bu arac hakkında bılgısı olan var mı ??
Honda Civic 1.6 VTi 1996 Model 20.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Turkuaz renk - 98514822
Printable View
bu arac hakkında bılgısı olan var mı ??
Honda Civic 1.6 VTi 1996 Model 20.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Turkuaz renk - 98514822
gerekli bilgileri pm ledim :)
Benim eski aracım 2009 da verdim 2 kere swap 2 kere turbo yaptım.ben satarken guzeldi.extaralı çoktu baya hemde.ama araba benden sonra dağıldı 4 veya 5 kere el değişdi her alan bişey söktu satttı.şimdi bakıyorum farları stopları bıle sokmuşler.
hep derken ne zamandan beri ? hacı
bılgıler ıcın sagolun...
Muu mantar'da turbo yapıldığı zamanlar güzeldi.
Ben sattıgımda.buydu en son hali.
http://b1209.hizliresim.com/11/7/cs036.jpg
evet doğru dergiden sonra ben 3 ay sonra sattım.
ya bilader sen kimsin,vti loading olunca vtec bilgi kralı mı oldun oturdugun yerden?konussan nolur?bozdular ,aldılar bilmemne yaptılar,olay yerinde miydin sen? milletin malını boklamak bu kadar mı kolay? herkes car car car konusuyo gelipte gozunle gordun mu bindin mi arabaya? onu almışlar bunu vermişler? anlatamıyom galiba kardesim isteyen radyator kapagını alsın isteyen bilmemne kapagını alsın taksın bi tarafına ,bende para cok anlıyon mu gidiyorum servise ya da parca temin edebilceğim baska yerlere eger bi eksiği varsa takılsın diyorum takıyolar bi arabaya daha nasıl bakılır? sokulen radyator kapagı altın mıymış bi daha bulunamıyo mu? bak kardesim bilmedigin gozunle gormediğin seyler hakkında kendini kanıtlıcam diye ugrasıp milletin vebaline girme,2 tane sahibinden ilanı okuyarak arabayı sahibinden daha iyi bildigini iddia ediyosun araba aramak baya yormus seni ama benim arabamdan uzak dur,daha fazla konusup iyice kırıcı olmak istemiyorum,rica ediyorum anlatabildim mi? a.k 500 tane arabayı su an gören,yanında cevresinde olan adam yazıyo,guvenoyu veriyo,2-3 tane 1000 km uzaklıkta ki adam profluk yapıyo kesin artık ya
klavye başında bi delikanlı gördüm sanki, kardeşim varsa oralarda bi radyatör kapağı gönderde fiyatı 40bin e yükseltelim.
olum haluk sende gitmişin nasıl araba almışın. hadi kaput değişik olur, ön panel değişik olur, şase podye kayık olur araba alınırda. radyatör kapağı değişik arabamı alınır. bide arabacıyım diye geziyonuz he :D
Arkadaşlar dikkatimi çektide son eklenen vtilar 25 li rakamlar yazmaya başlamışlar hayret :D
Hacu senden öncesi kötüydü zaten, bi sen ayağa kaldırmaya çalıştın uğraştın sendede kırıldı araba, hayatının en güzel fotoğraflarını sende çektirmiştir ama sende olan kısa sürede. Kendin bile demiştin aldığımda kötüydü ayağa kaldırmak için yaptığın modifiyeden ayrı bi dünya para harcadım diye :)
ies ler 20 22 den satılıo 30 dan vtecler satılıo :) 50 sayfa önceye gitsek vtiların fıyatları tartışılıyordur :) mıllet 27 28 ı kabullendı sımdı 30 lar kabullenılıo :) satılanı da oluyo
vay be,iyiki bi tane almışım zamanında,satmam daha ben onu :) delimiyim
zamanında s2000 almak lazımdı şimdi onu satıp bir vtı parası kar ederdim :D:D:D
bende avukatim merhaba meslektasim. neyin pesindesin ? adam kotu bisey dememis omer yazmis bendeki gibi degil... oda demis radyator kapagini bile sokmusler diye.. arac halugun aralarinda cozerler muratla... he bu arada murat vti loading yazma nedeni arabayi aldi sadece kendi zevkine gore hazirliyo.. neyin ciceginde bocegindesiniz siz yaa kalp kirmaya gerek yok.. illa tartisma yaratcaksan git en basta buraya tramer konusunu yazan adama sar muratin dedigi onun dediginin yaninda bi hic cunku...
Pm attım sana burdan yazmıyım şimdi ağır kaçar ;)
Konuştum gerekeni haluğa ben sen rahat ol,Ayrıca sen gene kimsin be yazmışın antepten alakan yok hiç birşeyle bırak yalakalığı bak işine hadi git başka yerde yükselt mesaj sayını park değil burası..
Klavye başı delikanlısı güzel cümle güldüm şu an :) Olmaz mı gönderirim tabi yan sanayi var yalnız orjinali başkasına verdim taksın diye yan sanayide olursa fiyatı düşer arabanın bak şimdi napıcaz :)
Tabi ya gitmişin nasıl araba almışsın bende ne diyorum burda,baksana bilen arkadaşlar çok dahada bilmek istiyorsanız biraz kurcalayın çıkıcak zaten herşeyi,bırakın çiçek böcek işlerini her şey belli yalakalığa gerek yok !
murat ıle çağlara hak veriyorum bir anda ateşlenildi bu kadar kızılacak ne var anlam veremedim
gerek yok boyle seylere kendi aralarinda hallederker yanlis anlama olmus. omerin dedigini onaylamis sadece murat..
Haluk-35. yanlış anlamazsanız bişey diyecegim. Aracınızın kayıtlarında 13.000TL hasar kaydı bulunuyor. Bilginiz varmı ????
Yakında gazatelere manşet olcak, vtec kavgası kanlı bitti diye.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6756123/detay/
slm bu araç hakkında bilgisi olan var mı?