bu f1 şanzıman dedikleri araba benim eski araba..
Printable View
bu f1 şanzıman dedikleri araba benim eski araba..
f1 şanzımanlı olan m3 geçiyomus sahıbı oyle dıyor:)
F1 şanzıman nedemek yawww http://i51.tinypic.com/w7biaa.jpg Dün F430 ile bayağı bi haşır neşir olma fırsatı buldum onda bile sadece tek 1 yerde yazıyo :D
Sahibi inanmış beyler F1 e http://i55.tinypic.com/10n4wtt.jpg
Abii beni kimse yanlış anlamasın ama maalesef ki ; bende bi vti sahibi olarak vti ve 1.4 civicler artık 15 sene öncesinin şahin we doğan pozisyonuna gelmiştir.vti ım olduğu için artık utanmıyo değilim.
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 28.800 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
Arkadaşlar acil sormam gerekiyordu önceki sayfalara bakamadım
Bilen duyan gören varmı aracı düşünüyoruz
ne modeller var 100000 euroluk hatta daha pahalı arabalara binen bunu vti ye bağlamamak lazım
34vs4660 sedan vti hakkında bilgisi olan varmı ? Takas teklifi geldi de acil bilgi lazım.
arkadaşlar vti değil ama ;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7483016/detay/
şu arabayı bileniniz varmı kaza bela durumunu genel durumunu bilen birisi ? sahibi burayamı üyedir ?
bursa tayfasında sağlam yürüyen bi araç diye hatırlıyrum.
225hplerden bahsediyorlrdı
konusu videoları yürürü varmıdır acaba siteye sahibi üyemidir :)
videosu konmamıştı galiba kardeşim. hatırlamıyorum ben videosunu. bi sohbet içinde geçmişti forumda bu aracın konusuda zaten
ciddi anlamda tavsiye ederim çok iddalı yürü var.kasası falan da gayet ii aracın kazası belası deişeni asla yok sevdigim bi abimden yine sevdigim bi kardeşime geçti araç maziisinide çok ii biliyorum yani. kısacası tavsiye ederim ET yi ;)
videoları var ama araç sahibi net ortamında yayınlanmasından yana değil pek :) araçta değişen yok 1 2 parça boyası olması lazım oda ufak tefek taş izleri ve çiziklerden tavan , kaput ve bagaj kapağı görüldüğü üzere siyah kaplama zaten (pembeleştiği için kaplanmıştı) yürürü çok iyidir typerlara nefes aldırmıyor bursada :) daha detaylı bilgileri araç sahibi zaten verir alınıcak vteclerin ilk 3 üne çok rahat girer :icon_tup:
:) tşkler arkadaşlar güzel yorumlar geliyo
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 15.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
Bu araç için biçok şey söylenmişti bulamadım şimdi ? bilgisi olan varmı?
arkadaş pertte ne denli pert? öyle adam var parasını kurtarsın die perte çıkarıyor yani. bi kaç pert typer vardı belki bilirsin? sağ önden hafif kazası vardı başkada bişeyi yoktu.. ama perte çıkarmıştılar anlatmak istediğim araba takla atar yamulur yumulur perte çıkarırsın birde bunun parasal yönü var hafif kazası olur adam parayı kurtarmak için perte ayırır.:)
Bursa'da Serkan abinin eski arabası.
Gırtlak dolu bi araç, komple stage2 sanırım araba.
Rodajdayken içine binme fırsatım oldu, çok temiz ve bakımlı araba.
Kaput tavan ve arka bagaj kapağında boya yok.Pembeleştiğinden dolayı kaplama yaptırdı Serkan abi.
Değişenide yok bildiğim kadarıyla.
Yakın zamanda sattı zaten, eleman genç biriymiş, askere fln gitmemiş henüz. Belki o yüzden satıyor.
Kısacası, araç alınır, emek var çok.
Alan elemanda sanırım 28'li rakamlara almıştı.
zl vtec hakkında en iyi bilgi ramosi den alınır. aracın eski sahibiydi
kc vtegi verelim beyler döküntülerle uğraşmamış olursunuz :)
Kc boyyy para olsa:)
Fiyatı daha detaylı sahibiyle görüşürsünüz.
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 24.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 24.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
abicim ilan burdadır....tabiiki techturkeye özel bi rakam vericem...kuşkunuz olmasın...
büyüksün ustaaa. son cümle kopardı :DAlıntı:
ilan son satırı Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar bu araca talip olmayı düşünüyoruz aracı tanıyan bilgisi olan varsa yardımcı olursa seviniriz...
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 22.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
evet arac ez vti adam dedigine gore hikmet abiden almis araci hikmet abide sanayi motorr ustasi alim satim yapooyormus yeni sahibi yeni aldigini belirtt
önceki sayfalarda sorgulandı arac ;)
ez ' e bi ara talib olmustum hatta gidip alicaktm sahibinin motor ustasi olduginu ogrendigm anda vazgectim