Ömer boş ver temiz mal her zaman birilerinin zoruna gider piyasa boyle :) ezikler ile ugrasma yazmaya bıle degmez :)
bu arada koltuk kılıfı benzetmesı cuk oturmus :D
Printable View
Ömer boş ver temiz mal her zaman birilerinin zoruna gider piyasa boyle :) ezikler ile ugrasma yazmaya bıle degmez :)
bu arada koltuk kılıfı benzetmesı cuk oturmus :D
Ellenmemiş filan deniyor, roll yapılmamış vss. Sanki hiç yüksek devir görmemiş. + olarak kazalarıda var, video çektigim gün yolcu airbagi çok gözüme batmıştı Cemil abiye sordum (o zamanki sahibi) bu airbag neden böle duruyor diye, valla patlakta olabilr bilemicem, güneş altında çok kalıyor araç ondanda olabilir demişti. Eskiden LPG'ydi, performans namına çok çok iyi yürüyen, VTEC'i cayırtarak açan bi araçtı
Çektigim videosu:
Bu zamana kadar bozmadım kanka. Hiç bir zaman en ufak bişey demedim sağda solda. Efendiliğimizle biliniyoruz çok şükür. Kimseye saygısızlık yapmadım yapmamda. Araba konusunda ne denli titiz olduğumu zaten söylememe gerek yok.
Bu insanlar öyle insan ki kendi can ciğer samimi arkadaşının arabasının kendi arabasından iyi olduğunu bilmesine rağmen, onun araba bomboş ... paralara satıldı benim arabam daha çok eder diyecek kadar haysiyetsiz, kıskanç, karaktersiz...
Rabbim büyük yüz yüze gelicez elbet. Bakalım o zaman neler olucak.
Abim hatırlıyormusun bana amca 40 istiyor demiştin. Bende en son gözüm döncek vericem 40 alıcam o arabayı demiştim sana :) Daha bişey dememe gerek yok sanırım. Cansın Metin abi seviliyorsun. Hala bekliyorum seni izmit'e :)
Yavrum uğraşmayayım diyorum, efendiliğimi koruyayım işime gücüme bakayım diyorum ama demek böyle olmuyormuş bu işler. Bugüne kadar kimseye atar gider yapmadım. Özellikle sosyal medyada. Ama bundan sonra öyle olmayacak :)
LAK'ada full macun diyorlarmış sattıktan sonra öğrendim kanka. Ulan ne adamlar var yarabbim. Adamlar işini gücünü bırakıp götünden başından bişeyler uyduruyor. Anlamak güç :)
Bugüne kadar 5. vti'ım. 3 veya 4'ünü sana sorarak senden fikir alarak almışımdır. Belki 15-20 tane vti'ıda sana sormuşumdur. Az çok ne kadar titiz olduğumu biliyorsun. :)
O kendini çok iyi biliyor Samet'im.
Bu arada arabayı sattın unuttun bizi. Görüşelim arayı açmayalım. Senin hala ruhumda bi vti yatıyor :)
Zd vti gecen sene buralarda gordugumde gece ruyama girmisti amcadan oldugunu gorunce babama soyledim onun pesinde kimler kimler vardir dedi :D
Sen ne kadar çok biliosun bu işleri ya.
sağda solda cvc'ye ap sapladı falan diyormusun görmeden bilmeden bir daha benim arabam hakkında falan sakın yorum yapma okey gerçi sattım artık ama, bilmediğin konulara fazla girme.
ben geçtiğim halde konusu yapmıyorum neyse uzatmıyacam olmuş bitmiş , madem konuşcan doğrsunu öğren öyle laf salatası yap.
yaw arkadaş bu çok konuşanlar yüzünden yemin ediyorum çok sevdiğim hondadan vtec den soğudum, herkes bişyi sallıyor atıyor ortaya çarşıyı pazarı karıştırıp kenardan izliyor olanı biteni.
sağda solda diyon nerde konuşmuşum ? sadece akhisarda o da eski sahibiyle. zaten buraya ne yazsam hep olay oldu. fazla uzatmaya gerek yok Tayfun abi. Ben CVC'yi begeniyordum. Onu boklamışım gibi anlatmışlar sana ben buna üzülüyorum... Engin Uysal abimede 1gün sonra telefonda anlattım herşeyi, o da sana anlatmıştır. Gerek yok yani böle ulu orta yerde patırtı çıkarmaya.
Ben herşeyi çok bilmiyorum, bildigim şeyler çok. 2si farklı şeyler.
İlandaki aracı canlı inceledigim için bi kaç bişey yazdım sadece
Saygılar...
dallas mübarek vtı konusu ...
ulan bu vtec pıyasası varyaa.... :D
10 senedır konusuluyo, bi 10 sene daha gider, belamızı mıktı bu sohbetler :D
Seni tanımam etmem, evet akhisarda Murata ( x veye z kişi olsa ne fark eder ) demişsin görmedğin bilmediğin bişiy hakkında neden yorum yapıosun sanamı düştü ?? CVC'yi senin beğenip beğenmemen afedersin de benim sikimde degil ben beğenerek aldım bindim sattım gazladım gerisi umrumda degil.
Bana engin falan da birşey demedi.
Ulu orta patırtı falan yapmıorum en azındna gizli saklı konuşmuyorum kulaktan kulağa ben lafımı esirgemem hiç bi yerde. Neyse uzatmaya gerek yok bi daha dikkat edersin elelamın malının hakkında konusurken.
ben biraz vti sahiplerindede hata görüyorum açıkcası.
insanları meraklandırmak için plaka saklamalar, aracın ne olduğunu söylememeler filan.
merak edip soruyorlar sonra onu da taş. almalar bilmem ne, cool mu olnuyor öyle yapınca dr.vtec mi olunuor?
bence boş şeyler, hatalar karşılıklı.
geçen bi typer konusunda adam arabasının videosunu paylaşıyor, ardından sanki plakasını saklıyormuş muamelesi görüyor ortada fol fos yokken :) bu nedir ya, typer olmasa öyle bi yorum yapılmıycak.
insanlar mallarının kölesi olmuş, yapmayın arkadaşlar. Bugün var yarın yoklar, dalmayın bu kadar dünya malına.
Tayyyyytayyyy patlarrrrr:D
Herkes vtec uzmanı, önünde internet olan piyasayı takip ediyo tayfun abi, herşey olabilir :D
Arkadaşlar lacivert sedan 34 UP plakalı bir VTI var, canlı görmedim resmini görmüştüm, arkadaşlar görmüş canlı amca spec miş :) bilgisi olan tanıyan bilen varmı aracı? mekanı nerededir? satarmı vs vs bilgisi lazım :)
amcadan akimi hizla ilerliyor bi kac seneye butun vtilar amca sahipleri tarafindan satilacak.simdiden ucuza 3-5 tane patlak alip plakalarini degistirip peder ustune yapayim .2 sene sonra amcadan diye satarim: D filtresine katalizörune kadar dokunulmamis hesabi.amcadan typer akimi ne zaman baslar acaba
Zd 'nin bi videosunu izledim vtec pert olmus baslikli birak degiseni boyaya bile gerek yoktu. tepki gosterip yorum yapmistim kimse cevap verememisti. Hatta car arts paylasmisti videoyu yanilmiyorsam.
Lafi acilmisken Lak'i hic canli gormedim ama macundan araba yapmislar diye benimde kulagima geldi ama aldiris etmemistim.
Sirf bu gereksiz kendiniz bilmezler yuzunden honda'dan sogudum. Vab s2k da bizde kaporasini aldigimiz araci bebenin biri kotuledi diye satis iptal olmustu. Cocuk araba surmeyi bilmiyor ama masallahi var ayakli expertiz :)
Boc da degisen yoktu onden kazali diye haberleri bile kulagima gelmisti nasil bi hayal dunyalarinda yasiyolarsa artik :)
Biz fazla yufka yürekliyiz.. Deveyi diken insanı s.ken yaranır.
Tavanı değişmiş araç içinde tavanı değişmiş yorumu yapılıyor.
Çok gereksiz konular bunlar, tavan zaten değişmiş.
Sezgin bi cigara ver:D