Yok abi o araba değil resim çekilme yerleri ortam falan aynı benzıyor o arabanın ilan resimlerine ama değil o aracı Samet Gider arkadasımız gıdıp aldı forumada uye kendısı plakası aynı 10 hala..
Printable View
10 E vti yı zamnında 20-21 vermeyen varsa sımdı 30 u gozden cıkarsın.masallah ok gıbı araba.
20 lira biz vermemiştik. 30 lira yatırayım o zaman yarın hesaba numara ver.
şimdi öyle bişi diyorsunki biz sanki hiç bu arabaları bilmiyoruz. bu arabaların üretim tarihi 96-97-98 yani 16-17 senedir piyasada gezen gazlanılan arabalar bunlar.şu an sen 26 yaşındaysan o zaman 10 yaşındaydın. bugün piyasada hatasız diye gezen çoğu arabanın durumunu bilipte ağzımızı açmıyorsak kimsenin hayalini yıkmamak içindir. Benim soldan orta direğe kadar girmiş arabam bilmem kaçıncı sahibinde hala hatasız diye satılıyor bu piyasada.. vti arabasında kazasız kelimesini şase'ye kadar girmemiş olan arabalarda kullanıyorsanız türkiyede toplasan 30 tane filan belki çıkar. bildiğimiz kazasız anlamında kullanıyorsanız 5 tane zor çıkar.Çıkmayabilirde...
Normalde bu konuya yazmıyorum pek..gülüp geçiyorum yazılanlara. ama bu arabalar hakkında çok kesin konuşup insanları yönlendirmeyin.Çünkü gerçekten 16-17 sene bir arabanın yaşamında büyük bir süre.Çok iyi ustalar bile bu arabalara ekspertiz yaparken zorlanıyorlar.
Bu yazdıklarım 10 E plakalı vti için diildir yanlış anlamayın.onu almamamızın sebebi arabanın hoşumuza gitmemesiydi.
ENGean abartma oğlum.30 liraya vti mı alınır?
30 lira gözden çıkarılacak bi araç varsa muratın arabasıdır üstündeki parçalarla arabanın yürürüyle bursadaki abilerimiz iyi biliyor zaten :) murat 28 isteyince çok para denmişti bende onu garip buluyorum mesela
Bir vti sorgulatacaksanız eski vti cılara sorgulatın.. VtecR görkem abiye, overblack abiye, vs. vs. Şahsen zamanında kırmızı vti sorduydum içi siyah-beyaz deri döşeme. Kimdeyse iyi baktırsın tekrar :)
ben 10e ıcın konsutum abı,sen onun ıcın bahsetmeydsen sorun yok :icon_tup:
bende 10senedır vtı takıp edıyorum ama senın yas ıtıbarı ıle tabıkı daha fazla arac tanıyo olabılırsın sozum yok.
manyakmsn la 30 lıra verılırmı :D
ama gecen yaz sonu işte 32 ve 29a satılan aaraclar var malesef :(
bnm orda demek ıstedıgım aırbag acmıs kapanmıs aracları 23-24ten gıdenlerı oluyorken o arac ıcın 30 normaldır anlamnda soyledım.
yoksa sen bnm butun hondaları kaca alıdıgımı bılıyosun zaten :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2909912/detay/
eski 07 cyc hakkında detaylı olarak bilgisi olan varmıdır. şundan duydum şöyleydi bundan duydum burda böyle yazdılar değil. gidip gören varsa yada eski sahibi üyeyse detaylı bi bilgi verebilirmi acaba
arka bagajdaki ufak bi işlemdi yaa önden falan ciddi kazası varmı o önemli. istanbuldayken ben kendim için sormuştum ozaman sahibi yanlış hatırlamıyosam 23.750 den bi kuruş aşağı olmaz çok sıkışmama rağmen hayatta vermem diyodu ve gideri için aşırı iyi diyodu. görmedim bilmiyorum ama