10 yıl önce ben ilk okula giderken de aynı sahibindeydi hala satmamış, bende 3-4 kere not bıraktım pek satma taraftarı değil
1 hafta önce de filistinde gri hb gördüm uzaktan sarışın bi bayan kullanıyodu
Printable View
arkadaşlar prelude vti sizce 1.6VTI tadı verir mi...
Honda Prelude 2.2 VTi 1999 Model 25.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 54359196
manuele sonradan çevrilmiş heralde.. h22 motor manuel gayet tatmin eder.
orjinal kazasız tek parça boyalı ilk sahibinden alınmış filtre dahi takılmamış sıfırdan beri honda ayışığı servis bakımlı gümüş gri hatcback vti isterseniz 05305151820
VTi ların bu kadar değerlenceğini bilsem satarmıydım hiç? :D :D
duzeltılmıstır...
konunun bu kısmını okudum ve cok uzuldum
sole tektek yazimde kimse yanlıs bilgilenmesin
araba yı ben yakın bir arkadasımdan aldım adana arabası ve adana dısına cıkmadı
goz ve nazardan talihsiz bir olay basımıza geldi ana yoldan 75 80 km ile giderken talihi yoldan % 180 promil alkollu vatandaslar ani cıkarak onumuze ari acın on kısmından carpma "olusmustur yanlız motor kucagıma filan gelmedi 2 camurluk motor kaputu on panel radyatorler degişti kendim binecem die her parcasını yenisini aldım gogus cercevesi typ oldugu yer kırıldı ve dizlerimin carpmasından dolayı gogus alt kısmı kırıldı airbagleri acıldı
aracın resimleri elimde halen mevcuttur
stp selcukdan orjinal airbagleri alındı
ankaradaki irfandan iç goguslerini ve olmayan parcaları vidalarına kadar alındı
hersey gri hb bir vtı ın içinden sokuldu hatta kendi elimle soktum
arabanın saselerinde kulelerinde direklerinde hiçbir sıkıntısı yoktu
idda eden varsa istedigi yere gosterilir
araba adanada iyi bir kaportacı sayesinde diledigimiz gibi boyandı ve eski yuzunden daha guzel oldu cunku kendi motor kaputu solmusdu farları ise gorulmez kadr solukdu
+ olarak dc sport hdrs v2 filitre kiti yapıldı
vsvs neyse
aracı adanada bilmeyen yok herkes ne durumda bilir
ve hep kendi aramızda araba dolastı benden sora motoru project garajda yapıldı psiton vs mtoruda 0 landı
şimdide son alan arkadass ablası kan kanseri ve dururmları sıkısık die satıyor
VE BU OLAYLARI BİLEREK ALDI BİZZAT KENDİM BABASINA ANLATTIM KİMSE KANDIRILMADI
bu arada alacak arkadas da vadeli istemiş zaten ole araba alınıp satılmaz 15 bin peşin 6 bin ise 1 kac ay sonra oyle kimse araba vermez
zaten almayada kalksa vermicekti biz engell olurduk arabanın hiç bir sorunu pert kaydı vs kaydı yok cok hala merak eden varsa numaram ı yazıyoırum
kimse bilmedigi konular hakkında kimsenin malını kotulemesin alacak olan dasaklı parasını cebine koyar gelir gosterir hosuna giderse alır biner kimse kimseye zorla birsey satmıyor
buda dip not olsun ben hatalı olsaydım beni zaten içeri alırlardı ama allaha cok sukur oyle birsey olmadı
numaram 0532 557 33 69
mustafa papuccuer
aynı durumdan bende şikayetçiyim milletten duyuyorum benim aracım hakkındada bir dünya hikayeler dönüyormuş hatta birisi aracın sahibi ölmüş arkadaşı satıyormuş o senmisin dedi bana. adamlar beni bile öldürmüşler yani herkes kendi malına bitirim mükemmel der başkasına çamur atar ama allah görüyor bunu yapanlar kimlerse allahtan bulsun
valla tek tek benden sora ki sahiplerinin de telefon numaralarını verebilirim ama bu olay arac sahibini bayagı kızdırdı kimse kimseye zorla araba satmıor