Bence uygundur :) en azından kafan rahat şekilde binersin...
Printable View
Kardeşim inanki bir bilgim yok araç hakkında ama kim ne derse desin benim hoşuma gidiyor duruşu...buradan araç hakkında bazıları aracı kötüleselerde, ben ciddi alıcı olsam gider baktırırım çünkü araç hakkında bilgisi olmayan veya o araçta gözü varsa sen almayasın diye yalan atanlar bile var...en doğrusu servise götür baktır ok derlerse kaçırma...
Aksam ztn bı bakmaya gıdıcem eger ıcıme sınerse yarın baktırcam nasipse olur abi ya.
izmirdeki 350k kmde olan vtec işte bu
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...27061970/detay
vti dan vazgeçip polo gti mı alsak yaa.. :(
önceden hb vti aracım da vardı ama ilk kez duyduğum bişey var doğrumu yardımcı olurmusunuz? bu göğüsdeki teybin ve tuşların klimanın çevresi yani o panel kronik olarak kırılıyormu? yani hiç duymamışdım o panel sürekli kendi kendine kırılıyormu?
Vtec e para gömdüğünü zannediyo herkez
polo gti alsan stage 1 di yok ikiydi dompvalve cart curt derken 3-4 gidiyo vergi kasko derken ilk aldığın zamanda cebinde 6-7 bin olması lazım
vti al motorla sıkıntımı yaşadın harcayacağın 3000-5000 arası zaten ondan sonra sifir motor kasada düzgünse isterse 5 sene kapıda yatır maliyetten hep düşecek
poloya 5 sene bin bitane vti parası gidecek
5 liraya vtec arıyorum sedan nerde çor ali :)
iyi yerde orjinal olarak motor toplattım
bende sıfır motor yapılmıs diye aldım ama ne termostat ne de fan müşürü hiçbişeyini değiştirmemişlerdi üst kapağa megan tırnak takmışlardı harcadığım 7-8 var ama araba şu an her parça servis malı olarak değişerek yapıldı alan arkadaş çok şanslı bu konuda
poloya gelelim vti ye 2 sene bindim poloya kasko artı vergi binsem 3+3 sadece kasko ve vergi ödicektim modifikasyona harcadığın parada cabası olcaktı
polodan zevk alınmadığını otomatik olduğunu arabada ruh olmadığınıda sen 3-4 gün önce belirttin:)
ph vti için herkezin yorumlarına teşekkür ederim...