Vti sorgulamalarını bu konudan yapalım. Lütfen tartışmalar çıkmasın.
İyi forumlar.
Vti sorgulamalarını bu konudan yapalım. Lütfen tartışmalar çıkmasın.
İyi forumlar.
http://www.sahibinden.com/ilk_sahibi...XQQdisplayitem
Arkadaslar bu aracı tanıyan bılen goren varmı acaba Cok buyuk kazası yoksa dusunuoruzda Bırde motoru ne durumdadır.
http://www.sahibinden.com/_kirmizi_a...XQQdisplayitem
Buda çok iyi duruyo.
ilk sahibinden yazmış ama bu araba ilk sahibinden deil,bu araba ankarada ilk sahibindeydi 179.000 km'deydi aynen böle boyası yanıktı ve araba bana teklif edildi ben 18 verdim vemediler alan arkadaşta 18.750 ye almış sonradan onuda öğrendim hatta jumbo,ama araba tüm bakımları yetkili serviste yapılmış bi araç ve orjinal olduğunu sölemişlerdi bana da tabi genede bakmal lazım![]()
Plakası: 34VB4123
Markası: HONDA
Modeli: 1999
Sahip Belge Tarihi: 28.05.2009
Tescil Birimi: BAHÇELİEVLER
Renk 1: KIRMIZI
Renk 2: -
Cinsi: OTOMOBİL
Çalıntı Mı: HAYIR
Hak Mahrumiyeti: YOK
kasa düzgün görünüyor...bu kasaya sahip bir arabanın içide temizdir bence.....ama bu arabaya böyle pembe pembe binilmez...boya şart gibi görünüyor...
Araç ankaradaydı. 18.250 ye bırakmıştı bana. hanıma alıcaktım ama ***** yeni bi bebegimiz oldugu için vazgeçmiştik. düzgün bi araçtı. içi falan çok temiz dedi arkadaş ama belden aşagı boya isitiyordu. daha sonra antalya ya satıldı diye duydum ve aracıda hatta antalya da görmüştüm.
bende aynı şeyi söyleyecektim..araç ilk sahibinden değil, çünkü plaka 2 harf 4 rakam..99 yılında istanbulda daha bu uygulama yoktu..bence fiyatı durumuna göre sanki yüksek..
arac ankaradaydı harbıden pembe yakından bı gor anlarsın aracın anakardakı sahıbı yaslı cok konusan bı adamdı baya bı konustuk adamla aracın bakımları bar hondada yapıldı demıstı 18250 ye falan alındı ankaradan ben 17500 wermıstım anlasamadık arac yag yakıyodu eskı sahıbıde soylemıstı yenı sahıbını de aradım masraf yaptım falan dedı aracın yag yaktıgından haberım yok dedı dısı pembe boyatmam lazım demıstı bırde camlara fılm cekıyorum demıstı alarm taktırmıs yagını falan degıstırmıstı masraf yapmıs bu fıyatı ıstıyodu
Vtec almanın Kronık hastalıgı oldu.
Ilk sahıbı olmaması benım ıcın olayı bıtırmıstır Yalan solıyen neler yapmaz veya neler yapmamıstır arabasına.
Aslında farlarının rengı falan olsun KAzasızms gıbı gelıo bana . vazgectım ben bu arac ıcın arıcam şasi numarasını faalan ıstıcem Gerekırse 3.unde ıstanbuldayım zaten gıder kendı gozlerımle bakarım
hiç kasko yapılmamış.trafik sigortasından kontrol ettim herhangi bir kazası gözükmüyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)