Antalyada bilinen bi arabadır bence en azından. Yada antalyada yardımcı olabilecek olanlar vardır bi bakmaya.. Yakın bi yerde degil ki gidip bakabilesin :)
Printable View
EDN 30 Plakası
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 17.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 58730669
önceki sayfalarda sorgulatıldımı bilmiyorum şehir dışındayım giremiyorum nete bilgisi olan varmı acaba?
Evet ZL vti önden büyük bi kazası var komple boyalı sol yada sağ çamurlukta işlem var motoru pek iyi değil bildiklerim bunlar
direge kadar girikti, daha oncekı sahbnn ilanında pert kaydı var dıye yazıyodu.
dar bi sokakta çekılmıs resımlerı vardı.
vay anasını yaa:) aradım konuştum beyfendi diyorki araçda 1 çamurluk değişmiş motoru harika gel bak falan dedi arabada hiçbir eksik yok iyide bi fiyata indi . içimden yine aynı düşünce var 1 çamurlugu değişen araba o paralara gitmez. teşekkürler bilgilendirdiğiniz için
sanrım b.evlerdeki arkadaş satmıs aracı.
iyide kırmızı hb in fotoğraflarda motor içi orjinal boyası gibi görünüyor
15.500 mu ne yazıyodu kırmızı hb e önceden daha da iner heralde
antalyadan 1 ay once gıtmıs sanırım ızmıre 07 vt ymıs plakası nası bı araba onden kazalı falan dıede duyduk buyukmu vs varmı bılgısı olan
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 19.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 50968659
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 24.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 55756701
bayagı bir geri gittim ama bulamadım bir ara önden kazası var diye duydum yada yalnış hatıurlıyorum bilgisi olan arkadaş varmıdır?Bir arkadaşıma düşünüyoruzda
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 25.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 58168086
bir de bu araç var bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 24.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 57087091
buda sonuncusu :D
yokmu hesaplı hb 1.4 is sahibinden fiyatlar uçmuş
Var bende satayım 99 cıvıc 1.4 klımalı he guvenlık paketlı abs ıstersen bosuan bakma bı farkı yok abslısınede bındım bı *** goremedım mılelt sadece kendını kandıryr kac para dusunuyrsunuz satayım
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 24.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 59191229
BUARAC VTİOO35IN DEILMIYDI NEDIR BUNUN DURUMU CITIR KAZA NEDIR ??
-Rot hakkında soyle bırsey gormustum gecenlerde
http://www.techturkey.com/forum/sohb...malari-97.html
-Pm vti ise bundan oncekı sahıbı arkadasımdı arac gayet saglıklı ıdı motoru iyiydi yag yakmaz eksıltmezdı sag camurluk bıde kaput degısık dıye bılıyorum baskada kazası yok dıye hatırlıyorum...arka camın bırı degısıktır oda hırsız gırmıstı teybı falan calmıstı ondan degısıktır... Ben yınede arkadasımdakı zamanını yazdım suanda belkı daha ıyıdır belkı daha kotu bılemem...ama alan arkadasında gayet ıyı baktıgını bılıyorum
kafa değişmiş komple çıtır kaza mı oluyormuş :)
o arabanın yıldızı kaydı artık 1 sene ilanı kalır heralde
siyah sedan trye sayılı girdi.benim gözlemlediğim 4 tane var dahada varmı bilmiyorum.fakat bu orjinal siyah soradan boyama değil.
araç suan duruşuyla olsun gideriyle olsun çok iyi durumda.ciddi paralar harcadı araç sahibi kendide buraya uye zaten görünce yazıcaktır..fiyat konusunda bi yorum yapamam araç sahibinin kendi takdiri ister 25 yazar ister 15 :)
gidin rc alın bu fiyatlar ne böle ilk defa hondalara bakayım dedim yıllar sonra 12-13 liralık turşular 20-25 yaşmışlar neyin kafasını yaşıyorlar acaba merak ediyorum arkadaş aracını satmıştı 3 yıl önce vti dı galiba 15 liraya vermişdi ''kurtuldum şundan'' diyip diyip duruyordu :)
Eyv..
Yorumları gördüm yalnız birşey yazmadım tartışma çıkmaması için.
Aracın belli başlı kazaları olabilir ama yapılan masrafı kimse aracın mazisine dayanan 2 cümle ile aracı kötüliyemez arkadaşlar. Aracı aldığım ücretin yarısı kadar neredeyse masraf yaptım, nedense bundan birtek Faruk bahsediyor.
Bir mal hakkında sadece kötü şeyler biliyorsanız iyiliği hakkında da bilgi edinip yorum yapmanızı tavsiye ederim.
Aracın açıklamalarında da yazdığım gibi araç seviye atlamak için satılıktır, biran önce elden çıkartıcam korkusu içinde değilim. Kendime göre araçta olan problemleri de yazdım, aracın talibi çıkmaz ise bunları da yaptırır paşa paşa binerim..
Selametle //
erman gençoğlu die bir arkadaşım tanırmısın ?? tanımazsın yani tr deki tüm vti ları kim aldı kim sattı bilmen zaten olağanüstü yetek olurdu ;) zaten oda alacak yüzünden gelen bi araçtı kalkıpta bineyim olarak zaten almazdı
hakkını yememek lazım 25 yazanlardan daha iyiydi yani turşunun iyiysiydi anasını belliyordu aracın zaten
araba nasıl hb sedan renk plaka..
sedan beyaz plakayı hatırlamıyorum zaten 2 hafta bindi arabaya bende topu topu 2 kere felam binmişimdir muti hatırlar ama oda askerde ;)
beyaz sedan vt plaka ile ps plaka var. vt plaka olanı dıyosan 15 e iyi vermiş. tr deki değilde izmirdekilerin hepsini bilirim.