User Tag List

Sayfa 6/16 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
302 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Golf 7 Aldım mutluyum Golf 7 Aldım Pişmanım

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Yersiz övüldüğü kadarda havadan boklanan bir firma oldu VW milletin karşılıklı derdi ne anlamadım. Ergenlerin trollemeleri genelleme yapılır oldu artık.
    23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı dqn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Koreliler sorunsuz olsun kafam rahat etsin kafasındaysa niye o çok sağlam tork konv. şanzımanı bırakıp çift kavramaya geçti?Madem öyle düşünüyorlardı 20,5 yıl daha devam etselerdi aynı şanzımanla?;Hondayada aynısı dendi atmosferik sorunsuz yola devam diye onlarda turboya geçti.ceed-i30 golf arasında ki fark çok ama asla boşuna değil.Hyundai yetkili bayide bir abim birde arkadaşım çalışıyor.i30'un içinden inmiyorum neredeyse 136dct 128tork konv. hepsini tek tek uzun süre bindik test ettik.Ama arada bir fark var belli.Ha kimisine göre çoktur almaz kimisine göre azdır alır.
    Bmw gerizekalımısın niye 1.6 136hp motorun varken 1.5 136 hp geçtin. ya çok atarlı sorunsuz 1.4tsi 180 Gti neden 1.8'e çıktı. Dsgnin yaşı kurusu 6sı 7si neden değiştiyse hyundai/kia'da ondan degişmiştir ceosu yada satıscısı degilim ona yönelt bunları.
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı YellowCanaries Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bazı arkadaşlar yay taktım ses mes yok demişlerde bende dagda bayırda sürmüyorum arabayı gittigim yol içerenköy-kadıköy arası servise söyledim sprey sıktılar yine devam etti ses sonra golf sitesine baktım ki millette daha ne sesler var kimisinde tık yok şans işi ben dedigim gibi 3.20 aracımı sattım borcumdan dolayı sonra biraz rahatlayınca bu araba düşeşe alındı önümüzdeki sene kısmet olursa mutlaka satıp bmw mercedes düşünüyordum ama yeni alfa da tercihlerim arasında olucak kısmet olursa.

İmkan varsa yönel derim a3 veya 1 serisine
    Arkadaşın 140 TSi Highline aracında da kapı içlerinden tıkırtı geliyor (yay vs yok) arnavut kaldırımı yolda. Benim amortisörleri kaçırmaya başlamış olan 90 BİN km dir yaylı Corolla'm o kadar tıkırdamıyor ki Alanya içerisinde heryer parke, arnavut kaldırımı hemen hemen. Ayrıca yazın da tam yükte en az 2000 km yolumuz var, Buldan yolunun eski halini bilenler vardır, o halde oralardan da geçiyorduk hala da geçiyoruz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Bu arada amacım *** atmak değil, ben de o sınıfta premium markalar hariç alacağım tek araba Golf diyenlerdenim. 1.6 D4D Auris gelirse düşündürür ama

Arkadaşın aracı da 30 bin km civarında, warex hariç tamamen oem 17 jantlı highline cam tavanlı versiyon.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Size dagda bayirda suruyorsunuz demedim yanlis anlasilma olmasin,37.000de arabam ve bunun nerdeyse yarisida spor helezonlu.Denemesi bedava istediginiz yolada gireriz ses icin...

Kia olayina hic girmeyeli bence,sutcu beygirinden ibaret 128hp olani,donanim bana gore hersey degildir.Mesela clio3 benim comfort golfumden daha dolu bu demek degildirki clio daha guzel.Yada Daciada bile bluetooth var bende yok mesela

Kia ceedin rakibi golf degildir bence,ceedin rakibi leondur.Leonda fiyat/sanzuman/donanim olarakta kiayi ocak disi birakir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı dqn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Koreliler sorunsuz olsun kafam rahat etsin kafasındaysa niye o çok sağlam tork konv. şanzımanı bırakıp çift kavramaya geçti?Madem öyle düşünüyorlardı 20,5 yıl daha devam etselerdi aynı şanzımanla?;Hondayada aynısı dendi atmosferik sorunsuz yola devam diye onlarda turboya geçti.ceed-i30 golf arasında ki fark çok ama asla boşuna değil.Hyundai yetkili bayide bir abim birde arkadaşım çalışıyor.i30'un içinden inmiyorum neredeyse 136dct 128tork konv. hepsini tek tek uzun süre bindik test ettik.Ama arada bir fark var belli.Ha kimisine göre çoktur almaz kimisine göre azdır alır.
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw gerizekalımısın niye 1.6 136hp motorun varken 1.5 136 hp geçtin. ya çok atarlı sorunsuz 1.4tsi 180 Gti neden 1.8'e çıktı. Dsgnin yaşı kurusu 6sı 7si neden değiştiyse hyundai/kia'da ondan degişmiştir ceosu yada satıscısı degilim ona yönelt bunları.
    VW önce + - yi doğru yerleştirsin otm şanzımanında. Toyota'nın dandik Multimode unda bile doğru yerde + -

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Mehmetmert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Size dagda bayirda suruyorsunuz demedim yanlis anlasilma olmasin,37.000de arabam ve bunun nerdeyse yarisida spor helezonlu.Denemesi bedava istediginiz yolada gireriz ses icin...

Kia olayina hic girmeyeli bence,sutcu beygirinden ibaret 128hp olani,donanim bana gore hersey degildir.Mesela clio3 benim comfort golfumden daha dolu bu demek degildirki clio daha guzel.Yada Daciada bile bluetooth var bende yok mesela

Kia ceedin rakibi golf degildir bence,ceedin rakibi leondur.Leonda fiyat/sanzuman/donanim olarakta kiayi ocak disi birakir
    Sırf senin servis yüzünden yaşadığın sorun için bile VW'ye uzak bakılır.

2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    VW önce + - yi doğru yerleştirsin otm şanzımanında. Toyota'nın dandik Multimode unda bile doğru yerde + -
    Telif yada patent durumuyla alakalı galiba o yanlışlık. Başka türlü açıklanamaz yani

Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sırf senin servis yüzünden yaşadığın sorun için bile VW'ye uzak bakılır.
    Servis olayi .oka sardi zaten iyice hic acmayakim,ben aracimi servise goturmuyorum artik.7500kmde bir yagininsuyunu degistiriyorum tamamdir.Bir ara satmayi dusundun alacak araba bulamadim.Ben 62.000 liraya 2013 Eylulde sifir almistim simdi comfort golfun bile fiyatlari ucmus gitmis.

SerkanYazgan. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araçlara hint ineği muamelesi yapmaya gerek yok. Hiçbiri birbirinden çok çok üstün değil, bu yüzden bütçenize,keyfinize, maddi durumunuza hangisi daha uygunsa onu almalısınız.
    "Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı Mehmetmert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Mehmet, serviste yaşadığın olayın soğutması bana yeter de artar hakkaten. Ayrıca arkadaşın çözülemeyen problemleri ve servis müdürü, TR yetkili tepkileri de yeterli (1.2 Polo, 30 binTL lik VW den ne bekliyorsunuz, bu kadar şeklinde yaklaşımlar).

130-200 deneyin manuel olsun ikisi de standart olsun ama Ceed vs Golf

Dağda bayırda kullanmıyorum ben de Golf 7 140 sahibi arkadaşım da, benzer şartlar altında olanı yazıyorum. Sen 37 bin km nin yarısını yaylı kullanmışsın ben ömrünün 3/4 üdür yaylı halde kullanıyorum, 120 bin km sonunda ön amortisörler yenice sızdırmaya başladı 32 bin km de taktım yayları. Uzakdoğu luları dayanım konusunda küçümsememek lazım

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Hor görme yada asagalıcıyı konusmaya baslıcaksak isimiz var demektir

Sütcü beygiri dedigin arabaya herhangibir standart vw grubu dizeli 1 boy yaklasırsa yakarım o ceedi orda.
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı 2jz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Telif yada patent durumuyla alakalı galiba o yanlışlık. Başka türlü açıklanamaz yani
    Öyle bir şey olduğunu sanmıyorum, Toyota'da o zaman ikisinin de patenti var, CVT lerde DSG gibi tersken MM lerde düz yani olması gerektiği gibi, Allahtan Toyota kulakçıkları en baz modele bile standart olarak ekliyor şuan, Leon'un en donanımlısını alıyorsun DSG ACT vs vs kulakçık için 3 ay fazladan bekle + para = komik bence

Bu arada ZF ve Aisin tarafından üretilen Peugeotlarda gördüğümüz yeni 6eat şanzımanları DSG den sonra tork konvektörlü olarak en hızlı vites değiştirip şaşırmayan, üzmeyen modeller diyelim ve + - konumları doğru

Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mehmet, serviste yaşadığın olayın soğutması bana yeter de artar hakkaten. Ayrıca arkadaşın çözülemeyen problemleri ve servis müdürü, TR yetkili tepkileri de yeterli (1.2 Polo, 30 binTL lik VW den ne bekliyorsunuz, bu kadar şeklinde yaklaşımlar).

130-200 deneyin manuel olsun ikisi de standart olsun ama Ceed vs Golf

Dağda bayırda kullanmıyorum ben de Golf 7 140 sahibi arkadaşım da, benzer şartlar altında olanı yazıyorum. Sen 37 bin km nin yarısını yaylı kullanmışsın ben ömrünün 3/4 üdür yaylı halde kullanıyorum, 120 bin km sonunda ön amortisörler yenice sızdırmaya başladı 32 bin km de taktım yayları. Uzakdoğu luları dayanım konusunda küçümsememek lazım
    1-Servis konusunda hemfikiriz
    2-Teknik verileri,0-100 hizlanmalar ortada.Benim aracim stockken i30 la denemistik malesef ben 190dayken bayagi gerimdeydi keske video cekseydim Sonra vay efendim direksiyonum sportta degilmiste falan filan kivirdi Hatta ben dpfyi iptal ettim yazilim+egzoz+emulator//kia ceed(2014) dpf iptali,egzoz,emulator,box ile 3 boy onumde gidiyordu.Ki bende box yoktu+o zamanlar ecu yeni oldugu icin acamiyordu.
    3-Ben uzak dogululari kucumsemedim,alt takimlari hemen ses yapiyorda demedim.Golf ses yapiyormus bendede yok dedim binmesi bedava.Ama toyota veya kia/hyundai alt takimi lambur lumbur ediyor demedim
    4-Evet sutcu beygiri kagit ustunde 128 hp olan bir araba 105ho olandan ciddi sekilde yavas 0-100 olarak.130-200 denensede yavas,hadi diyelim 180den sonra gecti Gecse neye yarar gecmese neye yarar o hizlarda rolling arabasi degilki bu binek arabasi.

Ben Almanyadayim simdi araba orda anahtarda orda,merak ediyorsaniz yazilimli-yazilimli koreliyle cikar basarsiniz

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "Sütçü beygiri" yakıştırması pek olmamış gibi hakikaten.Kore grubu dizelleri yakıtta cidden biraz daha fazla,ama kesinlikle performans konusunda diğerlerinden aşagı kalır bir yanı yok.Bunu benim gözümde hala "sayko" bir araba olan Getz sahibi olarak söylüyorum (freni ve yol tutuşu olmayan,ama tabiri caizse it gibi giden bi araba)

Golf sınıfında gerçekten özel bir araç,ancak cidden gözümde bu paraları etmez gibi geliyor.
    0 alsanız aylarca sıra bekliyorsunuz,ikinci el olsun ama 0 ayarında olsun derseniz ( millet kafayı yemiş ) 0dan fazla para istiyor.
    Resmen altına yatırım yapmak yerine bi 0 Golf alıp kenara atmak gerek
    80-90bin civarına benim tercihim 2-3 yaşında da olsa bmw 116d. olurdu.Hem az yakar,hem de canınız sıkılınca köşe başlarında ufaktan kıç atar,eğlenirsiniz diye düşünüyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...20810460/detay

(ilanla herhangi bir alakam yok,sadece fikir vermesi açısından)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yahu ben anlamıyorum, gerçi anlıyorumda neyse..
    Koreliler tamam artık belli noktalara geldiler kaliteleri yükseldi, donanımı güzel vs kimse kolay eleştiremez ben dahil, ama referansya golf, hedef ona ulaşmak.
    Ama rakip gördükleri araç 1 serisindende a serisindede iyi çoğu konuda, hedef alınan nokta yanlışLeon octavia filan olmalı..
    Benim kadar objektif kişi zor bulursunuz iç kalite ve sessizlikte premium dediğiniz bir üst segment araçlarla yarışıyor golf. Bunu başka konuda konuşmuştuk.

onn_dear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben hic bmw almadim ama daha önce 1 serisi araci olan bir arkadaşım golf7 ye geçti, diğer konular tartışılır ama konfor olarak golf kesinlikle daha iyi dedi.
    History;
    1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)