nasıl yani şimdi sen bu aracı 2 ay sonra alıcaksın diye başka birisi bu araçla ilgilenemeyecekmi? yada satın alamayacaklarmı?
yada benmi yanlış anladım konuyu? açıklayabilirmisin?
Printable View
hahaha öyle saçmalıkmı olur yaa 2 ay sen alacan diye kimse yanaşmayacak arabaya bu adam almasada başka birisi alsa arabayı daha mı iyi olacak yapmayın böyle şeyler
Arkadaşım burası sorgulama yeri
Yani adam yardım istiyor alacağım ama tanıyan var mı aracı diye.
Şimdi biri çıkıp buradan başkasının araştırdığı aracı almaya çalışırsa resmen ayıp olur.
Olmaz mı olur gider alırsın kimse seni engelleyemez ama dediğim gibi ayıp olur.
Sen arkdaşının beğendiği kıza yazılır mısın?
parayı veren düdüğü çalar ben bunu bilirim
vay arkadaş namus belası oldu iyi mi :D
şimdi adam kaç zaman önce sorgulatmış arkasından başka biri yeniden sorgulatmış o adamın sorgulamasını görmemiş bile :)
arkadaşlar ticaret işi bu 2 Aydan bahsediyorsunuz o arada kim bilir başka kaç tane ilgilenen çıkacak saçmalamayın adam niyetlenmiş varsa parası şak diye alır
Öyle şey olmaz.. araç sahibiyle anlaşılır belli bi kapora bırakılır araç sahibi isterse 2 ay bekletir. araç sahibinin bile bişeyden haberi yokken bu tür davranışlar garip geldi..
Biraz iyi niyetli yaklaştım.
Yani araba alacaksam bile buradan bir araba bakmam anlamında söyledim.
Büyütülecek bir durum yok.
Yanlış anlaşılmasın.
sıkıntı yok ben wazgeçtim alana hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız binsiz inş :)
bi kızı 1000 kişi ister 1 kişi alır.
kimin yancığı doluysa o alır, kaporasını veren bekletir.
beyler muhabbeti nerelere çekmişsiniz ben tabiki şakayla karışık yaklaştım konuya kimse 2 ay bekletmez aracı sadece inş bana kısmet olur demek istedim.araç için ilker abiye söyledim abi istersen kapora göndereyim beklet dedim ama ilker abi yanaşmadı ki kim olsa yanaşmazdı zaten.Ama yine dediğim gibi CLC ile aramıza girmeyin :) :) :)
http://www.techturkey.com/forum/vide...s-gri-vti.html
roll videosu burda..
Önceki sayfalarda sorgulandı mı bilmiyorum ama Bir arkadaşım düşünüyor bilen var mıdır ? FF vti değil dimi bu ?
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 22.500 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 70984879
FF kırmızı oldu bildiğim kadarıyla melih
zaten kırmızı ve boyasızdı.