User Tag List

Sayfa 14/16 İlkİlk ... 41213141516 SonSon
302 sonuçtan 248 ile 266 arası

Konu: Golf 7 Aldım mutluyum Golf 7 Aldım Pişmanım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Golf sportsvan bu aralar cok satildi burada gercekten aileler icin ideal , arac golf plus yerine cikarildi

UP! 2 yildir uretimde e-up elektrikli modelide mevcut UP! ta lupo yerine cikartildi bayanlar icin ideal

Suan yeni olarak Touran uretiliyor yavas yavas bayiilere gidiyor

2016 tiguan ise kasim ayinda uretime baslicak..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmetmert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Golf r variant goruyorumda acayip birsey ya bir led stop takildimi o arabaya nokta
    Yanliz Golf boyle ise ben Polo,jetta hatta vw Up uretimini cok merak ediyorum
    varmi turkiyede 300ps lik olan modeli ?

buyur up

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jayVTEC@ leon mk3 ne zaman makyaj görücek ? bilginiz yada tahmininiz var mı ?

diğer bilgiler için teşşekkürler .

niyeyse golf ü hiç sevmiyodum bi kat daha artı antipatim , ama leon u seviyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı i-vtec07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    jayVTEC@ leon mk3 ne zaman makyaj görücek ? bilginiz yada tahmininiz var mı ?
    diğer bilgiler için teşşekkürler .

niyeyse golf ü hiç sevmiyodum bi kat daha artı antipatim , ama leon u seviyorum
    Şu kadarini soyliyim golf 8 tasarlanip bitti bile 2017 de spyshotlari gorebilirsiniz muhtemelen.. leon bu sene sonunda gorucek buyuk ihtimalle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Videoyu zevkle izledim en çok hoşuma giden 2 model golf r variant ve alltrack variant çok güzel arabalar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JayVTEC! Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şu kadarini soyliyim golf 8 tasarlanip bitti bile 2017 de spyshotlari gorebilirsiniz muhtemelen.. leon bu sene sonunda gorucek buyuk ihtimalle
    Peki makyajlı golf ne durumda. Daha henüz internete düşen spy shotları yok benim bildiğim ama tahminen bu şekilde olacak diye düşünüyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GTD35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki makyajlı golf ne durumda. Daha henüz internete düşen spy shotları yok benim bildiğim ama tahminen bu şekilde olacak diye düşünüyorum.
    makyajli golf icin hic bi duyum yok suanda yeni modellere agirlik verildi tiguan,touran,phaeton

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araba çatır çatır satıyor ve hala modern makyaja gerek yokki.

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu hafta golf 7 teslim alacaktık kapısında çizik oluşmuş gemiden inerken.
    2.000tl indirimli verelim, çizikleri de giderelim dediler. ok dedik. herkes şanslı değil sanırım.
    Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
    Golf 8R / 48.40 @Körfez
    Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OrcunInce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2.000tl indirimli verelim, çizikleri de giderelim dediler. ok dedik. herkes şanslı değil sanırım.
    bu gemiden indi bindi sırasında çizilme muhabbetini vw grubunda çok sık duyuyorum. sebebi ne ki acaba?

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fdoganb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu gemiden indi bindi sırasında çizilme muhabbetini vw grubunda çok sık duyuyorum. sebebi ne ki acaba?
    0 araçları indiren bindiren elemanların kullanışlarını bi görsen çizilmesi hiç anormal gelmez

aynı şekilde serviste ,bayide ,elin alın teri ile zar zor aldığı arabaları hor kullanan dallamalar çok .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı i-vtec07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    0 araçları indiren bindiren elemanların kullanışlarını bi görsen çizilmesi hiç anormal gelmez

aynı şekilde serviste ,bayide ,elin alın teri ile zar zor aldığı arabaları hor kullanan dallamalar çok .
    Ama normal cunki gunde her modelden 1000 adet cikiyor ve ayni zamanda araclarin hemen yuklenmesi gerekiyor tabiki vw iscilerin nasil arac kullandigina bakmiyor eger ehliyetin varsa arac teslimati yapabiliyosun tirlara trenlere gemilere..

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OrcunInce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanızı teslim alırken boya kontrolü yaptırmanızı öneririm.

atıyorum araç teslim tutanağında, araç boyalı olduğu kişiye bildirildi ve kusur oranında indirim verildi diye bir genel anlamlı bir madde olursa ve yarın bir gün arabanın sadece kapısında değil de tavanında da boya çıkarsa hak iddia etmeniz zorlaşabilir.

OmerRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Videoya bakarsak ben göze batan bir işçilik zaafı göremedim, aksine fit and finish gayet iyi görünüyor.

Diğer yandan, komponent ve teknoloji bazlı kalite problemleri son dönemlerde VW modellerinde sıkça görülebiliyor. Asla japon markaları kadar kaliteli üretimler olmadığı kesin.
    Azim Oto Özel Ford Servisi
    http://www.azimfordservisi.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OmerRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Videoya bakarsak ben göze batan bir işçilik zaafı göremedim, aksine fit and finish gayet iyi görünüyor.

Diğer yandan, komponent ve teknoloji bazlı kalite problemleri son dönemlerde VW modellerinde sıkça görülebiliyor. Asla japon markaları kadar kaliteli üretimler olmadığı kesin.
    tabikide iyi gorunucekler bu marka icin cok cok onemli videolar hersey goruldugu gibi degil egerki fabrika icerisinde isciler video ve fotograflar kullanmak serbest olsa daha iyi hersey kanitlanabilir yazdiklarim %100 dogru yasanmis seylerdir herseyde bu videolar gibi pembe dizi degil.. VW arkasinda biraktigi cok cok sorular var onceki sayfalarda yazdiklarimi okursan daha iyi konuya hakim olucagini dusunuyorum ayrica bende 2.0 TDI Touran kullanmaktayim 220.000 km de kara dumanlari haric gayet memnunum cunki sansliydim iyi olanini almisim..

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    varmi turkiyede 300ps lik olan modeli ?
    buyur up
    Golf variant turkiyeye hic girmedi,Rini gormek imkansiz yani
    Up'un uretimini merak ediyorum derken,Golfte bile boyle uretim sorunlari varsa Polo,beetle,upin yolda duz gittigine dua etmek lazim herhalde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Up'un uretimini merak ediyorum derken,Golfte bile boyle uretim sorunlari varsa Polo,beetle,upin yolda duz gittigine dua etmek lazim herhalde
    ben sorunlarda kesinlikle genelleme yaptim calistigim bantta ve kontrol merkezlerinde golf icinde parca uretiliyor audi icinde hatta ufak tefek porsche icinde Gelmesin cunki fahis fiyatlar Golf variant R suan 58.000 € civarinda burda bile bence gereksiz pahali

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Edirneye gelirsen üretim hatası kaynaklı olduğuna kanaat getirdiğimiz sorunları çözülemeyen Polo'muza bindiririz

Servis müdürünün cevabı, 30 bin TL lik VW den ne bekliyordun..

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Edirneye gelirsen üretim hatası kaynaklı olduğuna kanaat getirdiğimiz sorunları çözülemeyen Polo'muza bindiririz

Servis müdürünün cevabı, 30 bin TL lik VW den ne bekliyordun..
    Valla golf6imdan 7'ye kadar cok memnunum,Golf6 nin kazasi ufak bir small overlap trsti oldu 3 hava yastigini(onler ve diz) acti ama perdeleri acmamisti.Gerci yara almadan o hizdan yuruyerek ciktigin icin sorun yok sanirim tek yadirgadigim nokta oydu

Golf7de cok sukur hic sorunum olmadi,bir turbo mevzumuz oldu ama oda benden kaynakli Hatta stock turboya 2.2 bar peakla 1-1.5 ay bile iyi dayandi,kirilmadi ama agliyordu islikla Umarim dahada birsey olmaz,kimseye olmasin gerci.Mk7 kullanip biraz hakkinda pozitif yorum yapinca insan fanatik etiketini yiyor.Ben arac alirken bana sunulan sartlar sunlardi
    -Kesinlikle sifir olucak
    -Dizel olucak
    -Hatta babamin takintisi beyaz olcak ve kesinlikle manuel olcak.
    -Butcen 65.000

Oyle birseyki girtlak dolu olsun diyorsan sana Leonu sunuyor,kalitelisi olsun diyorsan donanim zayif ama golfu sunuyor.
    O zamanlar astra 1.3 dizeldi,auris-corolla keza ayni,focus3 sirkette var golfle ayni paraydi style paket hic sevmiyorum,kia veya hyundai babama aldiramazsin bende almam...vs sonuc olarak herturlu donup dolasip vag grubuna yonleniyor insan.Tabi icimde sempati beslememde buna buyuk arti olunca mutlu mesut yasiyor insan
    Heleki Dogus grubu gibi bir disb olunca insanlarin Ben dahil kinlenmesine sebep oluyor.
    09.09.2013 tarihinde sifir olarak 1.6 tdi 105 comfortline +Dijon araci 62.200 e aldim simdi 77 binlira olmus sanirim.Artik her araba pahali malesef...

Konunun ozune donersek ben cidden memnunum,ins sorun falanda cikmaz mutlu mesut golf8'e gecis yapariz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)