Aracın ilk alındığı zamanı bilirim. Çok duzgun bir araç. Bir çok kişi istedi, bende dahil sahibi satmadı.
Printable View
Honda star ozel servis parcaci degilmis aklimda oyle kalmis
adi da murat sahibinin
kimsenin arabasiyla isim yok
oyle piyasayi bozacak bir arabayi da hicbir karsilasmamda gormedim
sahibi burda degil aracin
insanlari rencide etmeyeyim size cevap vererek
kimsenin arabasina birsey soylemedim
dunyada pek cok araba parcacisi var hakaret etmisim gibi intiba verdiniz mesajima alinti yapip
abi emre geldi baktı arabaya. herneyse el sıkıştılar gittiler. reşata dedim ver bakıyım şunun anahtarlarını :D valla abi ne yalan söyliyim o araba çok farklı beee bi iki tur attım reşatta czt yi aldı çıktık öyle. özlemişim vtec kullanmayı zevkli araba :D az kalsın emre alamıycaktı arabayı ama sonra typer geldi aklıma bişey demedim :D :p
güzel abicim araba boncuk gibi araba bu zamana kadar burda 1 kez olsun biz çıkıp bu arabanın reklamını yapmadık, yapmamamız gibi aksinide yapılmasına razı gelemem araba orda gider bakarlar ama o kadar düzgün bir araba içinde o denli bir yorumda yakışı kalmaz. saygılarımla.
Arabadan ilk kez gecen yil ben burada bahsetmistim
kotulemek istemedim arabayi
ama alip binmek pahaliya gelir bu dogru
arac sahibi ile 2-3 kez konustum kendim
onerdigim insanlar da oldu o zaman
suan pahali gelir demek istedim
ne sizi kirmak
ne arac sahibini rencide etmek istemem
Tekrar ozur dilerim
DB Dalgınlığıma Geldi Verdim Gitti :D:D Güle Güle Kullan Emre Kardeşim Değerini Bilecek Birine Gittiği İçin Mutluyum Ciddi Ciddi Değerini Bil Bak Bitane Daha Yok Ondan :D Dediğim Gibi Çok Kişi İstedi Ama Kısmet Bu İşler Keyifli Gazlamalar Dk 1 Gol 1 Yaptın Bana Zaten Sokaktan Çıkınca Vtec Sesini Duymadım Sanma :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9694306/detay/
bu araç hakkında bilgi alabilir miyim? uzaktan takip ediyorum. satılmamasını anlayamadım. ve ilanda kaldıkça aklımı çeliyor:)