14 15e aldıgının VTI nın yanında ıncır agacı bedava ocagına dıkersın :D :D
Printable View
izmirdeki kırmızı 99 u görmeniz lazım tam bebekler bebeği tanımına uyuyor.plakası hrj 74 tü sanırım:)
I30 da ne donanım var bilmiyorm ama bir çoğu vti da yok tabi.. eminim sürüşü bile ayrı zevk verecektir :) O yüzden gazcı arkadaşlara tam destek hahah :D
valla satılmaz dıye bırsey yok bende honda almak ıcın megane 2 aracımı satmıstım donanım olarak bıraz az ama honda cıdden baskaymıs megane 2 yı aramadım hiç kısmetse iesten sora vti alıcam
Ben sadece sahsi görüşümü bildirdim araba onun zevk onun. Bende şuan param olsa satar type r alırım benim arabamda otomatik klima cam tavan katlanır ayna var type r da hiçbiri yok ama k20 var. Honda başka ama o arabayı satıpta 99 model araba almam dediğim gibi şahsi görüşüm araba onun zevk onun sadece yorum benimkisi.
benzini düşün İ30 dizelse asla bırakma zatende benzin az kaldı 5 tl :D
Dostlar bu nedir ne değildir ilanınıda typer a açmış bi de tr de tekmiş ama liste iyi...
Honda Civic 2.0 Type-R 1998 Model 29.500 TL Galeriden satılık ikinci el
ya type-r lara bakan bunuda gorsun dıe adam koymustur oraya ilanı,sahıbndende vti ilanlarında 1.6ies-koyan war 2002 civic koyan war :D
Honda Civic 1.6 VTi 1996 Model 18.250 TL Galeriden satılık ikinci el
bu nasıl bılen varmı
burada konusu var bakın...hatta günün konusu :D
http://www.techturkey.com/forum/otom...352329-km.html
edit::::::::::
http://www.techturkey.com/forum/otom...352329-km.html sanırım aynı araç.
....................
dede den, amcadan, doktordan, teyzeden vtecler şu günlerde çoğalıyo. maşallah:D tabi yaa vti piyasasına can vermek lazım. hep aynı vtilerden sıkıldık demi :D
bende istiyorum teyzeden vtı:D
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 18.250 TL Sahibinden satılık ikinci el
arac hakkında bılgıısı olan warmı arkdslar ?
bahsedilen aracın mekanik aksamı ( piston,sekman,krank mili ve motor bloğu ) parcaların km sinin 350 bin olmasından kaynaklanan sıkıntılar doğabilirmi.. ayrıca şu an piyasada bulunan vtec lere ait ortalama kilometre 250 bin çivarı değilmidir...
arkadaşlar bu araç alınır mı_? yoksa bu arabada sıkıntılımı??