User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
59 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Honda Crv Hakkındaki görüşeriniz nelerdir

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kız arkadaşımın ailesinde var. Ben bu kadar illet bir araba kullanmadım. 4 tane tertemiz 2 haftalık kar lastiği ile karda Yedigöllere gidemedim. Neler neler yaptım kesicide yürüsün diye bekledim yok aga 4x4 değil. D ye alıp indim baktım. Önler dönüyor arkalar sabit. Salaktan 2 döndü arka tekerlek sonra yine durdu. Orada benim polo olsaydi kar lastiği ile onunla bile giderdim.
    Yürümüyor pek. Konforlu ama. Rahat geniş. Dışı siyah içi bej benim kullandığımın. Hatta bu sabah surdum arabayi yeni. Koltuk pozisyonu çok yukarda. Sandalyede oturma hissi veriyor. Fd6 gibi koltuk araç tabanına yakın değil. Uzun yolculuklarda biraz sorun oluyor.
    Fd6 da oturunca pedalları karşınıza alabiliyorsunuz. Yani bacaklar neredeyse yere paralel oluyor ( ki bu bence rahat bir kullanış pozisyonu) ama crv de otururken bacaklar yere dik duruyor buda uzun yolculuklarda sorun oluyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel bir yorum daha çok teşekkür ederim . Yeni kasasına binerek o hissi yaşadım bende ama dediğim gibi Adana'da yağmur bile zor yağıyor kar için 100 km yol yapıyoruz ki oda 1 karış anca var. Herhalde bu kadarlık karda bizi rezil etmez konfor ve yol tutuş var ise benden geçer not alır daha sonrasında 2 çocuğum ve eşimle bana yeter diye düşündüm. Birde ben test edeyim şu durumu inşallah kısmet olursa
    YamahA Xmax 250 ABS

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    CRV hakkında görüş talep etmişsiniz ama olumsuz yapılan her görüşü bir şekilde elimine edip sizin için sorun olmadığını söylüyorsunuz. aracı çok sevdiğiniz ve almaya çok istekli olduğunuz belli. alın gitsin
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kız arkadaşımın ailesinde var. Ben bu kadar illet bir araba kullanmadım. 4 tane tertemiz 2 haftalık kar lastiği ile karda Yedigöllere gidemedim. Neler neler yaptım kesicide yürüsün diye bekledim yok aga 4x4 değil. D ye alıp indim baktım. Önler dönüyor arkalar sabit. Salaktan 2 döndü arka tekerlek sonra yine durdu. Orada benim polo olsaydi kar lastiği ile onunla bile giderdim.
    Yürümüyor pek. Konforlu ama. Rahat geniş. Dışı siyah içi bej benim kullandığımın. Hatta bu sabah surdum arabayi yeni. Koltuk pozisyonu çok yukarda. Sandalyede oturma hissi veriyor. Fd6 gibi koltuk araç tabanına yakın değil. Uzun yolculuklarda biraz sorun oluyor.
    Fd6 da oturunca pedalları karşınıza alabiliyorsunuz. Yani bacaklar neredeyse yere paralel oluyor ( ki bu bence rahat bir kullanış pozisyonu) ama crv de otururken bacaklar yere dik duruyor buda uzun yolculuklarda sorun oluyor.
    bunu başka bir konudada belirtmiştim hatta konu açan arkaşdaşın yazısı üstüne 4şubatta

Alıntı MDeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla usta boşa arama dediğimi yap 2010 2011 crv lere bak execuve 2.0i lpg li full+full+full oluyor konfora da otomatik 4x4 sistemine de hayran kalırsın kısmet olursa fd6 civic'imi satıp almayı düşünüyorum mükemmel bir araç
    1881 - 193

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim patronda var ara ara kullanıyorum. Çekişi çok kötü ve yakıtı bence çok fazla.
    4x4 ama ben böyle saçma sistem görmedim. Bir defasında kumlu bir zeminde rampada kaldım araba sarmaktan rampayı çıkamamıştı. Hiçbir şekilde arka tekerleri devreye sokmadı. Karlı havada merakımdan 2-3 sefer denedim acaba ufak yan verirmi diye bırak yan vermeyi gaza asılınca yine sarmaktan gidemiyordu. tuşu düğmesi vs de yok kendi otomatik giriyormuş.
    Konforu yüksekliği güzel ama o kadar büyük jant ağır kasa FD6 yı çok ararsınız. Malzeme kalitesi olarak da aralarında fark yok diyeblirim. Her yerde sert plastik kullanmışlar. Cam tavan almaya özen gösterin bari ferah olur içiniz açılır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tam dolu modeli ama ufak kararsız kaldım bu 4x4 muhabbetinden ötürü burada kar kış yok ama test edeceğim yerler var elbette ki orada beni mahçup ederse üzülürüm
    YamahA Xmax 250 ABS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kuga da düşündüm ama sığmadım içine çok dar videoya hayran kaldım crv ölmüş resmen
    YamahA Xmax 250 ABS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunu başka bir konudada belirtmiştim hatta konu açan arkaşdaşın yazısı üstüne 4şubatta
    hayranıyım araç gerçekten çok güzel ama görmedim sizin paylaştığınız videoyu gerçekten çok kötü bir durum ama şekil itibari ile güzel bir araç ama soğudum bu video dan sonra. eski modeli hakkında video bulabildiniz mi böyle bir test videosu
    YamahA Xmax 250 ABS

ogunozcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ogunozcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    subaruları ılk sıramda onları saymıyorum bıle

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bütçeniz nedir? Aynı model yılında lpg takılmamış Subaru Forester daha mantıklı olmaz mı?

Edit: Şimdi baktımda 40 sayfa Honda CRV ilanı var. 2012'lerde 80.000 TL'den aşağı değil. 80.000 TL'yi gözden çıkardıktan sonra ben olsam Subaru alırdım. Yanlış hatırlamıyorsam 2012 sonrası Forester'larda triger kayışı yerine zincir var. Kayış değiştirme derdi de yok. (Honda'da nasıl bilmiyorum)

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Loading site please wait...
    Bahsettigim kasa RAV4 bu, bundan mevcuttu bizde hafif arazi,kar dahil dedigim gibi çok memnunduk yakıtı 2.0 için ve ufak depolu oldugunuda düşünürsek bence makuldu bakım dışında hiç bir sorun çıkarmadı, sattıgımıza ben pişmanım şahsen İlanı örnek olması açısından koydum fiyatı daha düşüğe bulunabilir, hayırlısı olsun inşallah tekrar.
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bütçe 90 k yerden yüksek bir araba Nissan düşündüm ama alacağım araba kesinlikle en dolu olması lazım cam tavan yada Sunroof olmazsa olmazın arasında crv nin videoları beni çok itti arabadan 4 çekere girmiyor araba niye acaba eskilerde de bu durum aynı mı acaba 2011 2012 de

Subaru da düşündüm tek korkum satmakta zorlanır mıyım derdi en iyi 4 çeker testi izledim Subaru harici geçen olmadı
    YamahA Xmax 250 ABS

immortalboss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet 4 çeker olayı bayağı zayıf.Kaldırımda 1 tekerlek boşta kalsa dahi o tekerlek dönüyor.Diğerlerine güç aktarımı olmuyor.10 liralık niva bu araçla arazide dalga geçer yani.Ama konfor vs bence gayet güzel.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki Nissan qasqai Black edition 1.5dci mi crv mi dostlar
    YamahA Xmax 250 ABS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Edit anlaşılan crv evladiyelik kalır gibi durum var beğenen yok 4 çekerliğini
    YamahA Xmax 250 ABS

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    qasqai arka koltuğuna oturdunuzmu bilmiyorum ama ben arka koltuğa dikkat eden biri olduğum için hiç rahat gelmedi bana.içine gömülüyorsun uzun süreli yolculukta çok yorar. ailemin de bu şekilde yolculuk yapması hoşuma gitmez okadar para verdiysem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arka koltuk çok önemli crv ye iten başka neden de buydu ileri geri gitmesi hiç binmedim diğer hepsine bindim

Şöyle bir yorum buldum crv için

CRV de Haldex çekiş sistemi var arka tarafa %20-30 güç aktarabiliyor. Ön tekerlekler patinaja kalmadığı sürece iyi gidiyor. Japonlarda en iyi çekiş sistemi Subaru’da var gerisi bi halta yaramaz.
    YamahA Xmax 250 ABS

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben suv olarak bir tek nissana bindim tiguanı bayide denemiştim arkası rahattı. otomobil de ise b5.5 passat ın arkası çok güzeldi b6 gömük kalıyordu mesela. suv larda başka bilgim yok ama nissan çok rahatsız etti beni benimde boy uzun ondan. hatta puntonun arkası daha rahattı diyim bana göre

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)