Aynen katılıyorum :icon_tup:
Printable View
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...33239713/detay
bu vtı blen varmı acaba :soru:
motoru göstermemişler ama kafadan zaten 3 parça değişeni war. onu geçtim. galeriye düşmüşse sanırım ah'ı gitmiş vah'ı kalmış durumundadır
galerıde sanrım
sahıbıde pek bılgı sahıbı degıl gıbı yazmasından bellı
işe yarayan tek jantları:D
Makyajlıya çevrilmesini geçtim, Sadece fotoğraflardan (fotodan yorum yapmak nekadar dorudur bilmem ama yinede yapıcam :) ) sağ önden ve sağ arkadan renk farkları belli oluyor.
Birde anlamıyorum şu boyacıları; renk koduna göre bodozlama boyolar arabayı. Renk koduna bakarsın sonra tonlarını aracın üzerinde en yakınını bulursun ve boyarsın. Bukalemun gibi gri arabalar geziyor ortalıkta.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...31188464/detay
bi el atıverin gençler :)
Güncel hiç cevap gelmemiş yaw
Geçen avrupa yakasına aramızda toplanmaya giderken yolda denk gelmişti.
Sahibi çok gaz birisi, boşluk gördüğü anda canını alıyor arabanın. (en azından 15 dk. fln birlikte seyretmiştik yolda.)
Çok temiz bakabileceğini zannetmemekle birlikte arabanın yürürü kötüydü.
Bizim Eren-D Clio RSi ile arka tamponuna yapışıp kovalamıştı yolda onu :)
Bi gerçek, güzel bir filtre sesi vardı, o gün arabası temizdi, diri duruyordu.
Tabii, ben 15dk'lık yok seyiri yaparken gördüm. Bu yorumlarım sadece varsayım, bir nevi gördüklerim. Araba nedir ne değildir tam bilmiyorum.
kesinlikle
hala bildiğim full stock hiç ellenmemiş 2 adet sedan vti mevcut :)
hatta 1 tanesi ilk sahibinde
biride türbanlı kadında :)
benım dukkanın onunden hergun sabah 9 akşam 5 de 40 yaslarında bı bayan doktor 99 hb kırmızı vtı ıle gecer arabavtec acmaya acmaya acmayı unutmus :D :D ılk sahıbı araba suan 80 bınde falan
Bilmediğimiz daha ne vti ler vardır piyasa arabası olmayan
ben konustum sahıbıyle 3 parca degısen var ama arac galerıye dusmemıs .. yan tarafdakı tamırcının arabasıymıs bu arac zaten yenı el degıstırdı motoru kotu olsa tamırcı olan adam almaz... bu arada arkadan da ufak bısı varmıs ayrı zamanlarda boyanmıs.. bana 17500 bıraktılar..