sattımı tüh, arabada b16b 4-1 manifoltda vardı, anlarsınız ya:D
tork damper vs
Printable View
Kadir abiyle konuştuk yürürü az çok belli youtube da bi kaç videosu var kasa olarak canlı bişi diyemicem ama sol ön çamurlukla kaput değişikmiş komplede boyalıymış asıl şu griyi merak ediyorum aslında kafam ona kilit :)
bu aracı bilen var mı :D
http://i.hizliresim.com/xGdnRy.jpg
The Mallard - Import & Tuner Car - Honda Tuning Magazine All Pages
kardeşim yanlış anlama da kaç yaşına gelmiş ve üstelik koyu renk araba . boya olması temiz olması daha iyi değilmi sence? bu yaşa gelip boyasız araba aramak inan mantıklı gelmiyor... gelelim, 2 parca değişene. arabanın şasi kule vs işlem olmayıp boya dahi olmayıp, altı üstü vidalı parca macun olacagına o parcanın değişmesi çok sıkıntılı bir işlem demek değil bence. yanlış anlama dosthane yaklaştım olaya , ki piyasaya göre sedan bi araç olarak zten uygunda rakam yazmış... bence boya ve değişenden sebep kafandan elediğin araç değişen yok dediğin aractan bazen hatta çoğunluklu daha şasırtıcı nitelikte temiz çıkabiliyor... işin özü bakmak lazım... ve gercekten değişensiz boyasız istiyorsan ki yok aslında istisnalar hariç, 30 bini gözden çıkarmalısın. hayırlısı olsun .
Bu araç hakkındaki düşünceleriniz ?
Connecting site...
Connecting site...
bu arac hakkında bılgısı olan varmı ? özellıkle gürsel beyden yorum beklıyorum
Beyaz olan bildigim kadariyla eski 41 ge , ondan oncede 07 cyc plakaydi. Arka bagaj kapagi degisik. Ön Sag camurluk kule direk islemli. Panel degisik. Bide sag yada sol kapida tavanin orda hirsiz girerken kastırmıs islem var.. motoru izmitte yeni yapilmisti. O fiyata zaten kazasiz vermezler. Trameri vs yok. Fiyatta pazarlık yapilip. Motoruna baktirilip alinabilir bence. Bende bakmayı düşünüyorum araca bu hafta ici satilmazsa..
bu arada bugun 1 nisanmış haaa :D