Kara memet iş başında:D:D
alırsan bi tur vercenmi ihtiyar:D
Printable View
cok oncede gundeme gelmisti bu arac, sanirim ugrasilamadi sirayla hacizleri kaldirmak vs. :)
Vergi dairesi işi kolayda icrayi halletmek lazım akşama detaylı bilgi vericem evrakları bi gelsin araç kimin üstüne kayıtlı vs böyle araçları saklamk lazım bi 3-4 seneye kadar vtec bulamıcaz
Honda / Civic / 1.6 VTi / 34 KOM 44 - RED DEVİL - 1.6 HB STOCK VTi sahibinden.com'da - 94673281
bu aracı düşünen varsa bana pm atablir yıllar önceden hatırlıyorum arabayı :D
Ek9 fiyatı inmiş yaa takaslarmı acabaa:):)
35 HTL aldık Tuncay abı ;)
benim vtec satıyorum 50.000 $ istiyorum oda sizlere oluru tuncay ve Metin başkan :D
Assolistler Sahneye Her zaman en son çıkarlar bunu bil panpa :D Migrosda beleş klimadan yararlanmaya benzemez bu işler :D:D
O senin güzelliğin Yakışıklı Başkanım :) Ayna bakıp rahatlıkla bu kelimeleri söyliyebilirsin :D
http://c1207.hizliresim.com/z/y/b885v.jpg
Başkanlar karıştı:):D
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 24.250 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 95048863
sizce nasıl yardımcı olursanız sevinirim
yeni moda teyzeden amcadan vti moduna sokup satmak aracı.benim de dikkatimi çekti araç taa ki pedal setini görene kadar:))
bendeki sparco pedallardan bunlar :D teyze arada sırada seviomus gazlamayı :D
yh 154 yıllardır aynı plaka, büyük bir kazası yok, ufak tefek dokunmaları çıkar, önceden tanıdığım birinde değildi araç. 2003 yılında ilk sahibinden bi komisyoncuya geçti altınizadede 1 sene falan satılmadı o adamda, sonra bi kayboldu ancak 2008 de çıktı piyasaya. 2008 de gördüğümde full stocktu. hatırladığım kadarıyla sora bi vatandaş aldı, yay filtre egzos yaptı müzik tesisatı falan yaptı ama öyle roll, forum falan kovalayan bir araba değildi o tip işlerden anlamayan ama kafasına göre tuningci orta yaşlı birindeydi. görsel olarak bişiyler yapılmış ama her gördüğümde sakin sakin giden bir arabaydı.
Şuan bulunduğu galericide bir takasta almış aracı. çok samimi olmasamda selamımız var galerici ile. Bakılmasında fayda var bence arabadan iş çıkar. Tabiki bir bilene göstermek kaidesiyle çünkü ben büyük kazası olmadığını biliyorum, motor mekanik karoser vs bakıp alınabilir. En azından aynı plakası üzerinde duruyor bu bile bi vtec için bence değerli :)
ilandaki km düzeltildi tüvtürk teki bilgiler ile ilandaki bilgiler uymuyordu.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...92994831/detay
arkadaşlar 106 tımı bu araçla takas düşünüyorum bilen anlayan arkadaşlar yardımcı olabilirmi acaba
bence dusunme
düşüne derken kardeşim biraz daha aydınlatırsan beni sevinirim :)