en sondaki açıklamayı okuyunca bende tuhaf buldım. sana ne milletin kime ne verdiği. sen sattığın mala bak. senin sattığın arabayı mı kıstas alıp iş yapacak insanlar.
Printable View
techturkeyi okuyup böyle şeyler yazıyorlar bırakın ellerinde patlasın :)
ya arkadaşlar fazla değil 3 ay kımseye dokunmayın bakın nasıl satılıyor 17 18 bin tl .
vay arkadaş 25 500 yapmış telefonda 21 500e iniyordu ne kullanıyo bu millet
Sol ön çamurluk değişik, sağ ön çamurluk, panel ucunda ve yarım podyada işlem var. Bel altı boyalı. Kasa olarak düzgün. Km'si orj. mi bilmiyorum, yürürü hakkındada bilgim yok. Diğer verileri, geçen hafta bi arkadaşım gitti arabaya bakmaya o arayıp söyledi aracın yanındayken ordan biliyorum. 22'ye veriyordu bizim arkadaşlara fakat beğenmediler.
Aracı canlı görmek lazım, fotoğraflardan gayet diri ve düzgün duruyor.
Dostum çok teşekkürler verdiğin bilgiler için ama bakıyorum 21bucuk 22 gibi rakamlara bunun kadar diri duranı yok gibi duruyor gerci fiyatı yukseltti arkadaş ama yine düşer diye tahmin ediyorum.. Senin arkadaşlar podyada işlem var diyemi açaba vazgeçtiler yoksa başka sebebimi var?
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 22.500 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 70984879
Bu araç hakkında bilgisi olan var mı acaba ? 38 VA 111
sabah yürek yemiş öğlen fiyata zam yapmış :) bu senede bitsin honda modasıda defteride kapanır ne sağlam nede uçuk fiyata vti kalmaz buda 1.6 ies lerin işine yarar onlar bu sayede baya pirim yaptı ciğeri sökülmüş vti alıcağıma güvenlik paketli 1.6 almak daha mantıklı olucak artık biri 160 hp biri 120 ciğeri sökülünce zaten 120 hp oluyo en azından temiz olsun benim olsun mantığıyla ilerlicek bence herkez :)
Bencede aynen katılıyorum aylardır diyorum ama herkes vtec lere kafayı takmış fiyat yüksek yok öle böyle alamıyorsanız ya da fiyatı yüksek bulduğunuz için almadığınız arabalarla uğraşmak ne kadar doğru önce 1.4 lerin 1.6 ies lerin fiyatı düşsün vtecler zaten düşer beyaz 2000 model full bir 1.6 ies 20 lere gittiğini defalarca şahit oldum bu durum böyle iken vtec lerin fiyatı 25 ten aşağıya olamamlı bence ... 1 sene önce kırmızı hecbek manuel sunrof klimalı 12 ye aldığımız arabam şimdi aynı tipteki araçlar 15-16 lara gidiyo insaf artık yanı bence vtecin hurdasıda çöpü de vtectir her zaman değerlidir. (kimse yanlış anlamasın beni arkadaşlar 1.4 de bindim vtece de bindim sonuç olarak )
kardeşim sen şimdi burda böyle konuşuyosun ama bendende şase nosu istedin gönderdim..sonra gittin takasta fiyatı öldürdün anlaşamadık..şuan bahsettiğin aracın sahibide yanımdaydı seninle telde konuşurken...belki gerek duymamıştır şase nosu vermeye.madem cebindeki para kısıtlı.günlerce meşgul edip şase nosu osu busu deyip sonra 3 liram var 5 liram var düşünürsen demek yerine önce fiyatı konuş..uygun gelirse araştırmaya girersin..
alıcı olarak satan kişilerle sorun yaşıyo olabilirsinizde o satan kişilerde kaç tane alıcı görünümlü boş muhabbetçiyle uğraşıyo onuda düşünmek lazım..benim aracımda satılıkta şuan..arayan 100 kişi oldu rahat ama ciddi ciddi araç almayı düşünen bikaç kişi..onun dışındakileri anlamak mümkün bile değil...
o fiyat yükseltmesinin sebebide tabiiki fiyat öldürenler...sinirden yapılmış bi harekettir büyük ihtimal..20 yazınca 15 veriyolar..belki böyle 25 yazınca gerçek fiyatına satılabilir.
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 23.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 76639931
Honda Civic 1.6 VTi 1996 Model 25.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 76547955
bu iki araç hakkında bilgisi olan varmıdır arkadaşlar ?