yürümedikten sonra ep2 yi yapayım
haa doğru gerçi oda bi soch vtec :)
Printable View
bende gümbür gümbür egzostla takım elbiseyle gezdim
bende alındım bak şimdi :)
tepkinin karışmaması lazım,
uzun zamandır zaten herkesin ortak görüşü fiyatlar.... bizimki de ona kinaye
biraz klasik biraz trajik ama bize hayat 5500 de başlar hahahahah :)
ep2 le yapan yokmu bunları ?
dönüp dolaşıp aynı terane yi duymaktan sıkıldık
ben 5 yıldır vti almak için yırttım biryerlerimi alın teriyleeeee
satılık deqılım aracım ama anlayamıyorum vti a atılan lafları
almayı düşünen araca gidip başında pazarlık yapsın alsın fiyata bakmayın satıcak adam zaten alıcıya yardımcıolurr
ucuza alan ucuza satar pahalı alıp ustune masraf edıp ıstedıgı kıvama getıren ınsan satarsa herhandekı zararına vermek ıstemezz
bırakın vtı ın fıyatları baska araclara yonelın ucuz araba dolu etrafta
ne varsa vtec de var zaten 2002 2003 typer 45 lira.Honda bu piyasası yüksek parası olan alsın
Kedi uzanamadığı ciğerli vtec e mundar dermiş hahhahahahaha :D
araçlara laf söylemiyoruz
benim kadar fanatik vtec hayranı da değilsinizdir, ya da en az sizin kadar hastasıyım diyelim :)
adam 28.000-29.000 fiyat yazmış bunun nesi ile pazarlık yapıp anlaşılacak :)
+satılan arabaların hepsi galeriden çıktığı gibi 10 üzerinden 10 muş söylendiğine göre .....
5500 e kadar napıosunuz hadii gel artık bak sabırsızlanıorum:D
şaka bir yana vti i seviyorum guzel araba ama bence sedan olmalı butun esprisi sedan da zaten
bizde sıkıntı yok alttan alttan geliyor 7200 e kadar dolu dolu dönüyor :D
Ben 2 tane vtı aldım sattım ve gerçektekten evli olmasam yine alırdım
Şöyle bir gerçek var bence en kıralının edeceği 21 liradır oda çok hastası olduğundan
yine bi provakatör kızıştırdı ortalığı :D
almayı düşünen arkadaşlarımıza almayın diyoruz
biz de almayacağız
yaptığımız bu
Ya yok benimki çekememezlik değil ama.. :) Çok severim vtec'i.. Kasası görüntüsü gidişi.. Ama bi yere kadar. Sonuçta o da araba yani :) 160 hp'lik bi araba.. O kadar fazla büyütmeyi gerektirecek birşey yok :) Kaldıki istenilen paraları hep saçma bulmuşumdur.. :)
:D
şuan amcalar bile ies'leri örnek alıp 20-21 bin tl fiyat istiyorlar.....
nişanlım ve ben honda hastasıyız tutturtu vti alıcazda alıcaz :) 2 ay kaldı yüklenin arkadaşlar fiyat düşsün :)
şimdi taksim yolunda hb, gri zır stock bi vti gördüm gri renk, sol stopunda ufak kırık var plakası 34ab ile başlıyor ama kalanları okuyamadım:D
Yenge işini biliyo.:D
Bende hanıma sürdürüyorum öğrendi iyicene.İlk zamanlar 4-5k lerden sonra çok ses çıkıyo bundan , bi sorun war galiba diyodu:D Bazen bas bakiyim diyorum 5000geldimi hemen yükseltiyo vitesi korkuyo sesten:hahaha:
vtec candır.:D Otobanda 5vites 4-5k. rpm 10-15dk. seyretmesi herkesin tatması gereken bi zewktir.
Herkesin gönlüne göre olsun inşallah.
Durmak yok vteclerin piyasasını düşürmicez. :D