Hangi vtimıs bakalim bu kalem ama mürekkebi bitik olmasin ? Beni bosuna ugrastirma sonra. guzelse alırızzzz :D
Printable View
şuan bızım arkadasın dukkana 55 60 yaslarında bır teyzeden hb lacıvert 98 mode bi vti gelmıs motor kapak acmamıs içi vs çok düzgünmüş. yalnız dışına modifiye yapmıslar :) arkadaş teyzeyı kandırıp almaya çalısıyor bakalım hayırlısı olsun. resım cekmeye bı telefon bulursa resım cekıp koyucam :):))
Oynanmamış vti ve teyze :D
http://i.hizliresim.com/38WgV5.jpg
teyzeyle çok oynanmış ama :D
sımdı arac teyzenın üzerine kayıtlı 2006 yılından beri aracın kendısının oldugunu soluyor arac bir kaç yıldr yatıyormus zaten geldıgınde pislikden gözükmüyordu cekıcı üzerinde geldi. arac oynanmamıs dıyen olmadı zaten ben aracın durumunu belırttim
sahıbının bıt teyze oldugunu
motoru
içi vs çok ıyı oldugunu
yalnız tamponlar vs modıfıye edılmiş bunları soledım.
ama herzaman oldugu gıbı değişik değşik yorumlar yapılmış.
http://i.hizliresim.com/4mWnN7.jpg
http://i.hizliresim.com/BXWdng.jpg
http://i.hizliresim.com/9XW715.jpg
teyze ile biraz sohbet ettik telefonu adresını vs herseyını aldım suan arac arkadasımın dukkanda. aracı ilk iç dış yıkamaya götürdük motor dahil. şuan ön tampon siparşi verdik. lastikler değişicek
valla mert abi orasını bılemem araç bu burdaki arkadaşlar ciddi olsaydı bız almıyoruz aracı yanı arkadasım teyzenın ıstedıgı rakamları vermedı bende alamıyorum . burdan bı eşe dosta gitsin diyicekdim ama neyse. zaten bız almayınca kadında bakım yaptırıyor. Suan ön tampon siparişi verildi.
lastıkler alınıcak
ve diğer Rutin bakımlar yapılmıs muane gıdıcek araç .
teyze niye tampon siparısı verdı orjinale cevırıp teyzeden ellenmemıs vtec dıye satmak için mi :soru::soru:
plakası nedir aracın km kac boya degısene eminim bakmıssındır ve en önemlisi teyze kac istiyor
nıye soruyorum teyzeden vtec hastası bi arkadas var onun için
bu antalyada tekirovada bir arkadaş varmış. geçen galiba istanbuldan amcadan vti aldığını hemde 20.000 Tl ye 65.000 km de olduğunu yazmış çizmiş heryere sonrada arabayı isteyen bir arkadaş olmuş tekirovadaki arkadaşda almasınlar diye 40.000 TL fiyat çekmiş ve satmış aslı astarı nedir bilmiyoruz bilen duyan eden varmı.
öyle bir araba olsa carşaf çarşaf resimleri türkiyeyi bırak japonyaya kadar yayılırdı :icon13::icon13::icon13:
duyumlarıma göre arabaları başkası parayı verip o arkadaş alıyormuş buda yoldan geçen amcalarla foto çektiriyor her yere foto koyuyoyor dükkan önüne çekip satıldığında da para kazanıyor herhalde .(arkadaşda şan şöhret yapmayı seviyor galiba :D ) ayrıca sizinde dediğiniz gibi amca kafa basık seviyor anlaşılan :D
aynen bi sayfada once amcayla foto paylasti hatta sifir boya sifir hata 65 binde diye. sonra inanmayanlar icin kilometre fotografini koydu. istanbula sattim yazdi hatta o ara arabayi 20 bine aldim diye okudum. araba fotolari hep arkadandi ve arkasi gayet duzgun duruyordu.. bende mera etmistim acaba istanbula kacparaya satildi diye. kaldiki 65 binde boyasiz vti sahibi olsam sittin sene satmam yani..
aynen katılıyorum :icon_tup:
anlamadığım şey şu teyzeden amcadan olunca bu meledin neyi faklı oluyor temiz mi oluyor kondisyonumu iyi oluyor :soru:
Bu arabayı ticaret araçlı alıp satan haricinde severek arabasına bakım yapan bilen binen kişilerden almak en mantıklısı teyze amcadan demek için çok ama çok temiz olması lazım ek var yay var amcadan sen onu benim külahıma anlat...:icon_wack
merhaba aranıza yeni katıldım 34 uz 3784 hakkında bilgisi olan varmı forumu araştırdım biraz ama bulamadım
yakın bı abımıze hb vti arıyoruz motor ıcı stok olmak koşuluyla ılanlardakıler harici buradan satmak ısteyen olursa ıletısıme gecebılır
Benim de niyetim var Sedan için ama kararsızım.VTi için o parayı verirsem millet bana ne der diye düşünüyorum :D
48 NZ 770 hakkında bilgisi olan varmı ? muğlada sanırım araç
Arkadaşımın aracı
aile içerisinde sağlık problemi oldugundan dolayı satılıkta değişen parçası yok (ha aracın makyajından bahsedecek olursak) parçalarını da görmüşsünüzdür sıkıntı yok
bir kapıda düzeltme var sadece başkada bir sıkıntısı yok yaşına göre muazzam temizlikte fotolar zaten herşeyi anlatıyor dostum düşünüyorsanız gidin bakın almadan dönemezsiniz
Connecting site...
nedir ne degildir bilgisi olan varmı?
tşk
Aracın durumu nedir peki