1.4 egzozumu çıkarmadım daha headersimde yok orjinal headers sadece filtre birde beyinsiz yazılımsız pek bi faktörü olmayan piston var :) specler yine aynı anlicaan:D:D Pilotaj değişti ben arabayı değil kendimi modluyorum :D:D:D
Printable View
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 26.800 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 83246433 bu aracı almayı düşünüyorum arkadaslar bilgisi olan varmı ?
uzak durun airbagler acıldı yandan kafadan filan girmiş. eski sahibi söylemişti antalyalı.
antalya da iken sahıbı bagajda işlem oldugunu soylemıstı.20 bın gıbı bı rakama satılmıstı galıba.
şimdi bildiği halde yalanmı soyledı yanı :S daha dogrusu sattıktan sonramı kafadan yandan gırdıgını soyluyo :S anlamadım.
ben 19 a verdi diye duymuştum antalyadan
bazı vteclerin fiyatları altın gibi sürekli değişken. aynı araca 23 25 24 28 vs.vs.
satamadıkca inada binip fiyat arttırmalar falan..
gurur yapıyorlar:D:D
Ahhhhhh Ah.
34 FG 0157 Füme Sedan VTİ İstanbulda Hakkında Bilgisi Olanlar Yardımcı Olabilirmi?
İlginiz İçin Teşekkürler
Fg uskudardaki aracmiydi?
Benim usta baktı onay vermedi pm atarim lzmsa detaylari
Niyeti bozdum çıksın satıcam evladiyelik vtı almak isteyen ulaşsın
Ben airbag actiginida sol camurluktan kaza yaptigimida arka bagajinn kazali halinide foto olarak yayinladim
yalan yok biz telefon acan arkadaslara neyse soyledik ben gokhan diye arkadasa sattim oda bu arkadasa satmis artik ne soyledi ne yapti bilmiyorum
Dogru bagaj kapagi hasarli verdim
ayrica sunu soyleyeyim gokhan sattigim arkadas ben bile tel acip arabayi sordugum birakin arabayi. benim hakkimda bile. Neler soyledi ayni gorusme icerisinde kendisine arabayi satanin.ben oldugumu acikladigimda yanlis anladin ettin falan diye duzeltmeye calisti durdu hersey bu kadar acik net arabayi almak icin gecenin 23:59 arayan arkadas bile ayni seyleei duydu.
Piyasa olmuş kurtlar sofrası herkes bişiler tutturup kar etme çabasında. Üzülüyorum böyle olmasına. İnsanlıktan çıkasım geliyor.