Araç hakkında bilgi sahibi olan varmıdır ?
Volkswagen / Scirocco / 1.4 TSi / Sportline / ORJİNAL -HATASIZ-BOYASIZ-CAM TAVAN- FULL+FULL - sahibinden.comda - 574667130
Araç hakkında bilgi sahibi olan varmıdır ?
Volkswagen / Scirocco / 1.4 TSi / Sportline / ORJİNAL -HATASIZ-BOYASIZ-CAM TAVAN- FULL+FULL - sahibinden.comda - 574667130
MEGANE RS
Aracı tanımıyorum, ama çizgileri çok güzel düzgün duruyor.Sadece iç kısım detaylı temizlik, ilgi istiyor biraz.
Fiyat çok güzel, ilanda yazılanlar doğruysa alınır bu araba.
Km'den dolayı fiyat bir tık yüksek gibi geldi bana ama araba çok güzel, bir 18'' interlagos jantı ve spor yayı eksik.
Hocam start stop rocco için çok önemli bir özellik değil en önemlisi de km fazla ve araç 2011, 2012 civarında bakmanı öneririm
farlarda farklılık mı var bana mı öyle geldi sol far daha solgun
Keyless , start stop vs. bunları gec abi bu arabada para yapan 3 sey var; Bi xenon , interlagos jant ve cam tavan. Bi xenon ve cam tavan olması avantaj. Aracla oynanmamıs olmasıda güzel. Tek sıkıntısı 2011 model dsg olması. 2012 öncesi kasalarda mekatronik sorun cıkartabiliyorki bu km deki aracın muhtemelen bi defa mekatronigi yada kavraması degismistir servisten mutlaka sordur.
Eger dedigi gibi yetkili bakımlıysa ve bakımlar aksatmadan yapıldıysa sanzıman sıkıntı verse bile ücretsiz degistiriyolar iyi niyetten.
arkadaşlar ilginiz için teşekkürler ön sol far değişmiş sol çamurluk ta düzeltme var pek başarılı değil çalışırken de araç boşta iken değişik bir titreme yapıyor vitese geçince kesiyor titremeyi çok içime sinmedi
MEGANE RS
bu km de almak bence gereksiz olur
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
2013 1.4tsi 160dsg scirocco beyaz renk
88.000km 3.000tl tramer sağ ön çamurluk boya sağ ön kapı sacı değişik
Paket ortada ***** Bi xenon 18 jant yok cam tavan var .
Volkswagen / Scirocco / 1.4 TSi / Sportline / VOLKSWAGEN SCIROCCO SAHİBİNDEN OTOMATİK 2013 sahibinden.comda - 580954223
Ne yapar bu araç.
Volkswagen / Scirocco / 1.4 TSi / White Edition / WHİTE EDİTİON HATASIZ 2012 CAM TAVAN BİXENON 160HP FULL sahibinden.comda - 573435534
Hocam 70lerin üstüne çıkmayı düşünüyorsan araç benim senin baktıklarından tek farkı manuel düşünürsen ara her türlü detaylı bilgi verebilirim bi orta yol bulunur
tşk ederim dsg istiyorum hayırlı satışlar
MEGANE RS
Volkswagen / Scirocco / 1.4 TSi / Sportline / ACİL alacağım araca kapora verdiğimden)Sahibinden full bakımlı sahibinden.comda - 579916832
Bana da bu mantıklı gelmişti ama sciroccolarda km biraz sıkıntı olabilir gibi geliyor bana
'14 Seat Leon TDI
Volkswagen / Scirocco / 1.4 TSi / Sportline / ER OTO'DAN 2011 SCİROCCO 1.4 TSI SPORTLİNE 109.000KM SUNROOF+F1 sahibinden.comda - 632892422
Aracı tanıyan var mı ? Alınır mı ?
Servis gizlilikten dolayı bilgi vermiyor telefonda diye biliyorum. Doğuşcu arkadaşlar aydınlatsa bizi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)