Alfa Romeo / Giulietta / 1.6 JTD / Distinctive / MHSMOTOR'S ALFA ROMEO GLUTİETTA 1.6JTD DİSTİNCTİVE MANUEL sahibinden.comda - 724458865
Sandık motor diyor fakat anlayamadım. Kaporta çok önemli değil de motor açısından üzmeyecekse ciddi düşüneceğim.![]()
Alfa Romeo / Giulietta / 1.6 JTD / Distinctive / MHSMOTOR'S ALFA ROMEO GLUTİETTA 1.6JTD DİSTİNCTİVE MANUEL sahibinden.comda - 724458865
Sandık motor diyor fakat anlayamadım. Kaporta çok önemli değil de motor açısından üzmeyecekse ciddi düşüneceğim.![]()
Eğer senin için önemliyse bir yolunu bulursun.
Değilse, bir mazeret bulursun.
Bence her şeyiyle palavra bi alet. Sandık mı, yoksa sanayide mi yapılmış. 26 bin km yaptıysa performansı niye %90?
Hasar vesaire falan kesin yalan![]()
Gerekli bi alet değil bence, bu fiyatlara veya 60'lara doğru 1.4 120'likleri bulunabilir gibi hatırlıyorum, benzinli... İlla dizel gerekmiyorsa.
Mesela;
Alfa Romeo / Giulietta / 1.4 TB / Progression Plus / 2011 Giulietta 65000km14 TB MultiAir Progression Plus TAKAS OLUR sahibinden.comda - 655473976
Araba feleğin çemberinde best time yapmış gibi duruyor, başka alternatifleri değerlendirmek daha iyi.
Ben de mart ayından beri aynı arabaya sahibim. Renk, motor, model yılı, model vs. Olarak.
Çözdüğüm kadarıyla merak ettiklerine cevap verebilirim.
Bu araç özelinde diyeceğim şey. Düşman başına.
50.000 tl lik bu durumdaki arabaya kimse sandik motor koymaz.
Hele de butcen limitliyken boyle araclara bulasirsan aldigin gune lanet edersin![]()
Ya bir alt segmente dus mito falan bakabilirsinnyada biraz butceni arttirip eli yuzu duzgun araclara yuruyebilirsin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)