................:d
Printable View
................:d
07 cyc 11 97 beyaz sedan vti.
daha önce araç istanbuldaymış onur diye bi arkadaşta.bundan 5 ay önce falan araç antalyaya gitmiş.şuanki sahibiyle görüştüm katalitik kon. bile üzerinde full stok hiç modifiye edilmedi falan dedi.148bin km'deymiş.plaka bana yabancı gelmedi sanırım böyle bi araç hatırlıyorum ama full stok demesi düşündürdü biraz sorayım dedim varmıdır bilgisi olan ?
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 16.500 TL Sahibinden satılık ikinci el
araç hakkında bilgi aciliyeti vardır ...
ramo si ın arabasıydı bu fiyat çok uygun ama var mı acaba bi sorun duruşu düzgün görünüyor ama
alla alla :)
o zaman ya biz yanlıs aracla karıstırdık onu, yada burda daha onceden o arac ıcın pert dıyen arkdslar yanlıs bılıyo :D
walla sımdı ikilenmde kaldım,ama sen yarın ustaya gosterdıgınde OK derse,kim ne derse desın salla :D
inş. sorun cıkmazda vti sahıbı olursun arkdsm :)
açıklama iç açıcı olmayabilir fiyatıda piyasaya göre yüksek olabilir ama forumdaki gibi vtec camiasından olan insanlar değiller aracın sahipleri. ama aracın ciddi temizlikte olduğu biliyorum.sahipleride çok temiz bakıyor ve kullanıyorlar.
ilan resimleri ve yazıları düzgün olsa bu yorum yapılmazdı diye tahmin ediyorum.
Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim varsa bildiğiniz temiz,güzel,kazasız güzel bi VTI yardımcı olursanız sevinirim...
ben baktım araca ön iki camurluk ya sanayi ön panel dönük panjurla kaput arası iki parmak şöför kapısının döşemesi yırtık kaput açma mandalı yok vites topuzu 1.4 is yani toplanmıs olmak için toplanmıs bir araç he bıde motor yag yakıyor kaputu acınca kokusu gelıyor ama subab lastıklerındenmıs öle söledı yani.. dahada ıncelemedım aracı :)
bide o km 110bin dio ya :D aynen iyi olsa o paraya vermez kimse enayi değil yani iyi arabasını piyasanın düşüğüne versin.bunu alcağnıza bence linkteki aracı alın çok çok daha iyidir.en azından ne var ne yok belli yetkili servis bakımlı
Honda Civic 1.6 VTi 1996 Model 18.250 TL Galeriden satılık ikinci el
doktorun araba satıldı diye biliyorum
hadii ardaaa
Honda Civic 2.0 Type-R 1998 Model 29.500 TL Galeriden satılık ikinci el
amcadan teyzeden olanlar araya girdi bizimki kaynadı yokmu net bilgisi olan
e yazdım ya:)
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 15.250 TL Sahibinden satılık sıfır
Arkadaşlar bu aracı tanıyan var mı ? geçmiş sayfalarda vardı sorgulaması ama bulamadım :(
Araç kazalı olabilir bu fiyata vtı yok sonuçta ama ne derece olduğu konusunda bilgisi olan varmı arkadaşlar ?
arkadaşlar temiz orjinal değişensiz kazasız oynanmamış vtec arıyan olursa satma gibi bi düşüncemiz var fakat ilan vermıyorum acelemiz yada bi sıkıntımız yok 05305151820 okan depe
http://www.techturkey.com/forum/otom...-vtec-d-d.html
FF vtec satılıktır arkadaşlar
araç ile ilgili bilgi almak isteyen arkadaşlar pm atabilirler
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 21.000 TL Sahibinden satılık ikinci el
BI STP SELÇUĞUN ESKI ARABASI DEĞİLMİİİ BILEN VARMI ARKADAŞLARRR
CYC11 full stock alıcak olan alsın ;)