biraz kaba olacak ama oha demek istiyorum:D 2006'da bu km'deyse Allah bilir şimdi kaç bin'de olmuştur:icon_wack
Printable View
ytgnin bakırköy sahilde bir kazası olmuştu ondanda bahsetmekte fayda var
ytg'nin eski sahibini tanırım (hyjal'dan önceki)
kazası olduğu doğrudur
ben bir de elimi VTi'lara atayım..
HB vti aranıyor :D :D fiyatları uçsun iyice :D :D
Soner abi senden geçti VTI Sana s2000 almamız lazım
Ya birde bu 99 görünümlü olmayan bir aracı alınca 99 görünüm yapmak gerek. 99 olmayanlar çok kötü duruyo yaa :D
Bizim Kibagami Yigitin arabasımı o?
ebr 03 diil mi ? eğer oysa şuanda 160.000 düşünüyo ve sahibi 17 milyara satıyodu yakın bi abime alıcaktık vazgeçtik ;) ama ytg ile fas benimde çok beğendiğim vteclerden ;)
evet ytg nin sahibi benim , önceki sahibini de tanımanız normaldir cemal abi forumlarda da aktif birisidir :)
ehehe fazla ellenmıs oynanmıs olsa noluyor? gel bak bakalım suankı halıne varmı bı eksıgı gedıgı?
60 bınde blok ve sanzıman makıne ıcı tertemız ve sıfır en ıyı malzemelerle yenılenmıs suan 4 bın km cıvarında. aracın tek bır kazası var ufak oda tramerde ve cıftkurtlarda kayıtlı. yarım podya sacı degısmıs halde baska bı kazası belası yok. kusura bakmada ole alınabılır sudur budur dedıklerını detaylı bı ıncelesınler farkı fıyatı gorelım ;)
bende hep o düşüncedeydim ama plastik bi parçayla tüm tabularım yıkıldı :D
http://i1004.hizliresim.com/2010/4/7/2088.jpg
kanka guzel soyledın parca degısmıs almaz kafası **** kesılıp eklenmıslerı alır :D
hele boyalı araba hiç almazlar. boyalı olunce çünkü yer çekimi kuvvetinin etkisiyle beraber pi=h2o formülü devreye giriyor ve araba daha yavaş gidiyor, çabuk bozuluyor.
ağır saçmaladım :D
konuya yazıp bizi aydınlatan herkese teşekkürler arkadaş değerlendiriyor nasipse güzel birşeyler alacağız inşallah...
hemen savunma modu,yancılar da hazır :) ben tb'yi kötüledim mi? herkes tb'yi önermiş neden kimse düşünmüyo tarzında söylenen laflar var bende dedim ki ellenmemiş arayamazlar mı! belki adam kendisi yapmak istiyor senin yaptıklarını? şahsen ben ellenmemiş motoru yenilenmemiş bi vti alırdım şuan almaya kalksam.yenileyeceksemde ıncığını cıncığını kendim yapmak isterim. saygı duyman gerekmez mi bu görüşüme.. kaldı ki aynı fiyatlara boş ama ellenmemiş vti'ler satılıyorken tb neden kalıyor burdan bi sonuça varmak da kolay!
hee goruyoruz ellenmemıs vteclerın ne hallerde olduklarını alınır alınmaz motor gumleten pıston kıran kol cıkaranları. hemde sebepsız yere.. ellenmemıs vtec dıye bı kavram kalmadı artık delıkanlı. TB nın nıye durduguna gelınce serefsız haysıyetsız kısılıksız kısılerın TB patlak TB kazalı TB takla attı TB pert oldu gerı toplandı laflarından ıster ıstemez mıdelerı bulanıyor ve gormeye dahı gelmıyorlar. dıyosunkı kendım yapmak ısterım ıncıdgını cındıgını he olemı :D
yap ozaman genc kardesım. malıyetler ole havadan cok kolay duruyo sanırım :)
TB den sayalımmı bıraz? kac para harcanmıs ıstermısın? orjınal ve kalıtelı malzemelerle kac paraya mal oluyor bı ogrenmek ıstermısın? oyle yazmak kolay oluyo alda bı vtec yap gorelım dımı ;)
hacı eke bana tb sana evlat :D
hadi rolling yapak senle hangisi daha çabuk satılacak diye :D
şaka bir yana yıllardır insanlarda oluşan kanıları yıkmak çok zor oluyor TB gerçekten düzgün bir vtec sadece selçuğun yaşadığı bazı talihsizlikler yüzünden vede bunu fırsat bilenlerin yüzünden adı çıkıyo arabanın
ben şuna inanmıyorum arkadaş kazasız boyasız masrafsız motoru ellenmemiş vtec böyle bir vtec şekli yok artık bunu aramak yerine
en güzel şekilde toplanmışını aramak lazım
kaç tane araba aldın sattın bilmiyorum ama kimi insanlar pertten toplama araçları çok temiz o araba sakın kaçırma al diye önerdiği bir piyasada tertemiz araçlar fiyat düşülmediği için uzun süre bekleyebilir.
O yüzden uzun süre satılmayan araçlara illa problemli diye bakmak çok acemice ve önyargılı bir davranış olur, 2.sahibinden stock hb vtec var 130.000 kmde, neredeyse sıfır kaza ama sahibi 21 liranın altına inmediği için satılmıyor, senin mantığınla o araba için bir sonuca varırmısın bana :)
guzel yazdın su forumda cok temız aa ıyı yapılmıs alınır dnılen ıkı arabayı net ve bırebır olarak bılıyorum bırısı kafadan goguse kadar dıgerı arkadan yoktu. onlar temız dıye anlatılıyorsa benım arabam daha acentede satılık olarak beklıyor. ve yemın ederımkı gecen hafta mersınden genc bır arkadas aradı 21 lıra teklıf ettı ve bende hayır dedım. dırettı 21 e ver dıye vermedım.benım acelem yok degerınde satıcam kısmetse...
alacagınzı aracta degısen olsa neolur ufak kaza olsa neolur bırakın artık su kazasız boyasız araba arama tabularını 2010 model almıyorsunuz 98 model alıyorsunuz ve su var bı ufak kazada olsa buyutlmuyormu ayıp ....bana gore pıyasada tertemız kazasız vtec yok varsada nadır yanı bakrken bırazda orasını dusunun ufakta bişi olsa sonucta kazalı bıraklmıyr orjınal parcalarla tekrar eskı halıne gelıyor umarım bulursunuz
bılmıyorum serkan. genc bı arkadastı hatta TB yı yıllardır bılıyorum almak ısterım dedı .320 bmw sı varmıs 97 mpodel takas edermısın dedı. bende etmem nakıt satıcam dedım. ozaman musterısı var aracımın satıp 21 verıyım dedı o rakama olmaz kardesım dedım. 22.200 uzerınden bıraz ıkramım olur dedım oyle kaldı kardesım
Pertciden pertciye satılık :)
Şu varki neden TB satılmıyor yanlış ve yersiz bir soru. Karşı soru sorayım. Neden şu an neredeyse hiçbir VTI el değiştirmiyo ? Çoğu ilanlar aylardır aynı. Fiyat düşen çıkan ama hala satılmayan araçlar. Satılanlarda çook ucuz fiyatı olanlar. Piyasa hareketsiz.
pıyasa durgun lutfen araclara *** atmayalım valla cınayet bıle cıkar bu durumlardan herkesın arabası kendıne özel benım aracımda yıkamıyorum dıye kendını bılmezler hurda gıbı demıs :)bınmıyorsam zamanım yoksa yıkayamıyrsam hurdamı oluyr
Valla piyasaya durgun hesapta ama herkesin altında yeni model autolar :)
Bundan sebep millet piyasa boktan diye fiyat öldürüyor ama arabalar satılmıyor diyorsunuz ya ? Satılmaz tabii iyi bir vti ederi belli ve sahibi de bu fiyat altında satmak istemediği içün arabalar aylardır ilanda. Kısaca ben 21'e kadar müşteri buldum izmitten bir arkadaş alıcaktı ama son anda vaz geçtim ? zira okadar emek + para harca sonra hepsini çöpe at ucuza sat ! Yok dedim kendime salakmısın öğlüm okadar uğraştın ettin vs. Satmiyorum hatta kızım doğdunda tek kapı vti biraz zorluk çıkarttı ama şimdi iki yaşında kendisi koltuğu indirip biniyor ve satmiyorum :) Vti den daha iyisini mi bulucam :D
gerekli açıklamayı gerekli abilere pmle yaptım ;)
Durgun olan ikinci el piyasası. Özellikle spor araçlarda. Ayrıca yanlış düşünüyorsun ederi bu konusunda. Bir araç o fiyatlara satılmıyorsa (hangi marka model olursa olsun) yani talep yoksa o fiyata fiyat düşmeli. Çünkü bir iki alıcı değil bütün alıcılar kaçıyorsa fiyat yüksek demektir. Suni yükselişler oluşuyor. Modeller düşüyor. Km ler yükseliyor fiyatlar aynı. Burada hataya düşüyo insanlar.