Değişensiz,komple boyasız,mümkün mertebe stok,160k leri geçmemiş vti ı olupta 1.7dti Corsa yla takaslamak isteyen varmıdır ? :)
Hb - sedan fark etmez düzgün olsun yeter.
Printable View
Değişensiz,komple boyasız,mümkün mertebe stok,160k leri geçmemiş vti ı olupta 1.7dti Corsa yla takaslamak isteyen varmıdır ? :)
Hb - sedan fark etmez düzgün olsun yeter.
Gazlamak zorunda degil tabi vti ile yakiti dusunuyorsan binmemek ve okadar para vermemek en mantiklisi1.6 ies 1.4 is daha iyi ayni kasa sonucta he egerki guc istiyorsan kapinda aslan besliyorsanda onun yemi agir olur katlanican sonucta gaz motoru oyle veya boyle bitiriyor bi sekilde..
yok bn yanlıs anlamadım, piyasaya bı bakarsan mantıken o hesap cıkıyo.
örn ; şuanda 1 parca degısenlı bel altı boyalı veya degısensız bel altı boyalı DUZGUN vtec lere ne kadar istiyolar ? 28-29 dimi ?
sence boyasız vtec e ne kadar ısterler ? 32 -33 isterler emin ol.
2-3 parça degısenlı vtecler 24-25 cıvarında.düzgün toplanmıs olanları.tutupta kımse boyasız vtecı 25-26 ya vermez :)
corsa piyasası 12-16 arası ort. 14 diyelim. yine 18-20 arası bı fark var.
bu benım görüşüm tabi :) inş. üzerine 5-10 bın fark vererek bulursunda bınersın kardesım yanlıs anlama sakın :)
ben hem vti hemde corsa sahıbı olarak bunları yazdım.
bence burada bırakalım abiler konu saçma sapan yerlere gidecek kalp kırmaya gerek yok herkes istediği fiyatı yazar çizer
kimsede malına yüzyıllarca bende kalacak gibisinden bakıp böbürlenmesin malı veren Allah alan Allah kimseye kalmayacak bu hurda yığınları...
arabaya talip yokken 30 gordu 35 gordu diyip markanın piyasasını yukarda tutmaya calışanların dunyasında yasıyoruz 25 ler 26 lar goruldugu anda hemen notere, satarken de kardes kaca aldıgını sorarlarsa yuksek soyle olur mu :) sanki yuksek paraya araba satınca cok matah bişey oluyomus gibi sonra dedikodular falan ohoo bi ton iş :) herkes kendi malına deger biçer işine geliyosa verir gelmiyosa vermez bu para muhabbetlerinde detaya girmeye hiç gerek yok her araba bir değil her satıcı bir değil..
Allah kimsenin malini acil ihtiyactan sattirmasin.
Zaten o durumdada insan 3une 5ine bakmaz.
InsAllah o durumlardan da pirana insanlar yararlanmaz.
Yukaridaki yazdiklarimla alakali olmayarak :
VB ve FV kiymet bilen insanlara gidecek 2 vti.
Hayirlisi neyse o olsun.
volki olurda 33-34 veren denk gelir ise bana yönlendir herkes muradına ersin...
Ben bu isleri çözemedim arabam neden satılmadıgını ama hayırlısı forumdan daha önceden çok arkadaş istedi ama o zman bu araba ben de omurlük kalır doye düşünüyordum her istediğiniz olmuyor maalesef askerlikte evdi derken ben paramı çok şükür tamamladım daha bu saatten sonra sadece keyfi satıyorum aracımı acelesi yok bu özelliklerde bu km kac tane araba kaldı ki zaten VB vtec oldukça tatminkar yürürü olan bi arac hayırlısı demek ki buymuş daha önceden söylediğim fiyata aracımı vermeyi düşünmüyorum artık.
Herkeze keyifli forumlar...