Araçta hasar Yok Değişen Yok Motor Açılmamış Stock Filtre Bile Yok ;)
Printable View
araç çiğdemhanımın aracıydı THY de hostes dogru.. uzun suren ugraslardan sonra kandırdım :) arac bendedır değişenı yok boyası Yıpranmış Biraz Ama kurtarmaya calıscam :) far stop hepsını amerıkadan kendı getırmış hatta ılk gordugumde dedım bunlar ney kaldımı bunlardan dye nıye oyle soyluyosun 2006 da yaptırdım hepsını amerıkadan getırdım :) filtre neysekı orjınalleri aldım :)
geçen gün bir kaç kişi gelmişti zaten hayrlı olsun umarım sizde daha güzel olacaktır eski yorgun halinden kurtulacaktır... :)
arkadaşlar temiz vti var mı sahibinden de önerebileceğiz...
acil aradaşlar ? vti temiz ...
db fena yaaa :) nezaman gazliyoz la kanki bugun inceledim. hatasiz... masallah
çağlar kardeşim temiz vti varmı önerebileceğin?
arkadaşlar temiz vti?
abi inan bende bulamadim en son sattigim aydin abiyi aradim dd yi geri alalim dedim yok dedi. ama suan bmw yi almamis olsaydim carbon vtece bakardim yani. araba guzel. ustundeki parcalar guzel. bos vtec parasina veriyo resmen. yada antalyada canli gordum emre kardesimin s plakali vti cok guzel abi..
Yarin itibari ile bi arac ile anlasicam kismetse
Yine hizlilardan:)
Ciddi alici olur ise kullanma kitapciklari kirmizi kod anahtari faturasi istepnesi ile piyasadaki ender kalan temizlikteki arabalardan olan aracimi satma dusuncesindeyim iyimi kotumu yapiyorum bilmiyorum:)
Tavan bagaj ici kaput ici boya yoktur
İlgilenen olursa pm yoluyla bana ulasabilir
şimdi birşey sormak istiyorum ben :D temiz vti'dan kasıt nedir ve düşünülen rakamlar neler acaba ?:S
yeni yikanmis tertemiz :D
saka biyanada la samet o nasil soru temiz arabaya biniyosun bilmiyosun :)
bence vtecin temizi tavanı boyasız, paneli ve kaputu değişensiz olanı.
ilk vtecim komple boyalı, panel ve kaput değişikti satarken çok zorlandım, 2.sefer alırken buna dikkat ettim ve 2 günde sattım aracı.
alıcısı en çok bu noktalara takılıyor.
rakida herturlu rolling drag vs varim eger bizide kabul ederseniz :) 59 CGL 59 :p