onu ben alacam 34 liradan ilan verecem sonra :D:D :hehe: pusudayım
Printable View
varsa banda vtec ayarlayın :)
bmw piyasasında boşa kovalıyom ya girsem şu honda piyasasına sırf vtec al sattan 6 aya 3+1 ev alırdım valla :D
Mertcan abi şu an evdeki halimi görsen var ya :D koşa koşa Ankara'ya gelebilirim :D
doğuş a arabayı vermeyin önce avatarını değişsin :D sözleşmeli
Beyaz fiteks var dediler.160binde sıfırlanmamıştır inş.
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 23.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk
biz 1.6 ies bulamadık millet vtecler buluyor :D
O araç sahibi siteye üye galiba konusuda vardı sanırım.Jantlar orjinal değil , replikaları kışın orjinalleri yazın kullanıyormuş öyle yazmıtşı
araç sahibi siteye üye replikaları kışın orjinalleri yazın kullanıyormuş
bu da aracın konusu
http://www.techturkey.com/forum/otom...sedan-vti.html
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 21.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 20.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
bu araçlar hakkında acil yardım bekliyorum
ikinci ilandaki kvtec önceki sayfalarda konuşulmuştu
k vtec için en son yağ yakıyo segman atılması gerekiyo denilmişti..
ilk ilandaki ez vti'da yeni toplanan bi araç.
59 EK fena durmuyo yalnız :)
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 21.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
Bu linkteki araç belli bi zaman önce 25.000 civarında satılıyordu sanırım ... kazası yada arızası mı olduki fiyat bu kadar düştü :?
oluru o olduğu için o fiyat şuan ;)
daha önceki fiyat 23500dü
araba şuan iyi durumda motorundada sıkıntı yoksa ki vidyolarını izledim iyi yürüyen bi araç fiyatı uygun biraz pazarlıkla iyi paralara alınır düşüncesindeyim.
Araç 1 hafta önce komple conta seti bakımı trigeri vs.vs. motor mekanikleri silindi temizlendi gerekli görülenler değişti. Arabayı test ettim gayet güzel yürürü olan araçtır, Eski sahibi tesisat yapmış kapılarında çift mid yerleri var genel olarak güzel duran bir araç.
beyaz vtece tayfun abinin dediklerine artı olarak araç sahibiyle görüştüm oem jantlarının satıldığını söyledi.ilgilenenlerin bilgsine :)