa bu düşünce peh moralim bozuldu
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
fiat 500 daha mantıklı bencede , boy kesinlikle çok problem oluyo copende , koltuk ve direksyon tamam yürekten vuruyo adamı ama içine bayan bile otursa kafası ön camdan yukarıda kalıyo
fiat 500 farklı o pek bu tarzın aracı değil bildiğin a segmenti tek kapı bir araç..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
çok heveslendik ama içimizde patlayacak belli oldu
biliyorum hiç alaka yok ama şehir içi için benzinli tek kapı araç bakıyordum ben. hatta corsa d sport falan bakmaya başlamıştım czt falan bakıyordum karar verememiştim. bu denk gelince fikir değişti 500 de seçenekler içinde
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Arac bi abimde var aracı kullanmışllığım da var araç F1 aracı gibi kullanan abinin 1.80 boyu var ama aracın içine cuk diye oturuyor araçla trafiğe çıkınca genelde tüm gözler üzerinizde oluyor ama denildiği gibi tenteyi kapatınca belki sıkıntı yaşanabilir ama kolltuğu indirirsen çok sıkıntı yaşayacagını düşünmüyorum alternatif olarak alfa romeo spider da düşünülebilir bence hem sorunları olursa da fazla baş ağrıtmaz
Eğer senin için önemliyse bir yolunu bulursun.
Değilse, bir mazeret bulursun.
Ben size Opel Tigra 1.4 TT tavsiye ederim. Şuanda eşime aldım ve çok çok memnunum.
Motoru Opel Corsa 1.4 twinport ile aynı yürüyeni aynı içide aynı
Tavan mekanızması bozulursa 8-9 tane cam motoruyla alakalı olduğu için çok kolay tamir edilebiliyor
Her türlü parçasını ankaradan bulabiliyorsunuz vs. vs.
ve arabada gerçekten fena dikkat çekiyor bende katil olmamak için sanırım önümüzdeki kış satarım
Benim araç opc mavisi ancak bu araç hem fiyat olarak uygun hemde düzgün görünüyor
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...70788996/detay
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
Düzenleme butonu kaldırılmış sanırım
Ek olarak benim boyum 1.88 ve tigraya çok çok çok rahat sığabiliyorum koltuğu en derine getirince. Bilginiz olsun..
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
Fiat 500 Panda ile ayni altyapiya sahip. Pandayi 5 yil kullandim, gercekten keyifli ve yanlardan biraz siksa da bas mesafesi cok ferah bir aracti... 500 de keyifli olur bence...
V8
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)