O hep kalbimde kankada iste durumu biliosun :)
Printable View
Arac sahibiyle yasklasik 27 dakika konustuk tek sag camurluk degisik baskada bisey yok diye israr etti. Tavan harici komple boyali diye biliyorum. Suan yapilmasi gereken 3 senkromeci baskada bisi yok bide klima iptaldi sanirim. Bana kayseride kis agar gectigi icin fazla kullanamadigini soyledi benim bildiklerim bunlar. Is yeri acicak galiba ondan satiyor
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9987785/detay/
Arkadaşlar aracı bilen duyan varmı? Eşime alıcam.
Connecting site...
bilgisi olan varmıdır?
Connecting site...
Bu araç hakkında bilgi lazım arkadaslar aradım geçmiş sayfalarda bulamadım
kanka al her rengine bindim dersin her renk mevcutt :D :D geri kalan renkler sende zaten vardı :D
Connecting site...
Full yapili atari gideri yerinde yapilcak birsey kalmamis hakikaten :)
48 pj yi niye kimse almıyor :) bikac kozmetikle cok coook guzel olcak bi araba. Kapak acmamis ve cok orj bi araba. Sedan vti arayanlar neden bakmıyor bilinmeyen biseyimi var ?
Konyada gelen HA plaka hakkında bilgisi olan var mı acaba?
çağlar pj dediğin araba ne kadar, sahibinden'e giremiyorum
Varmı bilgisi olan
Connecting site...
Connecting site...[/QUOTE]
Abiler gerçi dalga geçmişsiniz ama benden daha iyi bilirsiniz bu aracı zamanında bu tarz modifiye modaydı ve TRTuning dergisinde bu aracın yapım aşaması fotoğraflar ile konu olmuştu daha sonrada araç dergiye çıkmıştı aslında fiyat abartı ama gerçekten emek olan ve döneminde çok meşhur olan bir araç :)
Yok ya dalga gecme degil bizim yaptığımız ömerle yaptigimiz bi makara kendisi arac ariyo renk karar veremiyor. O aractada bircok renk gectigi icin onu kullandim. Kimsenin emegiyle dalga gecmem :)