Sİyah eski Kan vtec
Printable View
Sİyah eski Kan vtec
Kan vti için yazmistim bulut geri sayfalarda alinabilcek bi vti. İçi falanda asiri temiz
kan vti; bu arada km si orjinal diye biliyorum
Boc vtec i tavisye ederim fiyat duruş kasa bakımından bir çok vti ı ezecek potansiyelde.
Boc da su an kadsada nokta kusur yok motor yeni sanzıman yeni üzerindeki aksesuarlara harcanan parayı saymıyorum bile
bi kere arabanın 4-5 parçası boyalı değişen yok
Boc gercekten guzeldir volkanla cok sık gorusuruz aracinida biliyorum ciddi anlamda piyasada kasa olarak 1 elin 5 parmagindan biri su anda..motorunu anlatmaya gerek yok zaten vidasina kadar herseyini bire bir oem topladi bunun yaninda ilanda belirttigi gibi extralari var zaten yazdigi rakam zaten o kasaya o motora bedava bi rakam yazmis hayirlisi olsun alan dua edicek...
söylenecek çok şey varda susuyoruz işte, öyle ya iyilikten maraz doğuyor :)
gidip çöplere sarılıyorlar sonra iki gün sonra king diye piyasada geziyorlar :)
Valla kardesim mal boncukta olsa b..k ta olsa ( alici icin )gidicen bakican gozunle gorucen kulaktan duyma ve soylenme laflara bakmiycan aslinda para sende mal adamda hicbir kaybin olmiycak git kendin gor bak begen begenme ama iste millet soruyorda soruyor burdan az cok bilende konusuyo bilmeyipte ahkam kesende cok oluyor.
Kulagima bi kac sey benimde geldi sagda solda kendimi bilmez atip tutanlar kim bilmiyorum ama dediginiz gibi telefonda degil arac basinda arac alinir Giderini merak edenlere soyluyorum yurumeyen vteclerle deneyip poh pohlamiyorum aracimi en iyisiyle deniyorum filtre egzozlu arabamla ona gore degerlendirsin herkes.
Ozellikle rica ediyorum 30 liradan dustum fiyati ailemle gezebilcegim bi kac yasinda arac alcagim icin satiyorum yoksa bu rakamlara vermem. İlandada belirtmeme ragmen hala pazarlik icin arayan var Lutfen pazarlik icin aramayin bu paraya bu emsalde nadir vtec vardir
Ne çok seviyor millet görmediği araba hakkında konuşmayı kıçından bişiy uydurmayı, vebal almayı o konuşanlarda uzaktan bile görmemiştir arabayı eminim neyse hayırlı satışlar.
Fiyatı düşürsen dert pahalı versen dert garip bi piyasa ...
en temizi gidip canlı görmek bakıp baktırmak sonra içine sinerse almak başkasının lafınla çok düzgün iş olmuyo malesef
Bocun konisi yeter be:) çok güzel yol tutuyor:D
Volkan ayna ve kapı kolunu boyat hayrına :)
ula diye diye konimi dedin :D
koniler koniler .... :)
Konilerin fiyati nedir simdi 4 adet. Benim arabadada var merak ettim fiyatlari nedir. Sertlik yumusaklik alcaklik yukseklik hepsi var
Vti arayan arkadaslara duyrulur fiyatı cektim .
Connecting site...
Connecting site...
slm aracla ılgılı bılgısı olan arkadas var mı bayagıdır ılanda talıp olmayı dusunuyorum
Nerde bu vtecciler ?
Yokmu duzgun vtec isteyen
Connecting site...
Yokmu bilgisi olan ?
Connecting site...
bilgisi olan var mı arkadaşlar