ben arabayi kimden almisim talih ???
Printable View
ben arabayi kimden almisim talih ???
erdallardan
Giriş Yap
arabanin honda16 daki konusu....
ilk alindigi gunden son gune kadar tum bendeki mazisi.....
talih dalga mi geciyorsun kendinde mi degilsin....
ben ne yazmisin uzun postumda talih ?????? zeynep kamilin orada tamirci aldigim arkadas yazmiyor mu???? yetis oto erdal yetis, adamin internetle rolle isi yok dememis miyim ??????????
araban icin benim kendi arabam hakkinda yazdigimin yarisi kadar bilgi versene talih!!!!!!
sikintini anlamadim. ama bana yalanci deme
kardeşim ben o konuyu cok önce okudum sen yay ve amortisörler hakkında bi yazı yazmıştın tekrar acıp bakmama gerek yok daha önceki sahipleri şöle böle falan gibilerinden buraya yazmıyım bak oku orayı kopyala yada silindiyse bilmem
onceki sahibi arabaya bakmamis yazdim orada. 4 amortisor de patlakti, yaylar kesilmis amortisotlere basmiyordu hepsini degistirdim yaziyor. suan tekrar okuyorum merak etme.
bisey daha soyleyeyim. yunustan 10 gun once erdal gelip arabaya tekrar bakti. kredisini ayarlasa arabayi yunusa degil ona verecektim tekrar. erdala da dedim senin gibi tamircinin ben .... diye. ne oldu abi dedi aynini ona da soyledim. boyle arabaya mi binilir dedim. abi benim tarzim o dedi. talih yarim yamalak okuyup hala burada arabayi kotulemeye calisiyorsun.
bak honda16 daki postum ....
Ynt: silver vtec 34 PUK 05
« Yanıtla #15 : 01 Haziran 2010, 16:06:48 »
Alıntı Değiştir
eski sahibi bana verdiğinde ne yay ne amortisör vardı. 4 amortisörde patlaktı yayları da kestirmiş yaylar amortisörlere bile basmıyordu. ben komple yeniledim. ama yapan anten arkadaş ille ısrar etti ben arabaya kısa yay takmam diye şimdi bize fazladan 300 lira girdi. şahin tamircisine vtec verirsen böyle oluyor malesef
iyide arkadaşım ben şimdi erdalı arayıp sana şahin tamircisi diyo bu adam anten diyo desem nasıl olucak?hee şimde sen bunu espri olsun diye söyledim dersin dimi?benim kimseyle problemim yok konuyu adam gibi okuyun.senin aracı sattığın adam bizim malı kötülüyo madem cok dürüstsün ona niye arkadasım araba öle diilmiş bak yannış yazma vs demiyosun?dürüstlüğü sadece kendi malın için konuşmuycaksın yannış neyse görünce söyliycen..ben erdalları arayıp yarın sölediklerini söylerim kendiniz anlaşırsınız ben gördüğümü söylerim.sende başkası için böle konuşursan aracın hakkında yorum yazılır.zaten biraz okusan aracı kötülemediğimi anlıycaksın ama neyse
talih hala salliyorsun. erdala demedim sahin tamircisi. yaylari amortisorleri degistiren arkadasim icin yaziyorum onlari. ben arabaya kisa yay aldim. ilk bakimda. ben kisa yay takmam dedi bana gitti yuksek yay aldirdi. erdala degil kendi arkadasima salliyorum ben. erdala arabanin yaylarini kestirdigi icin kizmistim. yuzune de soyledim zaten.
hem bu mevzunun konuyla ilgisi ne ??????? sen arabayi aldigin adamlari soylemedin demiyormuydun ???? simdi yay isi nerden cikti ???????
(son postumdur. bundan sonra bir kisiye bile yardimci olmaya hayatta ugrasmam. herkes kendi bildigi yoldan devam. sana mesaj atmisim gel arabaya bak demisim diye arabam sikintili mi oldu ??? neyse Allah a emanet)
ne alakası var arkadasım arabama bak dedin diye böle demişim diye.bak bunuda ben yannış anlamışım erdallara diyosun zannettim.ki mesaj okununca açıklama yapmadan bu şekilde anlaşılıyor ve böyle anlaşılınca insan tanıdığını savunmak ister bu bukadar basit başka açıklaması yok.yannış anlaşılanda anlıyın özür diler insan kusura bakma gerek olmasada diliyim.yinede aracını kötülemedim tekrar tekrar okuyun herkes allaha emanet
Orjinal vtec i olan varsa değişensiz boyanansız kız gibi :) 20 lira veririm Hayırlı satışlar :)
amma puk'muş be.... :D
tamam ben yazıyorum.cem diye bir arkadaşım için çiftkurtlarda zeki usta baktı arabaya.abdurrahman'a(sakhee) söylemedik ekspertiz durumunu
sağ sol çamurluk kaput değişik.
ön panel alt köşede işlem var
kapının biri komple birinin sacı değişik
daha önce jant kırmış servisten alınmış
haa bu araba cacık diyenler içinde piyasada kız diye satılan vti'ların çoğundan daha kazasız.
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 25.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 58139162
Araç daha yeni satılmıştı yeeniden satılık varmı bilgisi olan kaza,motor vs. Biraz acil.
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 24.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 50894418
beyler konuyu inceledim ama bu aracın sorgulamasını göremedim...yakın bir kardesime düsünüyoruz nedir aslı astarı aracın.. bilgisi olan varsa paylasırsa sevinirim...
PUK 05 icin birsuru sey yazilmis, birsuru sey soylenmis. Araci Abdurrahman abiden teslim alip, Ciftkurtlar GOP a Cem abimle beraber bizzat gidip baktik ve baktirdik. Yukarida overbalck Kerem abimin yazdigi sekilde servis kayitlari cikti. Arac guzel olduguve icimize sindigi icin (32.000 - 35.000 yazan sisme vtilardan daha iyi) almaya niyet ettik ancak elimizdeki araci satamadik ve kredimizde yeterli miktarda cikmadigi icin alamadik. Abdurrahman abim gercekten aracin gecmisiyle ilgili detayli bilgisi olmadigi icin ve durustlugunden dolayi yuzune karsi soyleyemedim. Bilse satmaktan vazgecer diye soylemedim daha dogrusu. Arabasinin ederi bir fiyat istiyordu cunku. Olay bundan ibaret…
Puk çok güzel bi fiyata satıldı, üzerindeki ekstraları ayrı satmaya kalktığınızda araba çok uygun güzel rakamlara gelirdi ki nitekim yunusta öyle yaptı.
PUK şuan samimi bi kardeşimde.
Maşallah arabası diri duruyor.
kardesim burda herkez benden yaşça buyuk bn su an kimseye saygısızlık etmedim banada kimse saygısızlık edemez yani ben bu muhabbetlerden sıkıldım burası VTİ sorgulamaları böle değil mi bana mı yanlış geliyor ? nedir abi bu ya iyice bokunu cıkartmısınız ben sesimi cıkarmadıkca herkez daha cok yazıo yazıo yazıo.yani burda yaşça büyük olan abilerim icin saygısızlık yapmıyım diyorum olmıcak galiba nedir yani amacınız ben bunu anlıyamadım sanane bnm arabamdan araba bnm para benm ister 25 veririm ister 26 buda kimseyi ilgilendirmez sağ camulrugum kaputum değişmiş buda ilgilendirmez kimseyi ki ben arabayı gosterdim ya bu ustalar işi bilmio siz cok iyi biliynuz yada ustalar işi biliyor siz milletin arabasını kötülüonuz kardesim buda son sozümdür ben bu forumda fazla takılmıyorum burada bnm arabamın konusu bi daha acılmasın yani illa saygızlıklık mı yapalım ben onu anlamıyorum yeter artık yaaa.....:@
sırf yunus o arabayı bakıp beğenmedi hakknda yorum yaptı diye sattıgı araca laf söylemek cok gereksiz alan kişi arkadaşım, yunus ne biliosa oda aynılarını biliyodu.Kaldı ki bunun üstünden yunusa yüklenmende çok yanlış. Kimsenin avukatlıgını vs. yaptıgım yoktur ama şu 2 3 sayfayı takip eden senin ne yapmaya çalıştıgını anlıcaktır
Honda Civic 1.6 VTi 1999 Model 17.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 58073888
bu arac ıcın forumda bıraz gezındım ama bısey bulamadım durumu cokmu kötu bu aracı swap yapmayı dusunuyorum .
sag taraftan ve önden kazalıydı sag dırege kadar gırılmıstı, hatta sunroofu orj. degıldır ve orj.e gore bıraz daha gerıdedır tavanda. motor durumu hakkında bılgım yok ama son bı kac ayda 2-3 kez el degıstrdı.
Toplama arabayla swap iyi olmaz heralde :) temiz 1.4 alsan daha iyi
gülüyorum, Altuğ araca ilan versin gene 1 günde satılır o araba,sahibinden' e sponsor olacak araba değil o
-Talih abi ben sanada söledim arac bizim cok samımı arkadasımızda ondan dolayı hepımız boyle savunmaya gectık yanı bı atarla gıderle alakası yok olayın...
-artık su PUK 05 olayını kapatsak Talih abinin bana soledıklerını gereklı yerlere solendı konusuldudaha fazla uzatmaya gerek yok
motor kırmadan önce yürürü çok ciğerliydi.ancak motor kırdıktan sonra baya bi süre parça bekledi ve yattı.daha sonra bildiğim kadarıyla Opel servisinde yapıldı.yapıdıktan sonra yürürünü hiç görmedik duymadık.kasa olarak ufak tefek kazalar harici temizdir şasesi düzgündür...
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 20.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 47802685
araç hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar...
beyaz olanın airbag kısmı bi tuhaf duruyor. vites topuzuda orjinal değil
dragon07 efe sanırsam bilgi sahibiydi bu araç hakkında.
Honda Civic 1.6 Si 1994 Model 13.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 58127690
ramazandan sonra alkolü biraz fazla kaçırdım galiba .. bu arabanın direksiyonu sağdamı soldamı anlayamadım :)
Soldan direksiyon, resimleri ters koymuşlar, nasıl becermişlerse artık :D
ahahaha aynen iki fotoda sağda iki fotoda solda. Nasıl oluyor o iş. Acaba gümrük çıkışlı direksiyonu öbür tarafamı aldırdı
fotoyu sag sol yapmıs ondan oyle
şu 15binlik gri hb vti hakkında bilgi bulamadım sanırım :)
ya şu samsung e250'lerde fotoğraf çekerken sağ tuşa basın aynısı oluyır :D