kazalıdır diye bişey yazmadım. ben yazmaz dedim ve arkasındayım 99 ların kapaklarında yazmıyor. sen arkadaşlarımın 3 ünde yazıyor diyosun ben sahip olduğum araçlarda yazmıyordu diyorum.
Printable View
kazalıdır diye bişey yazmadım. ben yazmaz dedim ve arkasındayım 99 ların kapaklarında yazmıyor. sen arkadaşlarımın 3 ünde yazıyor diyosun ben sahip olduğum araçlarda yazmıyordu diyorum.
Arkasinda veya onunde ben diyorumki 3 tane 99 var ucundede yaziyor bizmi caktik yaziyi yada ya kapagi begenmedim yazi cakalim veya kaza yaptik kapak aldik boyle bisey yok diyorum anlatmak istedigim bu kazasik kapak acmamis arabadan bahsediyorum
Arac plakalarini ver bindigin 99 larin bizde bakalim
Su kaniya varman mumkun degilmi 99 larin bazilarinda yaziyor bazilarinda yazmiyor olabilirmi ya da yazmayanlar kapak degistirmis olamazmi
yo ben onları baz alarak yazmadım.
Tuncer dekı kırmızıyı bız 2.sahıbınden aldık
06jb yı ılk sahıbınden almıstı 06ej dı plakası
onlarda boya dahı yoktu
kazada degısebılır dıye ben ornek verdım nıye bu kadar alındın abı anlamadım
benım arabam komple boyalı renk degısık 3 parca da degısen var :)
ben takılmıyorum bu kadar :P
şimdi Honda Çiftkurtlardan yedek parçadaki arkadaşa baktırdım katalogda ne geçiyor diye,
orda da Honda Motor Co. yazılı kapak çıkıyor.
diyeceğim o ki yazması mümkün olmayan bir şey olsa dediğiniz gibi servisin elindeki resmi katalogta neden Honda Motor Co. yazılı kapak çıksın??
Olmayan biseyi niye kabulleneyim mertcan
Yazmayanlar orjinal yazanlar cakma diye bir gorusu savundunuz ama oyle bisi yok
Kapak yazisi cokta onemli degil ama altindakiler cok onemli :icon_tup:
o kanıya varmak mümkün ama mantıklımı özel sipariş değilki bunlar standart paket dış aksam hariç oda kanat,paçalık cart curt, senin gördüklerinde yazıyosa sanada hak veriyorum sende gördüğünü savunuyosun. biz orda gülüştük espri yaptık çakma ile ne alaksı var neyi çakma yazı yazmayanlar çin malı mı ?
06JB eskı plakası 06EJ 99 vti
06EU
06VIN
34VTH
34KM909
07 Sarı boyalı antalyada eskıden turboydu
bunlar benım bıldıgım dırek motorunu gordugum araçlar hıc bırınde yazmıyordu
bence ust kulburtor kapagına takılmayın
dırek kapak numarasına bakın
çakma diye birsey yok tabiki ama neden bazılarında yazıyor,bazılarında yazıyor acaba arkadaslar?
ulan furkan gözüne sokiim ortalıgı karıstırdın :D
99 vti şase numarası ile kapak almak için servise gittiğinde sana yazısız kapak değil yazılı kapak verirler. Yani 99 vti ların kapakları Honda Motor co. yazılıdır.
yazmayanlar için bişey diyemem kimsenin malını kötülemem.
Çok öğrenmek isteyen varsa da bu durumu ruhsatı ile birlikte servise gidip kapak olarak hangi kapağın aracına uygun olacağını görsün.
hahah :)
Ozaman soyle tatlıya baglıyalım
Buyuk bır vti bulusma yapalım Izmıtte
butun vtı ları toplayalım motorlarına bakalım :)
servıstekı Yedek parca EPC katalogu kendı bılgısarımda yuklu baktım ama nedense oyle bır yazı goremedım ben
(2 sene Honda yetkılı servısınde servıs danısmanlıgı yaptım )
engin sendede ne uzantılı şey varmış anasını satıyim uçana kaçana sokuon saplıon :D
bizde geliriz izmirden tanışırız hem. yada sizizmire gelin şuan cıvıl cıvıl çeşme:)
bence acele etmeyın genıs zamanda guzel bır bulusma olsun
ızmıtte buyuk alan var butun arabaları cekerız Turkıye Honda gordun
hatta kırmızılar sıyahlar renk renk ayrırız arabaları cok fena olur
Ozaman tarihi ben belirliyim
Deniz sezonu acilmadan bu pazar degil haftaya pazar hazirliklari yapalim
bakın nereden nereyeeeee :D hadi hayrlı olsun :D
mertcan süper yazmışsın uzun zamandır aklımda büyük bir honda buluşması..
zaten paşamın kızı :) evlendi elini ayagını çekti bu işlerden..
şöyle büyük çok araç sıgacak izmitte yer varmı ?
hee izmirde var :) (seferhisar benzinlik) kahvaltı mangal otoban gazlaması vs.. :)
Ohhoooo Tuncay Başkan'ım 1 ay gibi erteleyin yahu ben hayırlısı ile dükkan açacağım 1 aydan önce olursa ben gelemem...
Lan şavki hep senin poh yemen bunlar :D
Bn orya yazdm usdm olnlrda yazmiyr diye jdm olanlrda yaziyr inanmayan arastrsn
Konuyu kim accaksa acsin artik :)