üstad takas düşünmüyorum ne yazık ki..
Printable View
vay be.. sadece 1000 tl çıkamadığım için alalmamıştım..sahibi de satarken aramışdı sana vermek istiyorum durumunu düzelttinmi die..:) sonra izmirden hb beyaz bulmuşdum..:) ali de benden çok istemişdi zamanında hb beyazımı.. nasip olmadı..denizci astsubaya satılmışdı bu ordan da ali almışdı..benim beyaz da sanırım denizlide hala..:)
hondayı mail yağmuruna tutalım arkadaşlar bu aracın sıfırını çıkarmsı için :D
yenisi çıkarsa direksiyon turu kaç olur acaba..
evet en önemli konulardan biri frenleride güzel olsa tadından yenmez
Honda Civic 1.4i S 1999 Model 18.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Turkuaz renk - Pasif İlan - 96956379 bomboş 1.4 satılıyosa...... 27 az bu memlekette vti ye .......
şu sahibinden kapansa kazasız vtec'leri 20 liraya alırız.
30 bin e alinan satilan vti lar war buralar koptu gidiyor
1.4 ü satip biraz bekleyip vti alma zamani :)
hiç denk gelmedim ankarada böyle bir vtec olduğunu dahi bilmiyordum
Eskı 34ERD55 Plakası
Proshop almıstı ankara da
onlar sattı Ank ıcınde kaldı araç
http://g1209.hizliresim.com/11/l/d4xtj.jpg
cok ısı bılen kısılerın elınde degıl
bakılması gerek sagına soluna motor ne durumda bılmıyorum
fıyat uygun ama :icon_tup:
Ankara da vti piyasası benden sorulur Combooooooo :D
vte panoranin orda el freni cekip dakikalarca kesicide kalip lastik yakilan bi arac tolga diye birisindeydi.
fazla zorlanmadi filan yazmis ama alakasi yok 1. viteste doldurup doldurup patlatiyolardi.
mertcan abı sagol, sahıbıyle gorustum, ıvırını zıvırnı soyledı. fıyatınıda belırttı.
ama bnm ılgılendgm baska bi vtec var,bunu bı arkdsm ıcın dusunebılırız.
Maviyi bitirdik dun
kaça aldınız abi, mazdayla takas edekmi:D
takasta çok kırarlar:D
mazdayıda favorilere ekleyen çok isteyen yok, piyasası olmayan araç dedikleri böyle birşeymiş herhalde:D:D:D
ERD55 ne hale gelmiş . zamanında favori vteclerimdendi , 2004-2005 gibi...
un 9942 bizim muratın eski aracı murattaki hali bence bundan cok daha guzel
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 24.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 99467638
bunun daha 2 hafta önce mersinden ilanı yokmuydu 19 bin liraya kaç ay durdu yaa... vay arkadaş
+ olarak kafama takıldıda aşağıdaki aracın airbagleri resimdenmi renk farkı çıkmış biraz daha gri gibi sanki yoksa benim pc demi problem var. çok beğeniyorum güzel duruyo kırmızı farkı =) bide bilgisi olan varmıdır ? bi takas gönderiyim :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...99370239/detay