KA'yi begenmemelerine bende sasirdim dogrusu.
Swap fantezileri varsa arkadaslarin benim araci bir dusunsunler.
Printable View
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29862175/detay
Bu araçla ilgili bilgisi olan var mı ?
Arkadasla simdi konustum ben oyle bisey demedim dememde diyo. Neyse konu cok uzadı. olabilir illa alcak diye bisey yok sonucta dedigim gibi. Arabami isteyen cok kisi var. Bakalim kime nasip olcak
Kasaya bişey dedikleri yok zaten kimsenin kasa zaten resimlerden kendisini belli ediyor Allah var yukarıd ben ka Maltepe'de ki zamanlarında biliyorum düzgün hoş renk ama mekanik sıkıntısı olur diye vaz geçtiler yoksa ka yı kimse kötülemedi ka vteci bakmalarını ben söyledim trabzondaydım yoksa bende gidecektim ;) baktıkları zaman nasip kısmet isleri bunlar az para değil çağların dediği gibi 25000 lira ;)
Swap fantezisi olsa kesin senin kapını veya ai abinin kapsını çalardık ama maalesef :) Orj arıyorum benim kafama yatsın yetiyor zaten ;)
Tekrar armaya devam :)
Emrede muratta beğendiler zaten arabayı ama kasa olarak mekanik korkusu vaz geçirdi sonuçta 17 yıllık bi araba en az benim arabam kadar düzgün bi arac arıyoruz sıkıntı olmasın aşmışken 25000 değil 27000 veririrsin kafan rahat olur problem yaratmaz bize senin arabanı hoş ustaya göstermediler ben karışmadım al alma diye aralarında alınan bi karar kardeş :) benlik bu sıkıntı olduğunu düşünme biz ne kadar anlaşamasak da kimsenin arabasını kötülemedim kötülemem bizim azımızda beni tanıyan arkadaslar zaten sorsanız tanırsınız :)
Ha 96 ha 98 :) bu arabalarin alinma amaci belli umut zevk alma stres atma heves giderme :) benim aracimda cok sukur mekanik degil hic bi sknti yok. Siz gostermesenizde ben aracimi herzaman ustama gosteririm bakimlarini hayatta aksatmam paradan kacmam. Mekanik sknti hepsinde acar yani. Vteclerin 2005modeli olsa daha yeni tamam derim ama arada 2 yas var :) ben ne 97-98-99 vtecler gordum gül gül öldm :) ben cok para harcadim karsiliginida durusuyla gidisiylede veriyo cok sukur. Ben ilk boyadan cikardigimda 26 verdiler vermedim yada daha sonra cok sordular ettiler satmadim. Biraz daha beklerim satilmazsa kullanirim arabamdan memnunum. Hepimizin aracina masallah diyelimde nazar degmesin.
O Akşam İş Çıkışı Florya Mc e Uğradım Çağların Kardeşimi Görmeye Pazarlığın Tam Ortasına Denk Geldim... Pazarlık Yapıldı Konuşuldu Hatta Kapora Olayı Döndü Çağlar Yabancımısın Gerek Yok Falan Dedi İyi Hatırlıyorum Trabzonlu Kan Vteği Alan Arkadaşa Caymışlar Olabilir Yani Zorla Mal Satmıyoruz...
Ama Şöyle Birşey Var Çağlar Benim İçin Öz Kardeşimden Farksızdır Yediğimiz İçtiğimizde Ayrı Gitmez Yok Biz Sorunsuz Araba Alcaz Gibisinden Konuşulmuş Merak Ettim Çağların Arabada Ne Sorun Varmış Biri Bana Bunu Açıklasın Boş Boş Konuşmaya Gerek Yok Sorunsuz Araba Arayan Çağların Arabayı Kaçırmasın.
Satman Taraftarı Değilim Ama İnş KA Vtec Değer Bilen Birine Gider Kardeşim...
MatKAp vtec bozuk arkadas o nasil bi vtec acmaktir ole insan isi diil ( ;
Simdi eve geldim kusura bakma dostum msjı yenı gordum. ***** DB ile vedalaşıyorum artık. DB hak eden birine gitsinde başka bir şey istemiyorum. Olur veririm konuşalım en yakın zamanda ;)
Furkan (FV Vtec) sanada teşekkür ederim dostum. Sen olmasan boşa gelmiş olacaktık :) Kimse denemek istemedi senden sonra DB ile :)
güzel geceydi ama bayağıdır görüşemiyorduk yapılcakları edilcekleri konuştuk :) sende sağol :))
şimdi DB den niye bu kadar korktuklarını anladım :D
dün gece DB'yi bende canlı gördüm gerçekten çok güzel duran bi araç Allah nazarlardan saklasın
Speedy tanışamadık ama LAE vti sahibi ile lafladık biraz :)
Korkmak demeyelimde işleri çıktı :) :) :)
Dostum kusuruma bakma tanışamadık hatada benim. Sizin gideceğinizi kestiremedim muhabbete daldım o sıra yanınıza gelicektim bende tanışmak istiyordum. İnş. en kısa zamanda görüşüp tanışırız. Laci'ninde maşallahı var çok iyi bakıldığı belli. Allah kaza bela vermesin :icon_tup: