Ys ayrı onu tanıyorum arkadaşım. Bi tane daha geldi 07 eml.
Printable View
Ünal'ın yeşil sedan vti ı(VF) nerde bilen var mı ?
cihanın da dediği gibi
ys benim eski aracım merkeze bayağı uzaklar
Connecting site... bu olması lazım
Connecting site...
bak bak hele şekillere bak :) tutulcak yeri yok
35 36 yazanlara sesleniyorum 40-45 yazmazsanız adam değilsiniz az istiyorsunuz
15 yıldan sonra bu arabaların km si geriye sarıyor
Ev alma VTEC al :)
Güzel araçlar ya. Bu araca binip sattığım halde hala gözüm onlarda :( Nasıl alettir bu arkadaş :)
Lanet olsun içimdeki vtec sevgisine :) Bu sevda bitmez vtı alamasamda :)
bu olayı ep3 yada vtıda kısıtlamayalım
tartişma ortamına girmeden sunu sorayım pıyasası artmayan araç kaldımı çoğu araç 5bin 10 bin koydu üstüne
.vtı typerı sınıf dısı edip örnek vereyım 28 liralık 207rc suan 38bin, 16 binliralık 106gtı 26-28bin.94 bmw 15e almayanı dövüyorlardı simdi 40 bine alıcı buluyor vtec2nın temızı 33bin sıfır fıyatlarından haberınız yok sanırım piyasa kalıcı olarak yükseldi bayram falan hkaye.dolu bir a3 122binlira suan.
vtı ve typere gelince arz talep meselesi illa temizine binecem ok gibi dursun kafam rahat olsun derseniz iyi para verirsiniz
her araba için gecerlı bu dedıgım ama yok çöp alip gazlarım sanayıden cıkamam dersenız 18den baslıyor vtı .ama sonra bu hataya düşen bir cok arkadas gibi kafamı s...yim keske 3-5 fazla verip bu çileyi çekmeseydim dersınız emin olun.18e aldınız araba size en az 25e patlar. trdeki temiz vtı ve typer sayısı kac tane ? bu arz eksıklıgıdır bunun sonucunda fiyat artar . bir e30 m3 neyse suan eminim temiz bir vti typerde ilerde o ilgiyi görecektir.
çöplere gelince bu fıyat olarak 28-30 civarı olarak asla görmüyorum ben bana 20ye verseler almam bu aracı .ne yazıkkı çöpler bu fıyata alıcı buldukları için piyasa artıyor arac.
bir sorum olacak sana elinde temiz bebek gibi bir sedan olsa 30dan aşagı verırmısın? yada 25e
Metin abeyy sana vtec yakisiirr :)
satılsın satılsın bırakın hepsi el değissin km yapsın orjınaller azalsın :D
Km azalmasa ne olur motor isticek yapılcak kapak açmamışlar nimet olacak :D
Kapak açılsa ne olur motora böcek kaçtı olmadı toz kaçtı Yada keyfe keder açıp topladık yükledik olacak :) 100 binde 150 binde motor yiyip yapılan araçlardan bahsediyorum .cevresi olan şakşakçısı olan arabayı çöpde olsa satar ıyı fıyata. Honda piyasası bu satılmayacak araba yok .
S.a sedan vti arayan arkadaşım var. Ciddi alıcıdir. Bayrama kadar almam gerekiyor diyo. 25000 lirası var belki birazdaha zorlayabilir. Dikkate alanlar lütfen donus yapsınlar bekliyoruz. Tesekkurler
sahibindene bakıyoruz 10 tane +30k fiyat çekilmiş vti var..
bu kadar pert, kazalı araba nereye gidiyo onu da anlamış değilim. hepsi boncuk anam hepsi.
ben hondanın sahibinin yerinde olucam türkiyeye özel vti üretirim yeniden sıfır 35 bin tl den açarım kapıyı şahsen ben hemen gider sıfır alırım :D
Busefer o sıfır araca ikinci ele düstükten sonra 50000 tl isterler :)
Sedan vti arıyoruz bayrama kadar kesin alicaz 25000 hazır. Birazdaha zorlayabiliriz. Iyi gunler
ahahah hepiniz çıldırmışsınız :D turbo typer gelirse alıp ondan saklayın birer tane bence :D
S.a abilerim arkadaşlarım 52 PD 834 plakalı kırmızı sedan aracın akibetini bilen var mı arkadaşımız satın alacak nasip olursa. İlginiz için teşekkürler